Leyton Poland

NASZE WARTOŚCI

KONTAKT

TłoTło
  • Ciechanów

5. Opinie o Leyton Poland Sp. z o.o.

Opinie o Leyton Poland Warszawa

Nie przegap nowości o Leyton Poland Sp. z o.o.!

Ania

21.03.2025 09:36

Pracuję w sprzedaży i muszę przyznać że jestem pod wrażeniem. Szacunek, Team work możliwość rozwoju i dobrych zarobków. Praca jest trudna wymagająca wiedzy podatkowej i sprzedażowej , nie dla kogoś bez doświadczenia. Cieszę się że mogę być częścią tak wspaniałego zespołu.

14.04.2025 16:56

Praca płaca i atmosfera bardzo pozytywne :)

05.03.2025 15:01

XD

21.03.2025 19:11

mordo, pomyliłeś firmy, w Leyton nie ma dyrektorki HR
    Xyz

15.03.2025 11:02

Niedługo mam rozmowę kwalifikacyjną na stanowisko Business development managera. Przeczytałem wszystkie komentaże i jestem przerażony. Czy pani Agnieszka F. jest tylko nad Warszawą czy innymi miastami też? Jak wygląda pensja na tym stanowisku? Ile k na miesiąc? Ktoś coś wie? Na czym polega ta praca? Czy wciąż się jest w rozjazdach? Stąd ten służbowy telefon? Rozmowa jest po polsku czy po angielsku? To tyle. Jeśli ktoś coś wie to będę wdzięczny za info
    Mati99

18.03.2025 17:45

"komentaże"? nie martw się rozmową jesteś idealnym kandydatem. Widełki 7-15 tysięcy brutto podstawy.
    Olaf50

18.03.2025 20:35

Większej bzdury nie słyszałem. Te opinie są niestety faktami. Jedna osoba nie robiłaby sobie tyle zachodu, żeby tyle pisać. Jest wiele osób które trzymają zęby na klódkę, ale wkoncu i one pękną. Ja szczerze odradzam pracę. Pracowałem tam 2 lata, i jest masa lepszych firm w tej branży.
    Szczerze

27.02.2025 19:47

Praca i pracodawca SUPER!!! Szacunek, work Team, profesjonalizm, bogaty pakiet na start, szkolenia, rozwój, możliwość awansu.
    ex-BD

05.03.2025 09:30

Cele sprzedażowe są nierealne do ilości dostarczanych leadów oraz oferty na tle konkurencyjnych firm. Jeżeli nie ogarniasz sam sobie klientów to plan sprzedażowy jest praktycznie nierealny, na 20 osób w sprzedaży plan robią 3-4 osoby, pupilki które dostają najlepsze leady a reszta na planach naprawczych zostawiona sama sobie. Ludzie pracujący w tej firmie od 2 robią 1-2 umowy miesięcznie po roku negocjowania z klientami... Prawie nikt nie przechodzi okresu wdrożeniowego bo plan jest nierealny względem tego co daje od siebie firma (2 spotkania w tygodniu to max na jaki możesz liczyć, a firmy są umawiane na siłę bo dział sales development (call center) do umawiania spotkań nie ma w ogóle bazy kontaktów i dzwonią tych biednych ludzi z bazy po 20 razy w tygodniu i umawiają na spotkania na siłę obiecując gruszki na wierzbie)

08.03.2025 13:27

Dodam jeszcze, że te umawiane na siłę spotkania i dzwonienie w kółko do tych samych osób to wina „gwiazdy” tej firmy. Wywiera presję na pracownikach, nie potrafi konkretnie się określić. Jeśli wynik którego oczekiwała zostanie osiągnięty to i tak będzie marudziła że to za mało. Zero jakiego kolwiek optymizmu. I to natrętne przymilanie się do ludzi, co dzień do kogoś innego. Na szczęście inni pracownicy są na tyle w porządku, że pierwsze co robią to przed nią ostrzegają. Przez całe moje życie nie spotkałam równie złej i równie fałszywej osoby.
    Aleksander

