Maczfit.pl - Fresh Meals Factory

• Granica
  • Olszany
  • Jugowa
  • Bronówek
Warszawa - Lifestyle Solutions Sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Szymanów
  5. Opinie o Maczfit.pl - Fresh Meals Factory

Opinie o maczfit.pl - Maczfit Foods sp. z o. o. w Warszawa

Nie przegap nowości o Maczfit.pl - Fresh Meals Factory!

Ania

14.01.2025 21:21

Byłem na rekrutacji i widać że firma na poziomie.
    Łomek

12.01.2025 10:14

Polecam pracę na magazynie. Jest stabilnie.
    Man

10.01.2025 22:09

Praca w biurze w Szymanowie wyróżnia się rodzinną atmosferą, gdzie każdy czuje się doceniony i wspierany. W kameralnym zespole relacje opierają się na zaufaniu i wzajemnym szacunku, co sprzyja współpracy i rozwojowi. Codzienne zadania wykonywane są z zaangażowaniem, a bliskie relacje w zespole tworzą przyjazne środowisko pracy.
    Sylwia

08.01.2025 05:58

Dostałam pierwszą dietę ze względu na moją chorobę i muszę napisać, że idealne jest ułożona być może wreszcie nie trzeba będzie się zastanowić nad tym co mogę i głowic się co na obiad wg zaleceń lekarza.
    Blondi

07.01.2025 23:35

Polecam firmę super atmosfera w Szymanowie! Teraz przyszedł nowym kolega do biura ma tyle pozytywnej energii że będzie jeszcze lepiej!
    Jarek

06.01.2025 16:19

Dieta dobra. Jak ktoś nie ma czasu to idealnie mu oszczędza czas.
    Michael

05.01.2025 19:17

Dziś jadłem 3000 kcal nawet dużo.
    Rysiek

05.01.2025 13:19

Praca na produkcji żywności dietetycznej w Szymanowie w Maczfit jest w porządku. Czasami bywa ciężko, szczególnie gdy jest dużo zamówień, ale zespół naprawdę daje radę atmosfera jest super, każdy chętnie pomaga. Trzeba się liczyć z tym, że to praca fizyczna, ale nie jest aż tak źle, bo wszystko jest dobrze zorganizowane. Jeśli ktoś szuka pracy przy produkcji i lubi pracować w fajnej ekipie, to warto spróbować.
    Leszek

05.01.2025 00:11

Znaczenie diety dla mnie nawet cukrzyka
    Leteas

04.01.2025 09:39

W moim dziale są ludzie w porządku i nie ma obecnie zastrzeżeń do pracy są plus i minusy w moim wypadku narazie plusy.
    Aleks

03.01.2025 23:34

Pracuję w Maczfit jako pakowacz jedzenia i jestem zadowolony. Praca nie jest trudna, choć czasem monotonna, ale atmosfera w zespole jest naprawdę dobra. Koordynator zawsze pomaga, tłumaczy wszystko jasno i można na niego liczyć. Duży plus za przerwy – standardowo 45 minut, ale jeśli potrzeba, można zrobić dłuższą bez problemu. Do tego kawa, herbata i posiłki regeneracyjne dla pracowników to super opcja, szczególnie w cięższe dni. Ogólnie firma szanuje pracowników, a praca jest stabilna.
    Basia

31.12.2024 19:39

Aby ten rok 2025 był zdrowszy!

31.12.2024 12:20

Nowy Rok to świetny moment, żeby zadbać o zdrową dietę. Myślę o spróbowaniu Maczfit – podobno mają świetne menu i różnorodne opcje. Macie jakieś ulubione dania od nich, które warto zamówić? Chętnie poznam Wasze opinie i rekomendacje na dobry start w 2025!”
    Krasnal

30.12.2024 11:34

Polecam diety!
    Kaktus

29.12.2024 12:42

Firm w porządku i przynajmniej pracuję na umowie o pracę, bo gdzie indziej tylko zlecenie.
    Barbara

28.12.2024 17:45

Nowy rok, nowa ja! ???? Od 2025 zaczynam z dietą Maczfit, zamówione dziś. Trzymajcie kciuki!
    Sportwoman

28.12.2024 14:46

Pierwsza dieta pudełkowa to wygoda, oszczędność czasu i różnorodne posiłki. Można łatwo kontrolować kalorie, ale smak i jakość potraw zależą od firmy. Dobra opcja na start,kurier na czas.
    Kwiatek

27.12.2024 11:09

Pracuję 5 miesięcy i jest obecnie dobrze.
    Agata

26.12.2024 20:42

Po świętach chce iść na dietę, czy polecacie jakieś menu na detox?
    Karol Sz.

