4 Eco

• Wola Kopcowa
  • Dyminy
  • Górki Szczukowskie

3. Opinie o pracodawcach Kielce
  5. Opinie o 4 Eco Sp. z o.o.

Opinie o 4 Eco Kielce

Nie przegap nowości o 4 Eco Sp. z o.o.!

Wieloletni pracownik

09.11.2021 08:31

Polecam tego pracodawcę.
    Jacenty

08.11.2021 08:25

Świetna robota, uprzejmi koledzy i przyjemne szefostwo. Wiadomo jest dużo tematów do ogarniania, ale koniec końców, jeżeli się starasz to jest to zauważane.
    Bogdanowicz

07.11.2021 23:31

Zawodowcy. Doradzą A przede wszystkim podpowiedzą optymalne najlepsze rozwiązanie. Szerzej pisałem dziś na Google. Polecam każdemu współpracę z 4ECO

07.11.2021 23:28

Specjalistka

Przebieg rekrutacji Solidny, profesjonalny, 3-etapowy Pytania Adekwatne, nadające doświadczenie, zalety, ale i wady kandydata

Poziom rozmowy:

Rezultat:

Dostałem pracę

#RozmowaKwalifikacyjna
    Dżentelmen

05.11.2021 08:40

Już dawno nie widziałem tak dobrze wykonanej instalacji. Pomimo nieco wyższej ceny uważam, że warto było postawić na 4 ECO. Rzetelny handlowiec Marcin i genialna ekipa wykonawcza, która znała się na tym co robiła i dodatkowo była niezwykle miła.
    Bronek

04.11.2021 08:27

Firma porządna, z kasą są zawsze na czas, a i można liczyć na wiele udogodnień. Dodatkowo w biurze panuje bardzo przyjemna atmosfera, która napędza do działania.
    RoBy

03.11.2021 08:31

Fachowy montaż widać było, że znają się na rzeczy. Zero problemów, a co najważniejsze przy instalacji nic mi nie uszkodzili na dachu. Dlatego propsuje jak najbardziej 4 ECO.

27.10.2021 10:56

Czy ktoś z was klientów którzy mają panele od 4eco dostał dotację? Jeśli tak to ile czekaliście? I czy sami interweniowaliscie w tej sprawie czy 4eco załatwili to za was jak obiecali?
    Zenek M.

28.10.2021 20:24

Dotacje otrzymalem na oko 5 miesięcy po tym jak wszystko zaczelo dzialac

02.11.2021 20:19

Ja czekam na wniiski na dotacjse ale pan który wszystko nam zalatwial nie odbiera telefonu i nie odpowiada na sms ciekawa jeatem co z tego wyniknie. Panele i pąpa ciepla zainstalowane wszystko dziala jak należy. Tylko dlaczego taki problem z dotacją obiecal ze wysle wszystko na meila a od wrzesnia ani meila ani kasy.
    Lolek

02.11.2021 11:51

Spoko firma! Starają się i dbają o Klienta. Już od pierwszego spotkania z handlowcem wszystko bylo jasne i klarowne, a sama ekipa monterska też spisała się na medal. Nie mam nic do zarzucenia i już nawet poleciłem Pana Marcina z Kielc moim sąsiadom, jeżeli chcą taniej i porządnej fotowoltaiki.
    Piotr T

02.11.2021 11:47

Rzetelny pracodawca i kompetentny partner w biznesie. Polecam, 4 ECO to dobre miejsce w tych niepewnych czasach
    CRIS

02.11.2021 10:49

Ceny instalacji fotowoltaicznych mają kosmiczne w porównaniu do konkurencji obsługa miła ale tylko przed wpłatą na konto
    Jerzy

01.11.2021 10:35

Jestem bardzo zadowolony z montażu instalacji foto oraz pompy ciepła. Po instalacje foto sam zgłosiłem się do firmy 4 ECO a na pompę ciepła namówił mnie Pan Marcin. Długo się wahałem aż w końcu zamówiłem komplet. Po wczorajszej wizycie mojej rodzony postanowiłem pochwalić firmę , gdyż moja rodzina nie mogła się nadziwić jak to wszystko fachowo zrobione. Panie Marcinie przekazałem kontakt do Pana , proszę czekać na kontakt od kilku rodzin :)
    Aleksander

28.10.2021 11:21

Ja umowę z 4-ECO podpisałem 29-09-2021. Jak na razie jest 28-10-2021 i nie mam jakiejkolwiek informacji co dalej. Mam mieć montaż z oddziału w Katowicach, ale tam nie da się dodzwonić, bo albo telefon wyłączony, albo nikt nie odbiera. Dzwoniłem do opiekuna, ale ten tylko mnie uspokajał, że mają dużo pracy, ale napewno wszystko jest załatwione. Zdziwiony był tylko, że nie został przysłany do mnie sprzęt. Zima już blisko i ciekawe czy będą z montażem chodzić po ośnieżonych dachach. W umowie jest, że montaż nastąpi do 21 dni od otrzymania pieniędzy. Bank podpisał umowę kredytową już 1-go października, więc jest jaki tydzień po terminie, a ze strony firmy nie ma bodaj najmniejszej informacji, podania ogólnego terminu, czy czegokolwiek. Na razie czekam. Wystawiam więc opinię neutralną.

