(usunięte przez administratora) , proszę unikać tej firmy, nastawieni tylko na łatwy zysk. Firma Compensa pobrała 45% opłaty likwidacyjnej, więc zwróciłem się do firmy Oxford o pomoc. Dwóch moich znajomych w tym samym czasie skorzystało z oferty innej firmy i wystarczyło pismo przedprocesowe i Compensa zwróciła pieniądze w ciągu miesiąca. Oxford po prawie roku doprowadził do rozprawy zdalnej gdzie jej przedstawiciel przyznał, że sprawę dostał dzień wcześniej i nie jest przygotowany, a tak w ogóle sędzina była zła, ponieważ źle było sformułowane powództwo. Po kilku miesiącach odbyła się rozprawa stacjonarna, i tu ZONK... Dwa dni przed rozprawą dostałem maila od Oxfordu, że nikt od nich nie przyjedzie. Zostawili mnie samego sobie bez żadnych ustaleń i wyjaśnień. Na szczęście udałem się do radcy prawnego " z ulicy" który za 250zł, wszystko mi wyjaśnił i przygotował do rozprawy. Finalnie sprawa wygrana, ale co kosztowało czasu, nerwów i pieniędzy to nie życzę nikomu. (usunięte przez administratora)Lepiej zapłacić kilkaset zł za napisanie pozwu DOBREMU PRAWNIKOWI i zaoszczędzić (usunięte przez administratora) kasy i nerwów
Dariusz