4 Eco

• Wola Kopcowa
  • Dyminy
  • Górki Szczukowskie

3. Opinie o pracodawcach Kielce
  5. Opinie o 4 Eco Sp. z o.o.

Opinie o 4 Eco Kielce

Nie przegap nowości o 4 Eco Sp. z o.o.!

Sebastian

18.06.2024 14:16

Polecam! Instalacja już 3 miesiące na dachu :) wszystko działa i ładnie wygląda i już oszczędzamy :)

11.06.2024 08:44

I Turniej Iskra Business Cup kończymy na 4 miejscu, choć walka o miejsce 3 była niezwykle zacięta.
    Jednak nie to się liczy, a cel którym, była zbiórka na rehabilitację i powrót do zdrowia jednego z dziennikarzy.
    Dziękujemy Iskra Business za zaproszenie.
    To był naprawdę dobry dzień!
    Zdjęcie 0
    Zdjęcie 6

Zdjęcie 0Zdjęcie 1
    Paweł Paweł

11.06.2024 08:19

Pełen profesjonalizm. Jestem bardzo zadowolony z instalacji. Sprawnie, na czas. Bardzo dobra komunikacja z pracownikami firmy.
    PePe

06.06.2024 14:33

Z polecenia mojego znajomego podpisałem umowę z 4ECO i jestem mega zadowolony. Może i długo czekałem, ale instalacja zamontowana profesjonalnie . Już korzystam a uzyski większe niż oczekiwałem.
    Piotr Paweł

05.06.2024 11:51

Firma 4-Eco montowała u mnie 2 instalacje, w domu i w firmie. Obie instalacje zamontowane szybko i sprawnie. Dodatkowo poprawili instalację pompy ciepła, którą wcześniej montowałem u konkurencji. Tak więc bardzo wysoko oceniam firmę 4 ECO.
    Zainteresowany

30.05.2024 20:14

Mam takie pytanie retoryczne... Czy sprzedawcy w tej firmie w ogóle zarabiają... ( Chodzi mi o zarobki adekwatne co do przepracowanych godzin i co do pozyskanych klientów...)
    @Pracodawca

05.06.2024 11:36

Dziękujemy za zainteresowanie naszą Firmą. Wszelkie szczegółowe zapytania prosimy kierować do naszego działu HR na adres: [email protected]
    Paweł

04.06.2024 11:29

Instalacja była robiona zimą, ale niska temperatura nie była przeszkodą do montażu. Polecam bardzo mocno i dziękuję!

26.02.2024 03:40

Cześć, ja również jestem zainteresowana pracą jako przedstawicielka handlowa. Chciałabym tylko wiedzieć, czy pracodawca obecnie przewiduje jakąś podstawę wynagrodzenia, czy pracuje się jedynie w oparciu o te prowizje, o których piszą w ofercie? Ciekawe, wolałabym mieć jakieś zasadnicze.

26.02.2024 08:44

Dzień dobry, zachęcamy do wysłania cv na adres [email protected] . Skontaktujemy się z Panią i chętnie odpowiemy na wszystkie pytanie.
    Bartek

28.05.2024 20:33

Na początku jest umowa zlecenie. Potem do wyboru UOP z podstawą+ prowizja lub działalność na B2B , czyli sama prowizja.

28.05.2024 08:20

Oto relacja z uroczystego otwarcia innowacyjnego Showroomu zlokalizowanego w Kielcach, przy ul. Zagnańskiej 153.
    To właśnie tutaj technologia spotyka się z ekologią. Przyjdź i zobacz nasze produkty oraz rozwiązania:

• Fotowoltaika

Zdjęcie 6

Zdjęcie 0Zdjęcie 1Zdjęcie 2Zdjęcie 3Zdjęcie 4Zdjęcie 5Zdjęcie 6Zdjęcie 7
    Basia S.