29.10.2021 15:56

Instalacja ma być założona w ciągu 21 dni od otrzymania całego sprzętu na adres tak u nas było napisane
    Roman Przemyśl

28.10.2021 20:21

Wszystko poszło bardzo sprawnie, instalacja na dachu już miesiac po podpisaniu umowy. PGE w tamtym tygodniu wymieniło licznik. instalacja produkuje już prąd. Polecam.
    Aleksander

28.10.2021 11:37

Tutaj muszę dać wpis uzupełniający, ponieważ odkryłem problem nie po stronie firmy 4-ECo a po stronie SantanderBank. Umowę podpisali ze mną 1-10-2021 ale pieniądze przelali dopiero po 3 tygodniach, choć nie wiem dlaczego z takim opóźnieniem. Do oddziału w Katowicach też w końcu się dodzwoniłem i tam dowiedziałem się o opóźnieniu w banku. Tak więc czekam.
    Joanna Wolska

26.10.2021 21:49

Ja od czerwca jestem posiadaczką instalacji fotowoltanicznej oraz pompy ciepła Bosch. Jestem bardzo zadowolona z przebiegu instalacji jak i obsługi po sprzedażowej. Tym bardziej że falownik uległ uszkodzeniu w w 3 miesiącu funkcjonowania. Serwis 4 ECO stanął na wysokości zadania i w 2 dwa dni miałam nowy falownik.
    Agata P.

26.10.2021 21:48

Panie Pawle obiecałam że po wymianie licznika wstawię pozytywny komentarz i tak się stało. Dziś PGE wymieniło licznik a technicy którzy to robili powiedzieli że dużo liczników wymieniają a instalacje od 4 ECO są najsolidniej wykonane.
    Romek Atomek

26.10.2021 14:23

Dobrze i solidnie wykonana instalacja, dodatkowo miła obsługa. Nie mam większych zastrzeżeń i trochę mnie dziwią tak liczne negatywne opinie :).
    Panele na dachu już są

26.10.2021 08:20

Wszystko spoko, a cała instalacja przebiegła sprawnie. Dodatkowo na plus należy ocenić postawę handlowca Pana Igora, który był bardzo uprzejmy i rzeczowo wyjaśnił każdą zagwozdkę. Jeżeli chcecie założyć panele i jesteście z okolic Kielc, to śmiało rozmawiajcie z Panem Igorem. Mam jedno zastrzeżenie, miałem mały problem z falownikiem i Pan z reklamacji okazał się bardzo grubiański i niezbyt miły w rozmowie. Ostatecznie jednak udało się rozwiązać sytuację i wszystko działa jak należy, więc może po prostu miał gorszy dzień czy coś.
    hrubek

25.10.2021 15:08

Zdecydowanie nie polecam! Sprzedaż przebiegła szybko i sprawnie, z montażem było dużo gorzej. Cały dach ponawiercane dodatkowe otwory, trzy razy poprawiali ułożenie kabla a na reklamację odpowiadają, że nic się nie stało to tylko defekty wizualne.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w 4 Eco?

Kontakt - 4 Eco Sp. z o.o.

ul. Zagnańska 153 25-563 Kielce

NIP:9592015766

Branże: Inżynieria

25.10.2021 08:28

Dobra cena i niezły sprzęt. Dodatkowo całkiem spoko obsługa. Była lekka obsuwa czasowo, ale niezbyt długa, dlatego ostatecznie nie mam nic do zarzucenia.
    Szop pracz

25.10.2021 01:13

Godna polecenia firma, koledzy uprzejmi i służący wsparciem w pracy. Cały czas prowadzone są bieżące raporty, w których informuje się o postępach prac kolegów, co wzajemnie napędza do działania. Naprawdę warto tutaj zgłosić się do pracy.
    Paweł

22.10.2021 18:08

Że spółką związany niemal rok. Atmosfera pracy, haryzme Zarządu naprawdę na poziome najwyższym. Dobra atmosfera pracy z możliwością rozwoju. Polecam i dziękuję