18.02.2025 17:55

Pracuję w sprzedaży i jeszcze nigdy nie widziałem takiego partactwa. Pare osób które obkręciły sobie panią dyrektor w okół palca może jakoś sobie radzą. Reszta jest rozliczana z ilość telefonów, maili, ilośc spotkań niedługo pewnie wyjścia do toalety. Jednym słowem są równi i równiejsi i widać to od pierwszego tygodnia pracy. Wspomniana dyrektorka jest chyba najbardziej oderwaną od rzeczywistości osobą w firmie - a to jest bardzo trudne zadanie przy obecnym składzie.
    M

20.02.2025 15:44

a no to mów ze chodzi o dyrektor umawiania spotkań i wykonywania połaczeń. Jej obsesyjne skupianie się na drobiazgowych statystykach, takich jak liczba wykonanych połączeń czy wysłanych wiadomości e-mail, sugeruje brak zrozumienia, że kluczowym wskaźnikiem efektywności sprzedaży jest liczba podpisanych umów. Taka mikrozarządcza mentalność jest bardziej adekwatna dla pracownika infolinii 15 lat temu niż firmy consultingowej.
    Am123

24.02.2025 20:28

Mam na myśli Agnieszkę Filip.
    N

06.06.2024 13:56

Pracuję w sprzedaży od 10 lat - trafiałem do bardzo różnych miejsc. Pierwsze co uderza mnie w pracy w Leyton to fakt, że mamy naprawdę super, proklienckie podejście - jeżeli firma nie ma realnej korzyści to mówimy o tym od razu bo bazujemy na success fee. Nie ma sensu mydlić oczu firmie która nie może uzyskać korzyści bo jako Leyton i tak nic na tym nie zarobimy - nie ma żadnej opłaty w ciemno, żadnego kombinatorstwa i wciągania w ryzyko - Leyton całe ryzyko przenosi na siebie, bo jak nie znajdzie obszarów do ulg to jest to wyłącznie koszt Leyton. Do tego super atmosfera, bardzo polecam!
    chłop

12.06.2024 10:37

To skąd nagle tyle negatywnych opinii? 2 miesiące temu ta firma miała ocenę 5* I tak było od paru lat, patrząc po dacie wpisów. A potem nagle się to zmieniło. Przypadek?!
    N

20.02.2025 16:28

Pracuję nadal, nadal też jestem przekonany, że prokliencki :) Pracujemy wyłącznie na oszczędności klienta, nie kasujemy nic z góry. Jeżeli to nie jest podejście proklienckie to nie wiem jakie jest bardziej proklienckie :)
    rex

30.08.2024 07:20

W ogłoszeniu dla Młodszego Konsultanta ds. badań i rozwoju wspominają o atrakcyjnym systemie premiowym. omówicie go?
    Franciszek

18.02.2025 15:35

Te szkolenia są orgazniowane chyba tylko po to zeby znajomi kadry zarządzającej mogli zarobić bo inaczej trudno je wytłumaczyć. Nie są to szkolenia które można wpisać w cv, mają na celu tylko iluzje rozwoju i zabieranie pracownikom czasu na bezwartościowe spotkania.
    Aniołek

19.02.2025 23:20

Budżet jest, musisz zawnioskować oficjalnym pismem. To na co możesz to wykorzystać i czy uzyskasz zgodę to druga sprawa. Jedyne szkolenia, które mają jakikolwiek certyfikat to szkolenia zewnetrzne dla Teamleaderow i sekcji Managerów. Ty możesz liczyć na szkolenie z cyklu najtańsze i wewnętrzne, niekoniecznie dające Ci rozwój.
    Poitrrek