21.05.2024 08:53

Nie mogłam sobie wymarzyć lepszego wykonawcy - cudowna obsługa, rzetelna jakość i wykonanie prac. Dostępność w każdym momencie. Polecam!!!
    Mariusz

13.05.2024 06:48

My mamy problem z Firmą Eco Energy Green od ponad dwóch tygodni czekamy jak przyjadą i podłączą nam fotowoltaike ????????????????
    Paweł

23.04.2024 13:44

Jestem bardzo zadowolony z zamontowanej instalacji (już drugiej przez 4 ECO). Obie działają bardzo dobrze. Poza tym świetna obsługa klienta. Polecam wszystkim!
    Dominik

18.04.2024 08:25

100% Polecam! 4 ECO Konkretnie, Szybko, Profesjonalnie! Znakomity kontakt od pierwszego spotkania. Duża wiedza i fachowe porady. Polecam!
    Magdan

11.04.2024 13:12

Instalację zamawiałam w radomskim oddziale firmy i jestem bardzo zadowolona. Polecam firmę.

03.04.2024 08:37

Instalację mam od jakiegoś czasu. Był u mnie przedstawiciel kręcić filmik Dronem, mam nadzieję że filmik wkrótce się pojawi. Obserwuję FB firmy. Mają pomysł i doświadczenie. Spoko firma i ludzie.
    Piotr L.

02.04.2024 10:01

Realizacja zamówienia wykonania instalacji przydomowej przebiegła sprawnie i zgodnie z zamówieniem, pomimo że w trakcie montażu były niesprzyjające warunki atmosferyczne. Brawo!
    DIORA

27.03.2024 07:34

Polecam firmę, bardzo pozytywnie! Wszystko zrobione prawidłowo, działa jak trzeba.
    Joanna

22.03.2024 08:31

Pozytywnie oceniam firmę 4 Eco. Pomimo kilku problemów na początku pozytywnie udało się załatwić wszystkie sprawy.
    Aneta

15.03.2024 12:40

Fotowoltaika to najlepsze rozwiązanie w dzisiejszych czasach. Wiem, bo skorzystałam. Mega oszczędność.

11.02.2024 23:26

Rok temu wygasło ogłoszenie na stanowisko przedstawiciela handlowego. Były w nim podane aż 3 rodzaje umów, a konkretniej umowa o pracę, umowa zlecenie i kontrakt b2b. Czy to znaczy, że można sobie wybrać czy firma raczej "proponuje" taką, która najbardziej jej odpowiada? Jakie w ogóle widełki zarobkowe, bo o tym wzmianki nie było?

11.03.2024 09:30

Rozpatrujemy różne możliwości, jako że z reguły każda sytuacja jest indywidualna. W tej sprawie prosimy o kontakt na adres mailowy: [email protected]. Dziękujemy za zainteresowanie naszą Firmą!

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w 4 Eco?

Kontakt - 4 Eco Sp. z o.o.

ul. Zagnańska 153 25-563 Kielce

NIP:9592015766

Branże: Inżynieria
    Ewel WW

11.03.2024 09:07

Serdecznie polecam. Fachowcy jakich mało. Odpowiadali na wszelkie moje pytania i wątpliwości. Instalacja również przebiegła wzorowo.
    KAJA

23.01.2024 15:26

Czy pracownik obsługi klienta to stanowisko sprzedażowe? (telefonowanie do klientów z propozycją sprzedaży produktów itp?

24.01.2024 08:16

Pracownik obsługi klienta nie jest stanowiskiem sprzedażowym. Obejmuje ono opiekę nad klientem już po podpisaniu umowy na założenie instalacji fotowoltaicznej czy pompy ciepła.

02.02.2024 12:32

Wyjaśnimy wszystkie szczegóły - prosimy o kontakt na adres mailowy: [email protected] Pozdrawiamy!
    DAMIAN

01.02.2024 09:42

Firmę 4 ECO oceniam na 5 +, wszystko sprawnie zamontowane. Instalacja wygląda świetnie. Już kilku osobom poleciłem usługi 4 ECO i wszyscy są zadowoleni.
    Renata

31.01.2024 14:58

Jaka jest stawka na doradcę klienta tutaj w firmie, bo w żadnym ogłoszeniu nawet takim starszym sprzed dwóch miesięcy nie mogę przeczytać o tym, jakie są zarobki, tak po prostu żeby się z orientować nawet ? Oczywiście chodzi mi o aktualne stawki o inne bym nie pytała.