25.12.2024 19:07

Zamówiłem catering świąteczny od Maczfit i oceniam go na 4,5/5. Jakość jedzenia jest naprawdę świetna, potrawy były świeże, dobrze doprawione i ładnie podane. Widać, że firma przywiązuje dużą wagę do szczegółów. Jedynym minusem jest wysoka cena, ale uważam, że jest adekwatna do jakości. To świetna opcja dla osób, które chcą uniknąć stresu związanego z gotowaniem na święta, a jednocześnie cieszyć się pysznymi daniami.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Maczfit.pl - Fresh Meals Factory?

Kontakt - Maczfit.pl - Fresh Meals Factory

9D 05-532 Szymanów

Branża główna: Artykuły spożywcze

FacebookIconInstagramIconYoutubeIcon
    Wolf

25.12.2024 17:44

Czy pracujecie w piątek 27.12?
    Chidi

24.12.2024 20:10

Thank you very much for the quick order and it was the first time I ate something like this.
    Ewa

24.12.2024 15:12

Jak się pracuje jako dietetyk?
    Karol

24.12.2024 14:39

Ostatnio zamówiłem świąteczne posiłki od Maczfit i muszę przyznać, że jestem bardzo zadowolony! Jedzenie było pięknie zapakowane, co już na pierwszy rzut oka dawało wrażenie, że dbają o każdy szczegół. Smakowało naprawdę świetnie, a co ważniejsze, czułem, że jest zdrowe i zbilansowane. Idealna opcja na świąteczne dni, kiedy chce się zjeść coś pysznego, ale nie przesadzić z kaloriami. Wszystko było świeże, pełne naturalnych składników, a porcja była wystarczająca, żeby się najeść, ale nie czuć się przejedzonym. Zdecydowanie polecam wszystkim, którzy chcą połączyć świąteczną radość z dbaniem o zdrowie
    Kurier Roman

24.12.2024 13:57

Minął już dokładnie rok od momentu, kiedy rozpocząłem pracę jako kurier w Maczfit i chciałbym podzielić się moimi doświadczeniami. Praca jest zdecydowanie wymagająca, ale po tym czasie czuję się dobrze i zadowolony z podjętej decyzji. Zaczynając od samego początku, trzeba być gotowym na intensywny tryb pracy – duża liczba paczek do dostarczenia, presja czasowa, ale też sporo interakcji z klientami. Często trzeba radzić sobie z różnymi niespodziewanymi sytuacjami, co może być stresujące, ale daje też pewnego rodzaju satysfakcję. Fizycznie, praca jest dość męcząca – dużo chodzenia, jazdy samochodem, dźwigania paczek, ale z czasem organizm przyzwyczaja się do tego tempa. Dla osób, które lubią dynamiczną, aktywną pracę, może to być duży plus. Z drugiej strony, Maczfit dba o swoich pracowników – komunikacja z zespołem jest zazwyczaj na dobrym poziomie, a system wsparcia jest skuteczny. Mimo trudności, czuję, że firma oferuje stabilne warunki pracy, a wynagrodzenie jest adekwatne do wysiłku włożonego w codzienne zadania. Podsumowując, praca kuriera w Maczfit to dobre rozwiązanie dla osób, które nie boją się wyzwań, lubią aktywny tryb życia i chcą pracować w dynamicznej branży. Choć to wymagająca rola, po roku mogę powiedzieć, że czuję się dobrze i nie żałuję tej decyzji.

#Wynagrodzenie

#WarunkiPracy

Źle

23.12.2024 20:01

Praca w tej firmie to jedno z najbardziej rozczarowujących doświadczeń w moim życiu zawodowym. Bardzo się cieszę, że mam to już za sobą, bo warunki pracy były po prostu nie do zniesienia. Codziennie wracałam do domu kompletnie wymęczona, zarówno fizycznie, jak i psychicznie. Atmosfera była (usunięte przez administratora), a kierownictwo zupełnie nie szanowało pracowników,potwierdzam to, co zostało opisane w innej opinii, bo sama doświadczyłam tego na własnej skórze. Nieustanne wymagania, brak jakiegokolwiek wsparcia i chaos organizacyjny sprawiały, że trudno było skupić się na wykonywaniu obowiązków. Zasady zmieniały się z dnia na dzień, a pracownikom rzucano ciągle nowe zadania, które były nierealne do wykonania w wyznaczonym czasie. Jeśli ktoś zastanawia się nad podjęciem pracy tutaj szczerze odradzam. Są miejsca, które lepiej traktują ludzi, i naprawdę lepiej tam poszukać. Jestem szczęśliwa, że już nie muszę mieć z tą firmą nic wspólnego.
    Agnieszka

