Moi drodzy, ktoś z was może podzieli się swoją opinią na temat procesu rekrutacyjnego w firmie😊 Jest oferta pracy dla Doradczyni ds. sprzedaży mieszkań i tak się zastanawiam jak wygląda rozmowa, negocjowanie stawki, czy można negocjowac rowniez % prowizji?
Marcelina
06.08.2026 08:16
Widzę, że udostępnili kilka ofert i m.in. dla koordynatora działu prawnego. Ok, ale też zwróciłam uwagę na benefit - pakiet powitalny. Możecie dać znać, co się w nim mieści? 😀
23.08.2026 11:27
O to przydatne 🙂 a jak ktoś np. chciałby pracować zdalnie to jakieś dofinansowanie na przygotowanie domowego biura będzie?
24.08.2026 08:13
Na stanowisku Koordynatora Działu Prawnego nie przewidujemy pracy zdalnej, jest tylko model stacjonarny z naszego biura w Kielcach na ul. Robotniczej 1. 😊
Przychody i zysk Trust Investment
3,2 mln
2021
2022
2023
Dane wygenerowane na podstawie sprawozdań finansowych firmy z KRS.
Asystent AI: Podsumowanie21.08.2026
👍 Silne strony
Firma jest często chwalona za przyjazną atmosferę pracy i wspierający zespół.
1. Atmosfera: Pracownicy doceniają dobrą współpracę oraz wsparcie zespołu i kadry.
2. Warunki pracy: Wiele osób pozytywnie ocenia benefity, takie jak pakiet sportowy, opieka medyczna i ubezpieczenie grupowe.
3. Rozwój: Doceniane są szanse na awans, szkolenia i rozwijanie umiejętności.
📋 Podsumowanie
W opiniach najczęściej przewijają się pozytywne głosy na temat warunków pracy, atmosfery oraz możliwości rozwoju zawodowego. Wiele osób chwali system benefitów oraz jasność zasad wynagrodzenia. Pojawiają się jednak powtarzające sygnały dotyczące niejasności co do form zatrudnienia (np. brak umowy zlecenia na pełny etat na niektórych stanowiskach) i długości oraz przejrzystości procesu rekrutacji. Sporo zależy od danego działu i stanowiska, dlatego doświadczenia kandydatów są różne.
💬 Główne pytania
1. Forma zatrudnienia: Wiele osób pyta o możliwość pracy na umowie zlecenia, szczególnie na stanowiskach biurowych.
2. Rekrutacja: Powracają pytania o etapy rekrutacji, wymogi językowe oraz czas trwania całego procesu.
Czy istnieje również zatrudnienie na podstawie Umowy zlecenia na stanowisku sekretarki? oczywiście w pełnym wymiarze :)
21.08.2026 09:21
Dzień dobry,
Na stanowisku Sekretarza/Sekretarki - obsługa biura oferujemy tylko Umowę o Pracę.
Pozdrawiam serdecznie,
Patrycja Domagała
Ala
11.07.2026 10:11
angielski na tym stanowisku jest używany w mowie czy piśmie częściej?
Czy osoba która wszystko rozumie ale ma barierę z mówieniem ma jakąkolwiek szansę?
Dzień dobry,
Stanowisko Sekretarz/Sekretarka - obsługa biura to stanowisko jest związane z pracą na recepcji, gdzie zdarzają się sytuacje, w których pojawia się język angielski w mowie, natomiast przeważnie są to podstawowe komunikaty wymieniane z drugą stroną, dlatego nie wymagamy zaawansowanego poziomu tego języka.
Jeśli jest Pani zainteresowana pozycją, spełnia pozostałe kryteria to zachęcam do aplikacji, ponieważ na tym stanowisku język angielski nie jest używany w bardzo dużej częstotliwości.
Sonia
21.07.2026 20:22
W niektórych ofertach widziałam, że zapewniają Państwo dostęp do kursów i szkoleń - czy kurs językowy również jest dostępny? Jak często w ogóle organizowane są jakieś szkolenia? :)
20.07.2026 14:00
Czy na stanowiska biurowe czy projektowe w tej firmie rozmowy odbywają się także po angielsku?
21.07.2026 10:09
Dzień dobry,
Wszystko jest uzależnione od rodzaju stanowiska, natomiast w przypadku większości pozycji w naszej organizacji nie ma etapu rekrutacji w języku angielskim.
14.07.2026 18:33
Ile tutaj zarabia sekretarka? W ofercie nic o tym nie znalazłem. Z 5,5k brutto jest realne?
16.07.2026 10:51
Dzień dobry Panie Arturze,
Kwestie finansowe są omawiane w trakcie procesu rekrutacyjnego, dlatego nie są umieszczone bezpośrednio w ogłoszeniu.
