Absolutnie odradzam wynajem mieszkania od tej firmy. Wszystkie powyższe opinie są prawdziwe, od samego początku (usunięte przez administratora) gra na czas, poprzez jak najdłuższe spisywanie protokołu, zagadywanie klienta, tak, aby po prostu klient już nie miał siły dokładnie sprawdzać czy coś jest czyste czy jednak nie do końca. Mieszkanie zostawiłem w lepszym stanie niż go zastałem, a oczywiście w protokole tym razem pan wypisał że wszystko jest brudne. Również(usunięte przez administratora) przy odbiorze grał na czas. O część rzeczy zdołałem się wykłócić wraz z innymi współlokatorami, ale niestety w większości (usunięte przez administratora) twierdził, że jest brudne. Ot, tak, bo zobaczył, że jest okruszek na podłodze czy delikatnie okurzona półeczka, za której przetarcie idzie nam zapłacić od 60zł wzwyż (i tak za każdy najmniejszy szczegół). Pomijam liczne problemy z kanalizacją, sprzętem RTV/AGD typu odkurzacz czy czajnik. Brak kontaktu, niemiła obsługa. Mimo zgłaszania problemów typu zatkana toaleta, przeciekający kran, niedziałający odkurzacz (wszystko nie z naszej winy)(usunięte przez administratora)nie odzywał się, lub obiecywał coraz to późniejsze terminy rozwiązania sytuacji. Z kanalizacją był tak ogromny problem, że większość współlokatorów po prostu nie była w stanie mieszkać w mieszkaniu. Dopiero straszenie sądem czy sanepidem dało jakikolwiek rezultat. Jedna toaleta została wyłączona z użytku do końca naszego pobytu w mieszkaniu (kilka miesięcy), łącznie 7 lokatorów miało do użytku tylko jedną, mimo licznych próśb o jej naprawienie. Miałem nadzieję, że odzyskam choć część kaucji, ale nie zapowiada się na to. Najbardziej irytuje mnie to, że spółka GR8.(usunięte przez administratora)