05.02.2025 14:21

Opinia bez niepotrzebnych wyzwisk dla potencjalnych pracowników: Dla osób rekrutujących się do consultingu: z technicznym wykształceniem i umiejętnością excela można na spokojnie sobie znaleźć spokojniejszą, lepiej płatną i ambitniejszą prace. Praca jest dość skomplikowana i wymaga wiedzy z zakresu: ksiegowosci, podatków na końcu kwestii technicznych(nie zawsze pasująca do specjalizacji konsultanta). Nie dostaniesz odpowiedniego przeszkolenia i musisz robić coś o czym nie masz pojęcia z targetami do sufitu, bardzo duża presja. Klienci są często niemili i na koniec w przypadku wielu prac przygotowanych przez konsultantów klienci czują, że przepłacili. Na etapie sprzedaży klienci otrzymują informacje o bardzo doświadczonym ekspercie jaki im przypadnie i czesto są rozczarowani osobą mało doświadczoną (większość konsultantów obecnie). Wsparcie merytoryczne dla konsultantów w zakresie księgowości i podatków nie jest zapewnione na stałe a jedynie w przypadku trudności, na zbyt późnym etapie. Dla osób rekrutujących się do Sprzedaży: ciężko sie utrzymać w targetach, oferta Leyton jest mało konkurencyjna rynkowo, drogo i obecnie słaba jakość usługi i ekspertów. Na plus samochód służbowy dla każdego, duża presja na wynik niemożliwy obecnie do osiągniecia. Ciągłe zmiany celem próby poprawienie beznadziejnej sytuacji. Wynagrodzenie słabe jak na sprzedaż, próbują przekonywać, że są dobre premie, ale cieżko cokolwiek podpisać. Dla osób rekrutujących się do Sales development: tak jak dużo osób tu wcześniej pisało realnym problemem jest osoba zarządzająca. Te komentarze nie są przesadzone. Praca sama w sobie najspokojniejsza mimo potencjalnie najwiekszego wyeskponowania na klienta.Podobno dobry system premiowy i duzo wyjść mających na celu zasypać te wszystkie nieprzyjemne epizody. Dla osób rekrutujących się do Administarcji/HR/Finasnów: dziwna atmosfera w zespole owiana tajemnicą, podobno bardzo niskie wynagrodzenia względem innych firm. Oprócz tego w firmie panuje ganielnie opracowny (na korzyść leyton) system awansowania zaangażowanego pracownika na Team Lidera. Ten awans najczesciej nie jest związany z podwyżką a jedynie z premią uzależnioną od wyniku zespołu, na skład zespołu oczywiscie nie masz wpływu. Team lider musi robic swój wynik, robić wynik za osoby w zespole które nie mają wyników a od przełożonego słyszy, że trzeba poprawić wyniki. Niby jest to wpis do CV, ale za jaka cene. W ogólnym rozrachunku na każdym stanowisku czeka stresująca praca za kase poniżej rynku.
    Daniel

15.01.2025 12:46

Moja opinia o Leyton Poland Miałem przyjemność przejść przez proces rekrutacji w Leyton Poland i muszę przyznać, że był on wyjątkowo szybki i profesjonalny. Od samego początku czułem się komfortowo, a cały proces był dobrze zorganizowany. Rekruterzy byli pomocni, komunikatywni i bardzo dobrze przygotowani do odpowiedzi na moje pytania. Po rozpoczęciu pracy, proces onboardingu również spełnił moje oczekiwania. Wszystko odbyło się sprawnie, z pełnym wsparciem ze strony zespołu. Materiały wprowadzające były klarowne, a koledzy i koleżanki z pracy byli bardzo pomocni w adaptacji. Chciałbym również podkreślić, że przez całą moją kilkunastoletnią karierę zawodową nie spotkałem się z tak dobrym i transparentnym produktem dla firm, jakim jest wyszukiwanie możliwości ulg podatkowych na przyjaznych zasadach – na zasadzie success fee. To naprawdę innowacyjne podejście, które pozwala firmom na realne oszczędności, nie ponosząc ryzyka. Ogólnie, zarówno rekrutacja, jak i onboarding w Leyton Poland były na bardzo wysokim poziomie. Polecam tę firmę każdemu, kto szuka profesjonalnego i przyjaznego środowiska pracy, a także ceni transparentność i innowacyjne podejście w obszarze ulg podatkowych czy dotacji.
    Danie

30.01.2025 20:58

Dlatego opisałem proces rekrutacji i onboarding dam znać jak dalsze wrażenia, też chętnie zobaczył bym Pani profil. Ciekawy też jestem jak Pani weryfikuje kto ile pracował? Bo o ile się nie mylę wszystkie negatywne wpisy są anonimowe. Może to być nawet jedna i ta sama osoba żywiąca osobiste urazy lub po prostu lubiąca hejtować :) Pozdrawiam