Jeśli jest Pan zainteresowany, zapraszam do aplikacji, aby poznać szczegóły dotyczące oferty na wspomnianym przez Pana stanowisku Sekretarz/Sekretarka - obsługa biura.
17.07.2026 09:55
Oczywiście rozumiem i tego się spodziewałem. Liczyłem, że ktoś z pracowników odpowie, żeby właśnie każdy mógł się lepiej do rozmowy przygotował pod kątem ewentualnych negocjacji.
14.07.2026 14:33
Czy w Państwa biurze jest określony dresscode? Trzeba chodzić np w szpilkach czy wystarczy elegancja
16.07.2026 12:00
Dzień dobry,
W biurze centrali obowiązuje dress code w stylu business casual, czyli półformalny. Zależy nam na profesjonalnym wizerunku – zarówno w sposobie działania, jak i w ubiorze. Jednocześnie szpilki nie są obowiązkowym elementem stroju.
nimbostratus
24.04.2026 09:46
Bardzo fałszywy Deweloper. Tworzy podstępne umowy. Bardzo nieprzyjemna Pani Adwokat reprezentująca spółkę.
Trust Investment
28.04.2026 12:14
Dziękujemy za opinię. Zależy nam na rzetelnym wyjaśnianiu każdej sytuacji, dlatego prosimy o bezpośredni kontakt wraz ze szczegółami sprawy: [email protected]
Dokładnie zapoznamy się z całością zgłoszenia.
W Trust Investment przykładamy dużą wagę do transparentności naszych umów, jasnej komunikacji oraz wysokich standardów obsługi. Nasz zespół, w tym współpracujący specjaliści, działa w oparciu o profesjonalizm i wysoką kulturę osobistą.
Zapraszamy do kontaktu – każdą sprawę traktujemy indywidualnie i z pełnym zaangażowaniem.
Marcelina
25.04.2026 13:35
Przeglądam nową ofertę na Doradcę ds. sprzedaży i widzę standardowo podstawę plus prowizję. Ciekawi mnie, jak w praktyce wygląda ten podział czy podstawa jest na tyle solidna, że można spokojnie pracować bez presji, czy jednak zarobki opierają się głównie na tym co uda się wypracować z prowizji?🤔
27.04.2026 08:39
Dzień dobry Pani Marcelino,
Bardzo dziękujemy za zainteresowanie naszą ofertą dotyczącą stanowiska Doradca/Doradczyni ds. sprzedaży mieszkań.
Podstawa wynagrodzenia jest ustalana w sposób adekwatny do doświadczenia i pozwala na stabilne funkcjonowanie w roli, natomiast na tym stanowisku duże znaczenie ma również część zmienna, czyli prowizja od sprzedaży, ponieważ wpływa ona na ostateczny poziom wynagrodzenia i daje realną możliwość jego zwiększania wraz z wynikami.🙂
12.02.2026 10:00
Ktoś wie jakie widełki są w zakupie gruntów? Wymagania nie są jakieś z kosmosu, także może takie 8-10k brutto jest osiągalne.
27.03.2026 10:10
Na stanowisku związanym z zakupem gruntów wynagrodzenie jest uzależnione od doświadczenia zawodowego oraz przewidziana premia od uzyskanych wyników. Szczegóły są omawiane podczas rekrutacji w oparciu o doświadczenie danego kandydata.
Jeśli chciałbyś dowiedzieć się więcej o tym stanowisku, zachęcam do aplikacji i zadawania pytań na adres e-mail: [email protected]
30.03.2026 12:11
No to dość logiczne z tym doświadczenie. Dlatego pytam o widełki, a nie konkretną kwotę.
06.02.2026 19:30
Dzień dobry,
z racji kilkuletniego doświadczenia w branży nieruchomości jestem zainteresowana możliwością podjęcia współpracy na stanowisku Specjalisty ds. Zakupu Gruntów w Państwa firmie.
Chciałabym również zapytać, czy dopuszczają Państwo możliwość łączenia pracy na tym stanowisku z prowadzoną przeze mnie dodatkową działalnością (realizowaną wspólnie z partnerem), która nie jest absorbująca czasowo i nie kolidowałaby z obowiązkami służbowymi.
Zależy mi na pełnej transparentności, dlatego będę wdzięczna za informację, czy taka forma współpracy jest możliwa.
Pozdrawiam
Wszystko jest zależne od lokalizacji, która byłaby Pani przydzielona, prioretyzacji zadań, ustaleń z przełożonym oraz etapu pozyskiwania przez Panią gruntu. Przeważnie są to 2 dni w tygodniu, ale może zdarzyć się również tak, że będą to czasem 3 dni w zależności od dynamiki rozwoju danego tematu.