22.10.2021 14:15

Do czasu podpisania umowy wszystko ok, wszyscy mili, jednak po podpisaniu umowy zaczął się kabartet. Monterzy nie przyjeżdżali, nie dało się nigdzie dodzwonić, pan z reklamacji nie dość że niekompetentny to jeszcze nie ma zielonego pojęcia o czym mówi, nie potrafił odpowiedzieć na moje pytania i nawet nie raczył się dowiedzieć czegokolwiek w mojej sprawie. Po próbach kontaktu telefonicznego i mailowego bez skutku posunięcia dalej jakichkolwiek prac, napisałam nawet na facebook. Odpowiedź bardzo miła i ktoś się w końcu mną zainteresował ale znowu zostałam odesłana do działu reklamacji, który "rozpatruje"... PODOBNO moja sprawę i znów niekompetenty pan telefonicznie mi wytłumaczył (delikatnie ujmując), że to ja jestem nienormalna, bo oczekuje, że po zapłaceniu - prace zostaną wykonane. niezły partadoks..... Jak ktoś tam pracuje to musi być niezłym wciskaczem kitu, żeby wspierać te firmę. A ceny niestety wyższe niż u konkurencji. moja wina, że przekonały mnie reklamowe informacje, w których wszystko wygląda pieknie, a nie rzetelne informacje i opinie klientów. Przekonać ludzi to oni potrafią, gorzej z ich własną pracą......

22.10.2021 14:13

EKODomy

22.10.2021 14:13

Ze spółką współpracujemy niemal od początku jej istnienia. Wewnętrzna organizacja, rozmach a przede wszystkim świadoma odpowiedzialność biznesu główne zalety 4 ECO. Działamy razem i polecamy do współpracy
    Wdzięczny za pomoc

22.10.2021 14:05

Miałem mały problem ze swoim falownikiem, jednak po kontakcie z uprzejmą Panią Dominiką z działu reklamacji, wszystko zostało rozwiązane i teraz działa jak należy. Dlatego o 4 ECO mam bardzo pozytywne zdanie.
    Nowy pracownik

22.10.2021 14:00

Firma solidna i ukierunkowana na rozwój. Jestem tutaj dwa miesiące i atmosfera jest świetna. Nie mam na co narzekać, dlatego jezeli ktoś chce pracować w przyjaznej atmosferze i w rozwojowym miejscu to śmiało zachęcam do składania CV do 4 ECO.
    Super

22.10.2021 12:05

Genialna firma, nie mogłem sobie wymarzyć lepszej do instalacji fotowoltaiki. Polecam wszystkim.
    Agnieszka G.

05.07.2021 09:57

Mój mąż zdecydował się na tę firmę, ponieważ przedstawiciel obiecywał mu jak to wszystko za nas załatwiają, zarówno w kwestii wymiany licznika jak i zdobycia później dotacji. A jak wygląda to w praktyce? Po zamontowaniu paneli czekaliśmy miesiąc na zamontowanie drugiego licznika (bo tyle ma dostawca energii czasu na zmianę) , po tym miesiącu okazało się, że nikogo nie było, w czemu? Bo sprawa nie została zgłoszona przez firmę do Tauronu! Tak więc czekaliśmy kolejny miesiąc, a w tym czasie już mogło nabić sporo energii, bo była piękna pogoda! Sprawa numer dwa : DOTACJA. Z początkiem lipca zaczął się okres składania wniosków, więc mąż już nauczony doświadczeniem zadzwonił do firmy i dowiedział się od konsultantki, że lepiej żeby sprawę załatwił sobie sam, bo oni mają tyle pracy, że nie wiadomo kiedy to ogarną, a na dodatek jednak kwota dotacji jest niższa niż zapowiadali. Dla nie to jedna wielka kpina i robienie ludzi w balona, jestem zła tym bardziej, że na instalacje na mówiliśmy też teściów!
    Grzegorz

17.09.2021 14:37

Zdecydowanie nie polecam i ostrzegam naciągacze U mnie taka sama sytuacja
    Izunia

22.10.2021 08:09

U mnie to samo brak kontaktu wszystko obiecał pan załatwić i nie zrobił nic panele na dach zmontowane zapłacona tylko licznika brak bo nie był. na mnie ale pan obiecał wszystko załatwić nie polecam tej firma i tego pana jeszcze nie podaję nazwiska bo czekam na odpowiedź sms.
    Justyna

20.10.2021 15:31

Umowa podpisana 10 września. Wczoraj dotarł sprzęt po wielu telefonach. Na montaż jeszcze poczekamy. Wątpię że się wyrobią w tym roku z odbiorem z Eneą. A raty się płacą. Nie mam już siły walczyć z nimi. Drugi raz bym umowy nie podpisała.
    Sylwester