01.02.2025 19:15

Zapewniam pana że przepracowałam tam sporo czasu, i sprawy o których tutaj napisałam działy się naprawdę. Wiem jak długo pan pracuje, bo utrzymuje kontakty z ludźmi z tej firmy bo nie oni są problem a owa pani, poza tym podał pan link do swojego profilu. Wystarczy spojrzeć i można się tego dowiedzieć.
    Ewa

09.10.2024 21:53

Pracuję w firmie Leyton od 3lat i jest to mój najlepszy pracodawca. Fajni ludzie i możliwość awansu

13.01.2025 11:47

Wynikają z atmosfery która wprowadzana jest przez panią AF. Liczne problemy są zamiatane pod dywan. Ogólnie ta firma to grono wzajemnej adoracji
    pracuje w leyton od kilku lat

31.01.2025 08:09

AF jest przenoszona jak ksiadz na koledzie kiedy cos zrobi. Byla w marketingu ale ją przenieśli bo (usunięte przez administratora) była w obsłudze telefonicznej ale ją wykopali bo (usunięte przez administratora) teraz stworzyli jej osobny dział w którym nie ma pracowników ale którego to działu jest oczywiście szefem - jak nie ma pracowników to może nikogo nie (usunięte przez administratora)i tam zostanie na dłużej
    @XYZ

28.08.2024 17:32

Jedyną przeszkodą i kołem u nogi w tej firmie jest Agnieszka (nie Pani) , bo na Panią trzeba sobie zasłużyć. (usunięte przez administratora)ludzi i (usunięte przez administratora)się psychicznie. Łapka w górę kto chce się przyłączyć do zbiorowego pozwu o (usunięte przez administratora) Ja już działam w temacie i zbieram materiały + nagrania rozmów z Agnieszką. Do zobaczenia w sądzie! :)
    Frippo

02.09.2024 11:51

Powodzenia mordeczki! Byłej już chętny na pracę w tej firmie, ale zniechęcił mnie charakter sprzedaży (co rekruter starał się ukryć!). Przykrywał to hasłami o innowacyjności, technologii, zwrotach podatkowych, na które są chętni przedsiębiorcy. A jak pytałem się niemieckich kolegów, to powiedzieli że takich telefonów mają mnóstwo i już ich nie odbierają. Zwykłe Call Center (wiadomo, że pewnie są różne pozycje w tej firmie) - niech sobie sami dzwonią i wciskają!

14.01.2025 15:18

Również chętnie dołączę do pozwu zbiorowego. Myślę, że też mam kilka ciekawych dowód na karygodne zachowanie tej kobiety. Chętnie podam mojego Maila, abyśmy wspólnie w tej kwestii coś zrobili.
    Malwina

12.04.2024 05:09

Hej, zastanawiam się czy nie będzie jeszcze przyjęć na wsparcie sprzedaży. kiedyś już odnosiliście się do zeszłorocznej oferty. wymogi raczej mam spełnione. Piszą w treści o atrakcyjnym systemie premiowym jak jest liczony i ile wychodzi?
    ReviewModeratorIcon
    Kornelia

21.10.2024 10:54

Bardzo pozytywnie, że przy okazji hybrydy są też benefity pozapłacowe. Czy równie na plus są przewidywane w najbliższym czasie podwyżki?
    Weronika

14.01.2025 15:15

Na podwyżkę bym raczej nie liczyła. Premie też są dopiero od 6 spotkania i to nie które umówisz, a które się odbędzie. Ja osobiście odradzam pracę w tej firmie.
    Wandzia

19.11.2024 16:55

Ja myślę że te negatywne opinie to jakiś jeden desperat pisze :D pracuje się super, atmosfera i wypłata ponadprzeciętna i tyle:)

28.11.2024 12:52

A w jakim dziale pracujesz? Bo to dużo zależy od tego pod kim jesteś i z kim masz styczność.
    Ex-pracowniczka

19.11.2024 18:10

(usunięte przez administratora) to codzienność w pracy i kontakcie z panią AF. Jeżeli szukacie pracy która zaprowadzi was do leczenia u psychologa, to super trafiliście!
    Ewcia