27.03.2026 10:15
Dzień dobry,
Dziękujemy za zainteresowanie stanowiskiem Specjalisty/Specjalistki ds. zakupu gruntów.
W organizacji cenimy pełne zaangażowanie, dlatego zależy nam na współpracy na wyłączność.
Jeśli byłaby Pani otwarta na taką formę współpracy, oczywiście zachęcamy do aplikacji. 😊
Observator
16.03.2026 15:02
Asystent AI
Hej,
jest ktoś, kto pracuje albo pracował jako specjalista ds. zakupów gruntów? Czy taki podział pracy między dwa miasta za tę samą pensję ma sens? Na co zwracać uwagę przy tej roli bez podanej stawki?
Firma wymaga gotowości do pracy 2 dni w Kielcach, 3 dni we Wrocławiu. W zamian dają system premiowy. Trzeba umieć prowadzić negocjacje. Z benefitów - karta sportowa.
Hej,
Moim zdaniem praca na dwa miasta ma sens, ponieważ jest dzięki temu stały kontakt z zespołem i możliwość budowania relacji personalnie. Warto zwrócić uwagę na zakres obowiązków czy odpowiada Ci łączenie kontaktu z ludźmi z analizą działek oraz pracą w terenie. 🙂
10.01.2026 16:18
Tam w dziale zakupów gruntów można się dowiedzieć że stała podstawa gwarantowana no ale to niestety tyle. Kwoty już nie podali, ciekawe czemu.
13.01.2026 08:17
Na stanowisku Specjalisty/Specjalistki ds. zakupu gruntów wynagrodzenie podstawowe jest uzależnione od doświadczenia zawodowego, oprócz tego jest przewidziana premia od uzyskanych wyników.
AS
09.01.2026 19:56
Ukończyłam 5-letnie studia na kierunku geodezja i kartografia, mam ponad 6 letnie doświadczenie w pracy w Urzędach i kilku miesięczny epizod w firmie geodezyjnej, czy jest szansa na zatrudnienie w Państwa firmie z możliwością przeszkolenia?
Pozdrawiam
12.01.2026 09:53
Możliwość zatrudnienia z Pani doświadczeniem zawodowym jest zależna od stanowiska, które Panią interesuje.
Dlatego, aby szerzej porozmawiać o potencjalnej możliwości nawiązania współpracy, zachęcam do kontaktu bezpośrednio ze mną poprzez adres e-mail: [email protected].
Jowita
01.01.2026 20:29
Na jakim etapie są projekty, które przejmie nowa osoba na stanowisku kierownika projektu na które właśnie rekrutują? Może jest tu ktoś w stanie wypowiedzieć się na temat atmosfery w pracy i jak wygląda podstawa wypłaty i możliwości z tymi premiami za wyniki?
07.01.2026 08:11
Osoba zatrudniona na stanowisku Project Managera w dziale projektowym prowadzi jednocześnie kilka projektów znajdujących się na różnych etapach realizacji. Zapewniamy wdrożenie obejmujące szkolenia oraz bieżące wsparcie merytoryczne, które umożliwiają sprawne objęcie nowych obowiązków.
W organizacji panuje bardzo dobra i profesjonalna atmosfera pracy.
Wynagrodzenie podstawowe jest uzależnione od poziomu doświadczenia zawodowego i omawiane jest w trakcie procesu rekrutacyjnego. Dodatkowo przyznawana jest premia za realizację ustalonych celów i osiągnięcie zakładanych wyników, jest ona uzależniona od wielkości danej inwestycji.
w
28.11.2025 22:48
Krętacze. Nie płacą podwykonawcy pomimo podpisanych protokołów odbioru.
W
20.12.2025 20:59
pisz na [email protected]
zobaczymy ilu nas jest.
Temat jest rozwojowy.
Reklama dźwignią handlu.
31.12.2025 09:10
Pracuję w Trust w dziale ekspansji od 2,5 roku i kwestie wynagrodzenia są klarowne, zawsze wiadomo ile będzie wynosić pensja i zawsze przychodzi na czas.
29.11.2025 23:27
Ciekawe, jak wygląda praca przy zakupie gruntów, bo szukają specjalisty i obiecują transparentne warunki. Pozostaje mieć nadzieję, że wpisy o ich niewypłacalności ich nie dotyczą w tym dziale, bo jeśli tak, to nie wiadomo czy warto ryzykowac..