22.12.2024 12:24

Zamówiłam swoje pierwsze pudełko od Maczfit i jestem zachwycona! Jedzenie jest nie tylko przepyszne, ale też świetnie skomponowane pod względem składników i kalorii. Wszystko świeże, pięknie zapakowane i gotowe do jedzenia. Idealne rozwiązanie, jeśli chce się zdrowo jeść, a nie ma czasu na gotowanie. Już po pierwszym dniu czuję, że to był świetny wybór.
    Arleta

21.12.2024 19:22

Super Vege to było coś dla mnie, raz kurier pomylił drzwi i zaniósł na górę do sąsiadki, ale dania jak dla mnie leniucha, który pracuje w korpo na mordorze to oszczędność czasu i nie chodzę głodna
    Ania

21.12.2024 18:27

Praca jest całkiem spoko. Robota prosta, głównie krojenie, pakowanie, ważenie – szybko można się wszystkiego nauczyć. Atmosfera zależy od ekipy, ale ogólnie ludzie są w porządku, da się na luzie dogadać. Jest czysto, wszystko dobrze zorganizowane, bo wiadomo – jedzenie. Jak ktoś szuka pracy bez większego stresu, to myślę, że warto spróbować.

21.12.2024 17:59

Polecam catering
    Наташа

20.12.2024 23:37

Робота на виробництві в цій компанії – це справжнє задоволення. Керівництво завжди йде назустріч, ставиться з розумінням і підтримує у будь-яких питаннях. Умови праці хороші, все організовано, завжди є чіткі інструкції та допомога. Колектив дружній, а атмосфера сприяє продуктивній роботі. Це місце, де можна не лише працювати, а й почуватися комфортно і впевнено. Рекомендую для тих, хто шукає стабільну та приємну роботу!
    Justyna

20.12.2024 22:27

Maczfit to świetna opcja dla osób, które cenią wygodę i zdrowe jedzenie! Dieta pudełkowa od nich jest nie tylko smaczna, ale też różnorodna – codziennie można liczyć na inne, kreatywne dania, które są idealnie zbilansowane. Wszystko zawsze świeże, estetycznie zapakowane i dostarczone na czas. Dzięki Maczfit oszczędzam mnóstwo czasu na gotowanie, a jednocześnie wiem, że jem zdrowo i zgodnie z moimi celami dietetycznymi. Polecam każdemu, kto chce zadbać o siebie i cieszyć się pysznym jedzeniem bez wysiłku!
    Wyniszczona

13.12.2024 22:13

Zdecydowanie odradzam jakąkolwiek współpracę z tą firmą, jeśli chcesz zachować swoje zdrowie psychiczne, fizyczne i choć odrobinę poczucia własnej wartości. (usunięte przez administratora)Zarząd oczywiście zasłania się, że „to nie jest (usunięte przez administratora) i że „trzeba trzymać standardy”, ale każdy, kto tam pracuje, wie, że to nic innego jak poniżanie, wymuszanie nadludzkiego wysiłku i próba (usunięte przez administratora)człowieka do granic możliwości. Praca w tej firmie jest jednym wielkim (usunięte przez administratora). Wieczne nadgodziny to norma, oczywiście bez żadnego adekwatnego wynagrodzenia, a oczekuje się od ciebie, że będziesz dyspozycyjna o każdej porze, nawet kosztem własnego życia prywatnego. Dzień w dzień czułam, jak ta praca dosłownie wysysa ze mnie energię, zdrowie i wszelką motywację. Do tego dochodzi absurdalny brak jakichkolwiek podwyżek, które nawet w minimalnym stopniu nie nadążają za inflacją. A jeśli już o nie poprosisz, zostajesz potraktowana z pogardą, jakbyś wymagała czegoś niemożliwego. Warunki pracy przypominają najgorszy (usunięte przez administratora) Każdego dnia czułam, że jestem tam traktowana jak maszyna do wykonywania poleceń, a nie jak człowiek. Żadne prośby ani sugestie dotyczące poprawy sytuacji nie są słuchane – zarząd patrzy na ciebie z góry, jakbyś była nikim. Najgorsze w tym wszystkim jest to, jak ta praca niszczy człowieka od środka. Psychicznie byłam na skraju wytrzymałości, czułam się kompletnie bezradna i beznadziejna. To miejsce potrafi całkowicie odebrać wiarę w siebie i sens jakiejkolwiek pracy. Z kolei fizycznie… przemęczenie, ból, brak regeneracji – organizm dosłownie nie ma szans dojść do siebie, bo zarząd ciągle wymaga więcej, szybciej, lepiej. Z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że nigdy wcześniej nie spotkałam się z takim brakiem szacunku dla pracownika. Jeśli cenisz swoje zdrowie, godność i życie, trzymaj się z daleka od tej firmy.(usunięte przez administratora).
    Pytanko