19.11.2024 16:50

W firmie panuje wspaniała koleżeńska atmosfera. Pracuje tutaj 3 lata i muszę przyznać że firma daje duże możliwości rozwoju i awansu :)
    (jeszcze) pracownik

26.07.2024 14:16

Skomentuję tylko to, jak wygląda obecnie target i obłożenie pracą. Mamy do zrealizowania już w tym momencie nierealny target, a został dopiero co ustalony. Do tego firma nadal myśli, że rozwiązaniem wszystkiego jest dalsze dokręcanie śruby konsultantom i dorzucanie kolejnych paczek z klientami już i tak niewyrabiającym się z robotą pracownikom. Bądźmy szczerzy - jeśli będziesz pracować tylko 8h dziennie, to będzie Ci się robić coraz to większa górka pracy, z której też będziesz rozliczany. Ktoś zapomniał, że firmę stanowią pracownicy, i że bez nich nic sie nie uda.
    Na szczęście były pracownik

10.10.2024 21:28

Firma się sypie. Ludzie odchodzą, zostaje kadra kierownicza która nie potrafi dostosować się do nowej rzeczywistości. Jedyne co można zyskać to problemy zdrowotne. Przestrzegam nowe osoby bo rekrutują żeby uzupełnić braki kadrowe ????

Kontakt - Leyton Poland Sp. z o.o.

UL. PROSTA 28 00-838 Warszawa

Branża główna: Doradztwo biznesowe

Zxup

04.09.2024 17:32

Cześć. Wypowiem się, bo czuję że po prostu muszę. To w jakie (usunięte przez administratora)zamienia się ta „korporacja” nie mieści mi się już w głowie. Tak naprawdę to, jak będzie wyglądał czyiś dzień leży w rękach słynnej już Agnieszki F. która dosłownie gnębi pracowników. Na siłę próbuje wymusić zrobienie wyniku co po prostu czasem jest niemożliwe, a nawet jeśli się uda to twierdzi że to i tak zbyt mało. Potrafi dręczyć poza czasem pracy, jak i również nie pojawiać się na umówionych spotkaniach. Tak naprawdę to cała firma ma jej dosyć. Poprzednio pracowała w banku z którego zwyczajnie wyleciała na zbity pysk, bo stosowała dokładnie te same praktyki jak i (usunięte przez administratora) Tej kobiecie przyda się dobre kilka lat leczenia psychicznego, jest zakłamana, fałszywa i okropna. Współczuje sobie, jak i każdej osobie która kiedykolwiek miała z nią styczność. Jak tylko się pojawią ludzie dostają ciśnienia. A dyrektor zarządzający ? Wszystkie sytuacje które mu się zgłasza lekceważy i zamiata pod dywan. Ten człowiek jest zwyczajnie pod jej pantoflem, bo są prywatnie przyjaciółmi. W tej firmie skandal goni skandal, i jestem bardzo ciekawa kiedy to wkońcu góra dowie się co tak naprawdę dzieje się w Polskim oddziale.
    Beata

27.06.2024 10:20

Jak z możliwościami rozwoju i awansu w firmie? Parę lat temu bardzo dobrze to ocenialiście. Czy jako kandydatka dla młodszego analityka r&d mogę na to liczyć?

03.09.2024 12:02

Ścieżka rozwoju jest jasno określona, jeśli chcesz uczyć się nowych rzeczy i zobaczyć, czy praca na innym stanowisku Ci się spodoba to wystarczy dogadać się z Team Leaderem i na pewno pomoże.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Leyton Poland?

kandydat

27.07.2024 17:24

Osoba rekrutująca miała się odezwać po weekendzie. Nie zrobiła tego. Mało poważne nastawienie już na starcie.
    Joanna Cz.

24.07.2024 12:13

Pracowałam dla Leyton przez prawie trzy lata i mogę z czystem sumieniem powiedzieć, że był to bardzo dobry czas. Czułam się tam doceniana i szanowana. Dano mi możliwość rozwoju i awansu. Panująca atmosfera była koleżeńska i wspierająca, co pozwoliło równoważyć stresujące sytuację związane z pracą. Polecam wszystkim, którzy mają ochotę na pracę w sprzedaży.
    Am124

25.07.2024 10:27

Proszę doprecyzować na jakim stanowisku i w którym dziale pani pracowała, bo napewno w żadnym z tych w którym zarządzała pani Agnieszka.