31.12.2025 09:05
Dziękujemy za komentarz i zainteresowanie ofertą pracy. Jeśli chodzi o kwestie finansowe, firma funkcjonuje stabilnie, a wszystkie zobowiązania wobec pracowników są realizowane zgodnie z obowiązującymi standardami.
Zachęcamy do kontaktu bezpośrednio z naszym działem HR, który może odpowiedzieć na szczegółowe pytania dotyczące stanowiska oraz funkcjonowania zespołu.
29.10.2025 13:54
Wygraliśmy! Sky Trust i O27 z nagrodami 5 Star Winner w konkursie European Property Awards 2025-2026
23 października w Londynie ogłoszono laureatów prestiżowego konkursu European Property Awards. Dwie inwestycje Trust zdobyły tytuł najlepszych w Polsce! Nagrodzono nas aż w dwóch kategoriach: Residential High Rise Development oraz Residential Development 20+ Units. W pierwszej z nich nagrodzono O27 Apartamenty Opolska, w drugiej – Sky Trust. Co więcej, nasz katowicki projekt powalczy o prestiżowy tytuł Best in Europe.
Najlepsze projekty w Polsce
International Property Awards to jeden z najważniejszych konkursów w branży nieruchomości, designu i architektury. We wrześniu tego roku ogłoszono pięć najlepszych projektów z Polski oraz pozostałych krajów Europy w poszczególnych kategoriach, po czym międzynarodowe jury wyłoniło zwycięzców. Laureatów ogłoszono podczas uroczystej gali 23 października w Londynie. Jako Trust Investment zdobyliśmy aż dwie nagrody!
Najwyższą możliwą notę, czyli pięć gwiazdek, w kategorii Residential Development 20+ Units zdobył nasz flagowy projekt w Kielcach – Sky Trust. Drugą nagrodę otrzymaliśmy w kategorii Residential High Rise Development, za koncepcję inwestycji O27 Apartamenty Opolska.
– Cieszymy się, że aż dwie nasze inwestycje zostały ocenione jako najlepsze w Polsce, a O27 już niebawem powalczy o tytuł Best in Europe. To potwierdza, że tworzymy projekty na najwyższym, europejskim poziomie, które, śmiało mogą konkurować z realizacjami w największych metropoliach świata. Projektujemy odważnie i z wizją, słuchając rynku i wyprzedzając jego oczekiwania. Te nagrody po raz kolejny udowadniają nam, że inwestycje klasy premium można realizować także poza największymi miastami – mówi Mateusz Malara, COO Trust Investment.
To jednak nie wszystko! O27 wyróżnione zostało także tytułem Regional Nominee. A to oznacza tylko jedno – nasza katowicka inwestycja powalczy o tytuł Best in Europe.
Inwestycje, które podnoszą poprzeczkę
Sky Trust to nasza flagowa inwestycja w Kielcach. Na projekt składają się 3 przeszklone, 17-kondygnacyjne wieże. Na uwagę zasługuje design części wspólnych, powstający we współpracy z duetem Paprocki Brzozowski. Mieszkańcy zyskają dostęp do udogodnień dotąd niespotykanych w mieście, m.in. prywatnej sali kinowej oraz gaming roomu. I etap inwestycji jest wyprzedany w 99%. W II etapie sprzedano już 43% mieszkań oraz 34% lokali usługowych.
O27 Apartamenty Opolska to z kolei nasza premierowa inwestycja w Katowicach. Wyróżnia ją m.in. imponująca fasada czy blisko 750 m² przestrzeni wspólnych, zaaranżowanych we współpracy z Dawidem Wolińskim – od eleganckiego lobby, przez klub mieszkańca z cocktail barem, coworkingiem i tarasem, strefę wellness z tężnią solankową, aż po Sky Lounge na 29. kondygnacji. W strefie relaksu na dachu przewidziano kino letnie, miejsce do grillowania oraz sky walk — przeszklony taras widokowy usytuowany na wysokości blisko 100 metrów. Obecnie na terenie inwestycji trwają prace przygotowawcze. Mimo to projekt już cieszy się dużym zainteresowaniem wśród kupujących.
Więcej o każdym z projektów można dowiedzieć się na skytrust.pl i o27.pl.
04.09.2025 11:48
Trust Investment z dwiema nagrodami International Property Awards 2025-2026.
Jury tegorocznego konkursu International Property Awards 2025-2026 doceniło projekty Trust Investment. Nasza firma otrzymała nagrody aż w dwóch kategoriach: Residential Development 20+ Units za projekt Sky Trust w Kielcach oraz Residential High Rise Developmentza koncepcję katowickiej inwestycji – O27 Apartamenty Opolska.