26.11.2024 15:17

Czy duża jest rotacja? Jak zatrudniają i jak zwalniają?
    Karola

24.04.2024 05:12

Od jakiegoś czasu jest dostępna oferta na helpdesk, w której nie wpisano wcale by doświadczenie z pracy było wymagane. z jakiej podstawy w takim razie się rusza? wstępnie już mam jakieś doświadczenie w IT i zastanawiam się czy nie warto przyjść kontynuować karierę tutaj
    Żabkowy

09.05.2024 13:16

Praca w IT w Maczfit nie ma żadnej przyszłości. Brak szkoleń! Większość robi firma zewnętrzna
    PanInspeckja

08.04.2024 23:22

Uwaga na ten (usunięte przez administratora) @maczfit na przeladunkach kładzie torby na ziemi kierowcy to zbierają do samochodów, biegają jeden obok drugiego. Wszystko jest na parkingu normalnie na asfalcie... Praca kirowcy na cateringu odbywa się po 12 godzin non stop, (usunięte przez administratora)
    Blanka

07.03.2024 03:25

Interesuje mnie relacja kogoś z działu sprzedaży. konkretniej myślę o pracy jako asystentka. Taka oferta od wczoraj mi się pokazuje na pewnym portalu. czy jest u może już ktoś kto wcześniej starał się o te pracę i mógłby ocenić? Na ile pod względem rozwoju warto?
    Żabkowy

17.03.2024 01:19

Nie polecam, przełożony działu daje dużo do myślenia. Poprzednia asystentka ostatnio nie wytrzymała i odeszła
    kandydat

20.02.2024 12:22

Firma Maczfit poszukuje teraz do Szymanowa Analityka / Specjalisty ds. planowania produkcji. Czy ktoś może napisać, dlaczego poszukują, jak się pracuje w Szymanowie w planowaniu?
    Kierowca

01.02.2024 00:13

Nie polecam firmy maczfit jako pracodawcy która obsługuję rejony kujawsko-pomorskie (usunięte przez administratora). (usunięte przez administratora)pracowników, auta są niesprawne często padają podczas robienia swojej trasy, bałagan w zarządzaniu, nie informowanie pracowników o różnorakich zmianach. Firma ma problem z podpisaniem umów oraz z wypłatami dla już nie pracujących pracowników. Pracodawca nie szanuje twojego czasu prywatnego, ani twojego wkładu w rozwój firmy. Nie polecam kierowca tego oddziału ????. Jeśli koniecznie chcecie tam pracować moja rada jak nie dadzą wam umowy przez tydzień to nie oczekujcie że w ogóle ją dostaniecie.
    Mark

07.11.2023 00:46

Będę pisał ten komentarz we wszystkich możliwych miejscach i ostrzegał innych dopóki maczfit nie umieści ponownie informacji, ile powinien ważyć każdy posiłek po przygotowaniu. (usunięte przez administratora)na gramaturach, zaniżają je, płacisz więcej dostajesz mniej. Od niedawna nie wysyłają do klientów gramatur i nie ma jak sprawdzić i reklamować. Zdecydowanie nie polecam i przestrzegam
    Kijanka

25.01.2024 16:06

A to nie jest catering dietetyczny??? Płacisz za konkretną ilość kalorii a nie gram...

Zostaw merytoryczną opinię o Maczfit.pl - Fresh Meals Factory