10.07.2024 08:12

Szczerze odradzam każdej osobie pracy w tej firmie. Jeśli chodzi o same grupy (mam na myśli Telesales) to atmosfera jest świetna i ludzie również. Aczkolwiek jest w tej firmie pewna osoba, której zachowanie woła o pomstę do nieba. Pani A(usunięte przez administratora) F. z tego co widzę inne osoby również już wypowiadały się na jej temat. Osoba po prostu straszna. Samo jej wejście z rana do firmy niszczy całą super atmosferę. Ludzie wręcz skaczą że szczęścia jak jej choć jeden dzień nie ma w pracy. Blokuje wszystkie nowe pomysły, które mogłyby polepszyć wyniki. Najpierw domaga się lepszego wyniku w danej rzeczy, a jak zostaje on osiągnięty to i tak jej mało i znajduje inny pretekst byle się przyczepić. Potrafi pisać do pracowników, że było o wiele lepiej jak byli na L4/Urlopie. Firma straciła przez nią już kilku dobrych pracowników, a w dalszym ciągu nie jest pod tym względem nic zmieniane ponieważ dyrektor zarządzający w Polsce jest jej prywatnym znajomym, i boi się co kolwiek jej powiedzieć. Przyklepuje wszystko co ona mu powie, i nawet gdyby naubliżała pracownikowi w jego obecności to nic by jej nie zrobił, a może i nawet jeszcze pogłaskał po ramieniu. Osoby które chcą zacząć tam pracę muszą mieć naprawdę nerwy ze stali. Ta osoba nie powinna być nigdy dopuszczona do pracy z ludźmi.
    Arturo

12.07.2024 10:12

Nie brzmi to najlepiej, ale wiadomo jak to jest w sales wynik na pierwszym miejscu. Może chociaż premie rekompensują ten stres? Zainteresowało mnie stanowisko specjalisty ds. wsparcia sprzedaży. Wiesz może jak tutaj sprawy się mają?

12.07.2024 15:30

A o który zespół ci chodzi ? Polski czy niemiecki ?
    KO234

05.07.2024 13:44

(usunięte przez administratora) kolesiostwo, problemy zamiatane pod dywan, chamstwo, (usunięte przez administratora). 5 rzeczy które idealnie opisują firmę leyton.

23.06.2024 16:19

No tak

23.06.2024 19:12

Cóż w tej firmie zawsze udaje się że nie ma problemu :) zawsze tylko zamiatanie pod dywan tego co mniej wygodne.
    Z ciekawości

16.05.2024 19:06

Zastanawia mnie czemu znikają niekorzystne opinie o Leyton…ludzie pisali dużo merytorycznych rzeczy i nagle powoli znikają…ale z komentarzami czy bez fakt złej atmosfery nie da się ukryć.
    Am3456

13.06.2024 07:41

Jeśli jest to napisane naprawdę przez zarząd, to ośmieszyliście się w tym momencie już do reszty. Wszyscy którzy mieli do czynienia z Leytonem wiedzą jaka jest prawda. Wasza wielka pani Manager nie ma za grosz szacunku do pracowników i traktuje wszystkich jak (usunięte przez administratora) a co za tym idzie dyrektor zarządzający również bo panuje tam zwykłe kolesiostwo i grono wzajemnej adoracji. I proszę dać sobie spokój z komentarzami o naruszaniu jakich kolwiek dóbr osobistych, bo to co ludzie tu napisali to zwykła prawda i realia w waszej korporacji. Powinniście się wstydzić za to jak traktujecie kompetentnych i bardzo dobrych pracowników. Mam nadzieje że kiedyś ktoś się wkońcu odważy, i zgłosi to do zarządu głównego bo póki co ta firma jest skutecznie niszczona właśnie z waszego powodu. Jest mi z całego serca żal zespołów które się rozpadają właśnie z powodu pani Agnieszki, bo tam atmosfera jest super tylko to w zarządzie jest główny problem.
    Wow