International Property Awards to jeden z najbardziej prestiżowych konkursów w branży nieruchomości, designu i architektury. Od lat nagradza najlepsze projekty i firmy z całego świata, wyróżniając najwyższe standardy w zakresie jakości, innowacyjności oraz zrównoważonego rozwoju. Konkurs obejmuje wszystkie kontynenty.
Trust Investment w tegorocznej edycji zdobył aż dwie nagrody Award Winner – projekty znalazły się wśród pięciu najlepszych w Polsce. W kategorii Residential Development 20+ Units jury przyznało nagrodę za powstający w Kielcach projekt – Sky Trust. Trzy 17-kondygnacyjne wieże są obecnie najwyższą inwestycją w województwie świętokrzyskim, naturalnie stając się nowym symbolem miasta. Każdy z etapów Sky Trust – Prêt-à-porter, Atelier i Haute Couture – został zaprojektowany we współpracy z uznanym duetem Paprocki Brzozowski.
Druga nagroda, za projekt O27 Apartamenty Opolska, przyznana została w kategorii Residential High Rise Development. O27 to pierwszy budynek mieszkalny w Katowicach zaprojektowany w duchu high-rise living. Przyszli mieszkańcy będą mieli dostęp do aż 750 m² ekskluzywnych części wspólnych, stworzonych pod artystycznym nadzorem Dawida Wolińskiego.
– Bardzo cieszymy się, że zostaliśmy tegorocznym laureatem International Property Awards i to aż w dwóch kategoriach. To wyraz uznania dla pracy całego naszego zespołu, który na każdym etapie projektowania dba o każdy – nawet najmniejszy – detal. Chciałbym serdecznie podziękować wszystkim współpracownikom i partnerom, bo to dzięki ich zaangażowaniu udało się osiągnąć ten sukces. Oba zwycięskie projekty to miejsca dla osób ceniących życie w mieście, ale poszukujących nieszablonowych i ponadprzeciętnych rozwiązań w budownictwie mieszkalnym. Oprócz fantastycznych lokalizacji zapewnią przyszłym mieszkańcom również komfort, za którym stoją przemyślana architektura, elegancki design oraz najwyższa jakość materiałów wykończeniowych – mówi Małgorzata Majcherczyk Marketing and PR Directorz Trust Investment.
Nasza firma – jako laureat nagrody Award Winner – powalczy także o miano Best in Poland. To prestiżowe wyróżnienie otrzymują projekty, którym jury przyzna 5 gwiazdek. Zdobycie tytułu otwiera obu projektom drogę do ubiegania się o nagrodę Best in Europe – dla najlepszej inwestycji w Europie. Podczas gali wręczone zostaną również nagrody specjalne: Real Estate Leadership Award, Innovation Award oraz Luxury Award.
Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Trust Investment?
05.08.2025 14:14
Otwieramy kolejny rozdział w historii Trust Investment!
Zadebiutowaliśmy nową inwestycją w Katowicach - O27 Apartamenty Opolska! O27 to projekt, powstający w myśl koncepcji high-rise living, który tworzymy w jednej z najbardziej prestiżowych lokalizacji w mieście – przy ul. Opolskiej. Co wyróżnia naszą inwestycję? Przede wszystkim imponujące części wspólne o łącznej powierzchni aż 750 m² powstające pod okiem dyrektora artystycznego – projektanta mody i ekspert stylu, Dawida Wolińskiego! Wśród nich znajduje się Sky Lounge na 29. kondygnacji – ze strefą BBQ, letnim kinem oraz przeszklonym tarasem widokowym. Na 6. piętrze zaplanowaliśmy z kolei Klub Mieszkańca z cocktail barem, tarasem z zielonymi strefami relaksu oraz strefę wellness z tężnią solankową. Jako pierwsi na rynku tworzymy prywatny, w pełni przeszklony taras widokowy dostępny wyłącznie dla mieszkańców naszej inwestycji. To jedyny taki projekt w Katowicach – architektoniczny wyróżnik na mapie miasta, który przyciąga uwagę i wprowadza nową jakość do przestrzeni mieszkalnej. Sky Walk o powierzchni 6 m² znajdzie się po południowej stronie budynku. Jego konstrukcja będzie integralną częścią przestrzeni wspólnych na 29. kondygnacji, oferując mieszkańcom spektakularne widoki z wysokości 95 metrów. Inwestycja wzbudza bardzo duże zainteresowanie, czego przykładem są liczne publikacje prasowe, a także wyróżnienie przyznane podczas tegorocznej edycji konkursu „Tuzy Biznesu”, organizowanego przez WPROST. O27 Apartamenty Opolska zdobyły nagrodę główną w kategorii Najbardziej prestiżowa inwestycja w Polsce.