31.01.2024 15:18

Pytanie, na które najlepiej odpowie nasz Dział HR! Dziękujemy za zainteresowanie Firmą 4 ECO. Zapraszamy do złożenia CV. Wszelkie szczegółowe zapytania prosimy kierować pod nr telefonu 533 320 775. Pozdrawiamy!
    Agatka

28.01.2024 10:39

Dzień dobry,zastanawiam się nad dzierzawą ziemi pod farmę fotowoltaiczną. Czy taka gałąź jest w punkcie zainteresowania firmy?są jakieś realizacje?

31.01.2024 08:13

Dzień dobry. Zgodnie z obecnym stanem prawnym na farmy fotowoltaiczne przeznacza się grunty klasy IV i gorszych. Przeznaczenie na taką inwestycję użytków klas I - III jest możliwe, ale pod warunkiem uzyskania zgody ministra właściwego do spraw rolnictwa i rozwoju wsi dotyczącej zmiany przeznaczenia gruntów rolnych. Pozdrawiamy!

31.01.2024 08:21

Igga

29.01.2024 15:12

Polecam tę firmę. Profesjonalna obsługa i pomoc w formalnościach.
    MS

22.01.2024 10:47

Profesjonalna i miła obsługa zawsze gotowa na udzielenie informacji i fachowej porady. Firma naprawdę godna polecenia.
    Ewa

11.01.2024 12:04

Niestety moja opinia co do firmy 4 Eco jest bardzo negatywna. W sierpniu 2023r. dokonany montaż instalacji fotowoltaicznej w sumie do dnia dzisiejszego (11.01.2024r.) jest nie dokończona. Brakuje w sumie drobnostki (aplikacja na telefon) ale jednak. Gdy zadzwoniłam do formy okazało się że teraz żeby to zrobić muszę dokonać dodatkowej opłaty. Szok !!! Dodatkowa opłata za niedokończony montaż !!!

11.01.2024 13:06

Pani Ewo, Zgodnie z warunkami Umowy w miejscu montażu instalacji fotowoltaicznej wymagany jest dostęp do Internetu. Najprawdopodobniej w Pani przypadku takiego dostępu w miesiącu sierpniu 2023 r. nie było. Dojazd technika do Klienta w przypadku zakończenia usługi montażowej w celu, jaki Pani opisuje, jest dodatkowo płatny. Niniejsza usługa jest jednak możliwa do wykonania BEZPŁATNIE DROGĄ ZDALNĄ. Prosimy o kontakt pod wskazane numery telefonów: Pan Marcin - 573 113 395 lub infolinia - 533 012 231. Pozdrawiamy!

22.01.2024 10:19

Dzień dobry, nie wiemy z jakiej miejscowości Pan pisze. Zapraszamy jednak do złożenia swojego CV na adres mailowy: [email protected] Z pozdrowieniami!
    Paweł W.

18.01.2024 12:30

Firmę 4 - Eco mogę polecić z czystym sumieniem, dobry kontakt telefoniczny i emailowy, wszystko załatwione profesjonalnie od wyceny instalacji do montażu.

06.01.2024 15:27

Trzy tygodnie temu firma wrzuciła ofertą pracy na stanowisko Project Managera ds. Magazynów Energii. Miał ktoś z was z nim styczność, lub aplikował i firma się do niego odezwała ze szczegółami? Nie podali ani wymagań, warunków czy konkretnych obowiązków. W sumie uwzględnili tylko e-mail na który można wysłać cv:) Może ktoś wie więcej i doradzi mi czy zaaplikować?

10.01.2024 12:06

Dziękujemy za zainteresowanie naszą Firmą. Zachęcamy do aplikowania na wyżej wymienione stanowisko. Wszelkie zapytania prosimy kierować do naszego działu HR pod nr telefonu 533 320 775. Jednocześnie informujemy, że oferty pracy publikowane na portalach społecznościowych posiadają charakter jedynie krótkich reklamowych komunikatów. Informacje szczegółowe dotyczące konkretnych wymagań, warunków czy obowiązków dotyczących aplikacji znajdą Państwo na portalu OLX oraz pracuj.pl Pozdrawiamy.
    Krystian

08.01.2024 13:34

Bardzo dobra współpraca z firmą 4Eco na każdym etapie. Montaż wykonany znakomicie, sprytna ekipa. Firma godna polecenia!
    Patrycja P.