13.06.2024 21:54

Jestem pod wrażeniem odwagi…i niestety również przyznaję rację osobom które w końcu powiedziały prawdę o negatywach tej korporacji

21.05.2024 22:15

23.05.2024 08:47

Panie Pawle czy często kierownicy/leaderzy robią odsłuchy rozmów? Czy w tej firmie mogę liczyć na dużą swobodę działania,czy stoją nade mną i mówią mi jak mam pracować? Czy wspomniana Pani dyrektor AF jest cały czas wśród zespołów? Ile ludzi w ogóle pracuje w sprzedaży?
    Paweł

24.05.2024 19:06

Liderzy są po to, żeby ci pomóc i właśnie to robią. Można się od nich nauczyć sprzedaży. Pani AF pół na pół ale lubi sobie wejsc często na open space i niszczyć atmosferę mimo że wszyscy pracują by wyrobić premie. Około 20 w zespole tele i 20 w sprzedaży.

14.05.2024 22:20

Czytając liczne negatywne opinie zastanawiam się co takiego dzieje się w dziale sprzedaży oprócz Pani manager,że tak dużo osób odradza pracę w tej firmie? W działach sprzedaży zazwyczaj zarabiało się porządne pieniądze,a jak jest tu,na jaką prowizję mogę liczyć? Ile dni można pracować z domu,ile z biura? Interesuje mnie jak wygląda standardowy dzień pracy. Ile telefonów/rozmów trzeba wydzwonić/odbyć. Czy bezpośredni przełożony stoi nad głową i kontroluje każdy twój ruch. Podpowiedzcie bo nie wiem co mam robić.

15.05.2024 22:21

Proszę mi powiedzieć co tam się dzieje,że Pani odradza pracę w tej firmie? Słabo płacą, stosują na pracowniku (usunięte przez administratora),każą cały czas dzwonić,praca odbywa się w nieludzkich warunkach?
    Zaciekawiona

07.05.2024 15:59

Witam. Zastanawiam się nad aplikowaniem na stanowisko Specjalista ds wsparcia sprzedaży. Czy w tej firmie człowiek może liczyć na pracę na dłużej,czy po okresie próbnym pracodawca dziękuję pracownikowi? Proszę o informacje na jaką podstawę mogłabym liczyć pracując w Leyton Poland,jakie dodatki pozapłacowe mogę liczyć. Interesuje mnie czy mogę liczyć na pracę zdalną/hybrydową? Jeśli tak to ile dni praca z biura ile dni praca z domu? Z góry dziękuję za pomoc ????
    Mania

13.05.2024 14:15

Tyle że tutaj nawet team liderzy maja tej kobiety dość. Ona nawet nie pozwala im na wdrażanie nowych pomysłów które mogłyby pomoc w osiąganiu lepszych wyników. Ta kobieta nie ma pojęcia o niemieckiej gospodarce, a zachowuje się jakby sama ją stworzyła. Naprawdę tam jest (usunięte przez administratora). Chcesz to idź i się przekonaj.
    Zaciekawiona

13.05.2024 17:27

Czyli rozumiem,że Pani dyrektor siedzi razem z Team Leaderami i pracownikami poszczególnych zespołów razem? A na jaką prowizję mogę liczyć? Czy praca hybrydowa wchodzi w grę po wdrożeniu?
    Xyz

12.04.2024 12:56

Czy ktoś pracował jako specjalista ds. wsparcia sprzedaży z j. niemieckim przy uldze B+R?
    @aplikujący

27.03.2024 18:55

Witam, mam pytanie jak wygląda przebieg rekrutacji w firmie na stanowisko w dziale prawnym?
    Marta

11.01.2024 22:59

Super firma i świetna praca dla ludzi ambitnych. Młody i zgrany zespół, który nie boi się stawianych przed nim zadań. Polecam !
    JA

08.03.2024 10:11

bez języka niemieckiego zarobki są co najmniej 3-4tys, niższe na podstawie niż z językiem niemieckim

12.01.2024 00:03

Business Development Manager – Specjalista ds. Rozwoju Biznesu otrzymuje umowę na jak długo? Nie napisali szerzej w ogłoszeniu, a do tego prosiłbym o informację, jakie są te pozapłacowe benefity, którymi też zachęcają w ogłoszeniu. Nie wiem, gdzie indziej pytać, ze znajomych nikt tam nie pracował.