Więcej informacji o samym projekcie można znaleźć na stronie: http://www.o27.pl.
Małgorzata
04.08.2025 22:52
Jestem klientem firmy Trust Investment. Zakupiliśmy wraz z mężem lokal w inwestycji Sky Trust-Trust Investment. Obecnie czekamy na zakończenie inwestycji. Jesteśmy zadowoleni z obsługi w zakresie zakupu lokalu oraz z bardzo miłej i fachowej pomocy w zakresie naniesienia zmian lokatorskich jakie chcemy dokonać w naszym lokalu.
05.08.2025 08:02
Pani Małgorzato, dziękujemy za miłe słowa i zaufanie, jakim obdarzyli nas Państwo przy wyborze inwestycji Sky Trust. Cieszymy się, że proces zakupu oraz wsparcie przy zmianach lokatorskich spełniły Pani oczekiwania – to dla nas największa satysfakcja. Jako zespół stawiamy na otwartą komunikację i indywidualne podejście, dlatego każda taka opinia utwierdza nas w przekonaniu, że idziemy w dobrym kierunku. Jesteśmy do dyspozycji na każdym etapie – aż po klucz do wymarzonego lokalu!
Wywiadu udzielił/aWojciech Mochocki
25.02.2025 15:07
Jak zmieniła się Państwa firma w ostatnich 2 latach?
W ostatnich dwóch latach nastąpił dynamiczny rozwój grupy kapitałowej Trust Investment. Dla zilustrowania rozwoju Trust Investment podam kilka ważnych faktów. Pod koniec 2022 roku liczba członków zespołu Trust Investment stanowiła 20 osób, natomiast pod koniec 2024 roku były to już 73 osoby. Stanowi to niemal czterokrotny wzrost liczby osób w zespole, a związany jest on przede wszystkim ze wzrostem liczby realizowanych projektów. W naszym portfolio posiadamy kilkanaście zrealizowanych obiektów komercyjnych m. in. Supermarketów Stokrotka, Lidl oraz trzy Inwestycje mieszkaniowe - Moja Klonowa oraz Nove Ślichowice w Kielcach, a także Stacja Kopernik w Częstochowie. W ciągu dwóch ostatnich lat oddaliśmy do użytkowania i przekazaliśmy naszym klientom blisko 250 mieszkań o powierzchni przekraczającej 10.000 metrów kwadratowych. W ciągu dwóch ostatnich lat znacząco zwiększyliśmy również wyniki sprzedażowe - w 2023 roku sprzedaliśmy łącznie 346 mieszkań i lokali, natomiast rok 2024 zakończyliśmy z wynikiem 517 mieszkań i lokali.
Jakimi projektami zajmują się Państwo obecnie i w jakich miastach?
Obecnie skupiamy się na głównie na inwestycjach mieszkaniowych. W swojej ofercie posiadamy również projekty mixed-use, stanowiące połączenie funkcji mieszkalnej, biurowej i usługowej. Na początku 2023 roku realizowaliśmy 3 projekty mieszkaniowe w dwóch miastach - w Kielcach oraz w Częstochowie. Dziś realizujemy 11 inwestycji w czterech miastach - Kielcach, Częstochowie oraz Radomiu i Gliwicach. Tak więc blisko czterokrotnie zwiększyliśmy liczbę projektów pozostających w realizacji. Ponadto posiadamy zabezpieczone grunty w innych miastach - m.in.: Katowicach, Łodzi, Warszawie, Wrocławiu. Naszym głównym celem jest podnoszenie standardu życia ludzi w całej Polsce, nie tylko w największych aglomeracjach, ale również w mniejszych miastach.
Jak wygląda obecnie branża nieruchomości?
Rynek nieruchomości w Polsce wciąż pozostaje atrakcyjnym miejscem do inwestowania i pomnażania zysków. W dalszym ciągu luka mieszkaniowa w Polsce szacowana jest na 1,5 - 2 mln mieszkań, a część starszych budynków wymaga gruntownego remontu lub w ogóle nie nadaje się do zamieszkania. W związku z tym wydaje się, że zapotrzebowanie na nowe lokale nie będzie słabło. Cała branża nieruchomości zmaga się jednak obecnie z licznymi problemami, do których można zaliczyć m.in.: wysokie stopy procentowe ograniczające Klientom możliwość zakupu mieszkań na kredyt, brak rządowych programów wsparcia zakupu mieszkań na rynku pierwotnym, mała dostępność atrakcyjnych gruntów pod zabudowę, zmniejszony popyt na nowe lokale. Tym niemniej planujemy w tym roku znacząco poprawić wynik sprzedaży w stosunku do 2024 roku. Nasz plan sprzedaży obejmuje sprzedaż 1.050 mieszkań i lokali w całym 2025 roku.