05.01.2024 07:51

Bardzo dobrze oceniam te współpracę. Konkretnie i rzeczowo i można negocjować. Ja jestem na TAK. Dziękuję i życzę wielu zadowolonych klientów w nowym roku!

05.01.2024 08:30

Dziękujemy za dobre słowo! Zadowolony Klient to duża zachęta do dalszej pracy. Również życzymy wszelkiej pomyślności na każdy dzień Nowego Roku!

02.01.2024 12:38

W ostatnim czasie klienci nie mogą się nachwalić ekipy montażowej, wiecie może, czy firma ma jakieś specjalne wymagania co do pracowników? Szukają ludzi z konkretnym doświadczeniem, umiejętnościami? Chce złożyć cv na montera, ale dopiero rok przy montażu pracuję. Dacie znac jak stawki wyglądają? Czy są przestoje, czy robota jest na okrągło? Umowa o prace jest na start? No i jak tam firma podchodzi do tematu świadczeń dodatkowych, premii i podwyżek? ;)

02.01.2024 12:48

Dziękujemy za zainteresowanie naszą Firmą. Zapraszamy do złożenia CV. Na zadane pytania odpowie nasz dział HR, tel. 533 320 775.
    Mateusz

27.12.2023 14:39

Poza lekkim poślizgiem związanym z zakończeniem montażu paneli wszystko profesjonalnie wykonane, za co szczególnie należy pochwalić ekipę monterów, którzy naprawdę wiedza co robią.
    Martyna M.

20.12.2023 09:58

Długo szukałam kompetentnej firmy do wykonania paneli fotowoltaicznych w moim domu. Znalazłam tę i okazali się naprawdę godni zaufania. Wykonanie solidne, terminowe, zaoferowali bardzo dobra cenę. Nie zawiodłam się i szczerze polecam :)
    Edyta K.

18.12.2023 13:42

Fachowa i bardzo rzetelna firma. Obsługa na najwyższym poziomie. Instalacja przebiegła bez najmniejszego problemu. Z czystym sumieniem polecam firmę 4 Eco.

14.12.2023 13:22

Widziałam ze jest również takie stanowiska jak przedstawiciel handlowy. Moje pytanie- czy ktoś z was pracuje na tym stanowisku i może powiedzieć jak wyglada praca? Orientuje się ktoś czy maja jakieś wolny etat? Chciałabym zwolnić się z pracy ale najpierw podłapać coś nowego. Jednak wolałabym na umowę o prace. Jest taka możliwość??? Jak wyglądają szkolenia produktowe i ile trwają?

14.12.2023 13:33

W powyższych sprawach zapraszamy do bezpośredniego kontaktu z naszym działem HR, tel. 533 320 775. Dziękujemy za zainteresowanie Firmą. Pozdrawiamy.
    Kris

17.12.2023 22:09

Słyszałem że trzeba duzo się nagimnastykować żeby złapać klienta i wyrobić normę żeby dostać podstawę.
    Magda

14.12.2023 13:09

BARDZO profesjonalna obsługa. Pomocni pracownicy firmy udzielili wszelkiej pomocy. Jestem zadowolona z zakupu systemu fotowoltaiki i pompy ciepła. Polecam! Godni zaufania.
    Mati

13.12.2023 13:43

Poza lekkim poślizgiem związanym z zakończeniem montażu paneli wszystko profesjonalnie wykonane, za co szczególnie należy pochwalić ekipę monterów, którzy naprawdę wiedzą, co robią.

12.12.2023 19:12

Hej czy to prawda że na handlowca do branży OZE biorą bez doświadczenia i wszystkiego uczą i szkolą? Zastanawiam się ile trzeba odbyć szkoleń żeby zacząć zarabiać i czy te szkolenia są w ogóle płatne ?

13.12.2023 10:08

Dziękując za zainteresowanie naszą firmą, zapraszamy do kierowania zapytań do naszego działu HR pod numerem telefonu 533 320 775.

Zostaw merytoryczną opinię o 4 Eco Sp. z o.o.