13.01.2024 10:30

Cześć, jak się zatrudniałem, obowiązywała na dzień dobry umowa na 0,5roku (UoP_ a'la szkoleniowa). Teraz to jest chyba 4msc, ale nie chce ciebie wprowadzić w błąd. Co do benefitów, głównie to Multisport i Medicover, z tego co mi wiadomo, teraz jakość wprowadzili dodatkowe programy/ platformy dla pracowników, że za wyniki dostajesz punkty i wymieniasz je na różne rzeczy. Jak to znajomy określił katalog prezentowy jak na stacjach benzynowych xD. Dodatkowo, jeżeli nic się nie zmieniło, są (jak już wszędzie), owocowe poniedziałki, bezpłatne zajęcia/ siatkówka po pracy w szkole mieszczącej się obok. Ogólnie atmosfera na prawdę spoko, młody duch w ekipie :D + jako sprzedawca z dostajesz auto służbowe do użytku prywatnego. Jeżeli dobrze się czujesz w tematach sprzedaży/ negocjacjach z klientami, to wbijaj, nie pożałujesz :)
    Cha

14.01.2024 18:45

Dopytaj na rozmowie kwalifikacyjnej, na pewno wszystko Ci powiedzą.

01.12.2023 04:22

Opinii zbyt wiele nie widzę, ale ludzie raczej nie odradzali współpracy? :) czy jest tu ktoś kto może jeszcze na ten rok, a najlepiej od razu na przyszły, podtrzymać te opinie? Spośród wszystkich bieżących ofert, a jest na takim portalu ich z 6. Zaciekawiło mnie to, że podane zostały widełki jedynie dla wsparcia sprzedaży (z językiem niemieckim) co z innymi stanowiskami? I jeśli tu podają je od 8 do 9,5 tys to na pozostałych można się spodziewać podobnych zarobków?
    She

15.12.2023 14:02

Polecam pracę w tej firmie - na początku trzeba się wykazać , dać z siebie naprawdę dużo ale jak już masz „ogarnięte” wszystkie obowiązki to wszystko układa się tak jak powinno. Świetny zespół oraz atmosfera - możliwość rozwoju j jasne zasady pracy oraz wynagrodzenia. Próbuj !
    Polecam

03.08.2022 14:55

Po roku pracy w tej firmie na pewno mogę stwierdzić, że jest to świetne miejsce dla osób oczekujących rozwoju i zrozumienia ze strony pracodawcy. Pracownik jest tu największą wartością, dba się o niego i bierze pod uwagę jego potrzeby. Firma dynamicznie się rozwija, ciągle umożliwiając udział w ciekawych projektach. Do tego przyjemna atmosfera i dobre warunki finansowe ;)
    Pracownica

27.07.2021 12:40

Pracuję od kilku lat - polecam, zarówno dla absolwentów (np. w zespole wsparcia sprzedaży) jak i ekspertów z wąskich dziedzin nauki (konsulting). Firma zapewnia realne możliwości rozwoju i awanse, wyjazdy integracyjne oraz szkoleniowe - również zagraniczne, nowoczesne i dobrze skomunikowane biuro w centrum Warszawy, przyjazną atmosferę w pracy bez "wyścigu szczurów", benefity pozapłacowe - owocowe wtorki, dofinansowanie do Multisport, rozszerzony pakiet Medicover wraz z opieką dentystyczną, hybrydowy czas pracy etc. Zarobki zależne od doświadczenia oraz roli w organizacji, dokładne informacje o zarobkach można znaleźć w ogłoszeniach o pracę, np. na portalu pracuj.pl . Dodatkowo atrakcyjne premie zależne od osiąganych wyników. Warunki finansowe dużo korzystniejsze niż w firmach konkurencyjnych, np. w "BIG 4".

Zostaw merytoryczną opinię o Leyton Poland Sp. z o.o.