Jakie plany ma firma na przyszłość?
Nasze plany na przyszłość pozostają bardzo ambitne. Planujemy w tym roku zakończenie realizacji czterech inwestycji – w Kielcach pierwszego etapu Sky Trust i Rezydencji Sikorskiego, w Gliwicach - Rezydencji Centrum oraz w Radomiu - Panoramy Struga. Finalizacja tego planu pozwoliłaby nam na przekazanie kolejnych 500 kluczy Nabywcom naszych mieszkań. Ponadto w tym roku chcielibyśmy wprowadzić do sprzedaży łącznie 6 inwestycji o łącznej liczbie około 1.000 mieszkań. Pozwoliłoby nam to na realizację ambitnego planu podwojenia sprzedaży mieszkań w stosunku roku 2024. Planujemy również dalszy rozwój Zespołu oraz zatrudnianie nowych Członków, co uzależnione będzie od ilości realizowanych Inwestycji.
Marta
05.02.2025 10:49
Pracuję w Trust Investment od zeszłego roku. Po zapoznaniu się z wieloma pozytywnymi opiniami o firmie, podjęłam ostateczną decyzję o rozwiązaniu umowy u poprzedniego pracodawcy i podpisałam umowę o pracę z pracodawcą Trust Investment. Decyzja nie była łatwa ponieważ musiałam zrezygnować z pracy zdalnej a rozpoczęłam pracę stacjonarną. Proces rekrutacyjny wspominam bardzo dobrze. Kamil nasz Headhunter jest bardzo empatyczną osobą, która prowadziła 3-etapową rekrutację w sposób ukierunkowany na zminimalizowanie stresu. Warunki pracy, które zapewnia @Pracodawca przewyższają oferowane standardy pracy w Kielcach i wielu większych miastach. Każdemu pracownikowi przysługuje pakiet Multisport, Multilife, medyczny oraz ubezpieczenie grupowe. Zespół Trust tworzą młode, doświadczone oraz ambitne osoby. Dzięki rozbudowanej strukturze, każdy zaangażowany pracownik ma możliwości awansu i zdobywania kolejnych szczebli kariery zawodowej. Z perspektywy czasu, stwierdzam że zmiana pracy była to bardzo dobrą decyzją.
Mikołaj
04.02.2025 09:36
Jako student studiujący we Florencji, zdecydowałem się aplikować do Trust Investment i zostałem przyjęty. Firma umożliwia mi efektywne łączenie obowiązków zawodowych ze studiami, co jest dla mnie niezwykle cenne. Pracuję w młodym, zgranym zespole, a warunki finansowe i zaplecze socjalne są na dobrym poziomie.  Atmosfera w firmie oraz podejście do pracownika stoją na najwyższym poziomie.  Serdecznie polecam pracę w Trust Investment każdemu, kto szuka satysfakcjonującego miejsca pracy.
29.01.2025 16:36
W ostatnim czasie pojawiło się dużo ogłoszeń @Pracodawca na pracuj.pl
Czy ktoś orientuje się jak długo trwa proces rekrutacji w tej firmie?
30.01.2025 13:51
Proces rekrutacji w Trust Investment składa się z trzech etapów. Na początku kandydaci biorą udział w rozmowie z przedstawicielem działu HR, która ma na celu wstępną weryfikację doświadczenia i dopasowania do zespołu. Następnie wybrane osoby otrzymują zadanie rekrutacyjne związane z danym stanowiskiem. Ostatni etap to rozmowa podsumowująca, często z przyszłym przełożonym. Cały proces zazwyczaj trwa około 2-3 tygodni, choć może się to różnić w zależności od stanowiska. Zachęcamy do aplikowania poprzez naszą stronę lub bezpośrednio przez portale rekrutacyjne, na których widnieją nasze ogłoszenia! Więcej o procesie rekrutacji można przeczytać na naszej stronie oraz na GoWork w zakładce „Kariera”.
TADEUSZ
27.01.2025 10:12
Piekny obiekt mieszkalny w Radomiu!
Garatuluje realizacji!
kandydat
23.05.2024 22:36
Czy obecnie trwa rekrutacja na stanowisko junior project manager? Na portalu pracuj.pl widnieje takie ogłoszenie, natomiast na państwa stronie nie. Brałam udzial we wcześniejszej rekrutacji, niestety nie przeszłam do drugiego etapu, natomiast jestem bardzo zmotywowana, aby zaaplikowac na to stanowisko po raz drugi i spróbować swoich sił ponownie. Zależy mi na pracy w Państwa firmie.