19.10.2021 12:51

Przedstawiciel handlowy zapewniał że na montaż paneli mają 2.5 ale po dostawie a ta może trwać miesiąc. Że dostanę zwrot podatku i 3000 tysiące z programu mój prąd , że PGE ma miesiąc na założenie licznika ale o tym że oni mają miesiąc na zgloszenienie nie wspomniał. Mój prąd zabrakło pieniędzy panele na dachu raty trzeba płacić i prąd też. Założyłem panele tylko z tego względu że przedstawiciel zapewniał że wyrobią się przed zmianami. Obsługa klienta ma w nosie bo umowa podpisana. Nabijanie ludzi w butelkę. Nie polecam
    Andrzej

08.10.2021 14:22

Polecam firmę a szczególnie Pana Dariusza Żabickiego. Grzeczny uśmiechnięty i przede wszystkim słowny. Tak jak powiedział tak zrobił, dopilnowal montażu i załatwił formalności. Prowadzi swój kanał na (usunięte przez administratora) Dariusz Żabicki Fotowoltaika również polecam ciekawe informacje.
    Klient z problemem

06.10.2021 12:10

Miałem okazję korzystać z usług 4 ECO. Ogólnie nie mam większych uwag, bo wszystko przebiegło zgodnie z informacjami, które przekazał mi przedstawiciel. Co prawda był mały problem z moim falownikiem, ale ostatecznie po kontakcie z Panem Pawłem z działu reklamacji wszystko zostało rozwiązane i dzisiaj moja fotowoltaika działa jak należy. Śmiało ich polecam, bo jednak jakość wykonania i obsługi jest bardzo dobra.
    Krzysiek

03.10.2021 13:11

Polecam współpracę
    Michał T.

26.08.2021 11:17

Polecam współpracę z Panem Dariuszem Żabickim z Radomia. Montaż faktycznie był opóźniony ale Facet przyszedł wycenił i podpowiedział kilka istotnych kwestii związanych z rozmieszczeniem paneli i jak poprowadzić okablowanie. Na montażu cały dzień nadzorował ekipę i dzięki niemu zrobili drobne poprawki w mojej domowej instalacji. Robił instalację u mnie i mojej rodziny. Na Facebooku łatwo go znaleźć. Pozdrawiam, Michał T
    Dariusz

23.09.2021 09:48

Pani Marzeno z całym szacunki nie byłem u Pani albo z kimś mnie Pani myli. Jedyna Pani Marzena u której byłem z tego co pamietam ma już instalację ponad rok. Mało tego sąsiad ma również instalację nawet trochę większa i produkuje mniej prądu niż u Pani Marzeny więc do jakości... Proszę konkurencję o nie banowanie wpisów moich klientów. Pozdrawiam serdecznie, Dariusz
    Ktoś

03.10.2021 11:26

Lepszy falownik np fronius? Lepszy od jakiego? Fronius dobry falownik ale już nie najlepszy stra technologia
    Piotr B.

03.10.2021 10:50

Powiem tyle zadowolony wszystko działa instalacja może nie duża 5,4 za domem na gruncie. Obsługa 10/10 Montaż 10/10 Czas realizacji mogłoby być szybciej ale równe 3 tygodnie zgodnie z umową. POLECAM.
    Wojtek 44

03.10.2021 10:43

Poczytałem sporo o firmie porozmawiałem z handlowcem, i jeśli firma tak kiepsko wykonywałaby instalacje jak jest to w niektórych opiniach to nie robiła by ich aż takiej ilości jak robi. Ja skorzystałem z usług 4 eco i mogę tylko w samych superlatywach się wypowiadać. Wszystko przebiegło bardzo fachowo i profesjonalnie od samego początku do samego końca instalacja 7,8 KW działa bez zastrzeżeń.

28.09.2021 11:41

Gratuluję administracji wykonania dobrej roboty przy programie Moj Prąd 3.0. Podziwiam poświęcenie ( nadgodziny). Mimo że nie było łatwo to wszyscy moi klienci obsłużeni. Pozdrawiam Partner 004
    Joanna

23.09.2021 09:41

Polecam z całego serca Pana Dariusza Ż. z Radomia. Przemiły człowiek i wyprowadził nas z błędu jeśli chodzi o fotowoltaike. Sprawnie wszystko wytłumaczył, dał słowo że montaż będzie w dwa tygodnie i tak też się stało. Zajął się wszystkim od początku, był nawet na montażu cały dzień i nadzorował montaż. Polecam.
    Andrzej N

24.09.2021 22:30

i zostawił samemu przy dotacji, a po podpisaniu umowy nie było kontaktu

Zostaw merytoryczną opinię o 4 Eco Sp. z o.o.