24.05.2024 12:20
Dziękujemy za zainteresowanie pracą w naszej firmie oraz za Pani zmotywowaną postawę. Aktualnie trwa rekrutacja na stanowisko Junior Project Manager. Nasza firma ceni sobie zaangażowanie i determinację kandydatów, którzy chcą do nas dołączyć. Powodzenia w procesie rekrutacji, czekamy na Pani aplikację i możliwość ponownego spotkania!
Wika
06.05.2024 16:36
Witam, widziałam, że jest dostępna oferta dla poszukiwacza talentów. Mam już doświadczenie jako specjalista ds. rekrutacji więc myślę, że może dałabym sobie rade. Jaka występuje teraz atmosfera na dziale i czy możecie coś wspomnieć o zarobkach?
07.05.2024 14:04
Dziękujemy za zainteresowanie ofertą dla poszukiwacza talentów w naszej firmie. Twoje doświadczenie jako specjalista ds. rekrutacji, z pewnością będzie miało wartość dla naszego zespołu.
Atmosfera w naszym dziale jest dynamiczna i przyjazna. Stawiamy na otwartą komunikację, współpracę oraz rozwój osobisty i zawodowy naszych pracowników. Każdy ma możliwość wyrażania swoich pomysłów i wniosków, co sprzyja kreatywności i innowacyjności w naszych działaniach rekrutacyjnych.
Jeśli chodzi o kwestię zarobków, jest to temat indywidualny, uwzględniamy zarówno doświadczenie i umiejętności kandydata, jak i standardy rynkowe. Nasza firma stawia na uczciwe i konkurencyjne wynagrodzenia, które odzwierciedlają wkład każdego pracownika w rozwój naszej organizacji.
Zapraszamy do aplikowania na stanowisko!
06.05.2024 10:27
Rozmowę rekrutacyjną oceniam bardzo pozytywnie. Przeprowadzona na wysokim poziomie. Spodziewałam się przejścia do drugiego etapu, ale niestety nie udało się. Czytając opinie o firmie i to jak działa, bardzo zależało mi na tej pracy. Widzę że jest to firma w której istnieje możliwość dużego rozwoju. Niestety, podejrzewam że skreślił mnie brak samochodu prywatnego ponieważ na samym początku rozmowy zostałam zapytana czy przyjechałam autem, później tą kwestię jeszcze raz poruszyłam. No cóż, nie teraz to może innym razem :)
07.05.2024 10:49
Dziękujemy za Pani komentarz. Biorąc pod wagę Pani wątpliwości w kwestii niezakwalifikowania do kolejnego etapu chcielibyśmy zapewnić, że nie wynika ona z braku samochodu prywatnego. Pytanie dotyczące przyjazdu wynika z troski o naszych gości, którzy są zwolnieni z opłaty parkingowej po uprzednim zgłoszeniu tego faktu na recepcji lub podczas rozmowy. Zależy nam aby każda osoba, była o tym odpowiednio poinformowana.
30.11.2023 04:33
Witajcie, w jednym z wątków wpadło mi w oko stwierdzenie, że jedna Pani wybrała tego Pracodawcę ze względu na rozwój zawodowy. Skoro tak to na jaki można mieć perspektywy pracując jako koordynator ds. marketingu? Wiecie? właśnie oferta widnieje na takim portalu i ją reflektuję
30.11.2023 07:42
Dziękujemy za zainteresowanie ofertą na stanowisko Koordynatora ds. Marketingu. Cieszymy się, że nasza oferta przyciągnęła Pana/Pani uwagę. W naszej firmie stawiamy na rozwój zawodowy pracowników, oferujemy inspirujące projekty i otwarte drzwi dla nowych pomysłów. Wierzymy w rozwijanie potencjału każdego pracownika i tworzenie warunków do sukcesu na różnych płaszczyznach kariery.
10.11.2023 06:26
W nawiązaniu do poprzedniej opinii właśnie ja akurat jestem osobą początkująca. Myślałam generalnie ze będą teraz jakieś oferty na asystentek, ale żadnej z tego zakresu nie widzę… myślicie, że bez doświadczenia mogę od razu próbować jako spec ds. zakupu nieruchomości? Ile zarobię po pełnym wdrożeniu?
13.11.2023 15:03
Dziękujemy za zainteresowanie ofertą pracy dla doradcy ds. sprzedaży mieszkań. Cieszymy się, że zwróciła Pan/Pani uwagę na nasze szkolenia, które stanowią integralną część naszego podejścia do rozwijania kompetencji naszych pracowników.
W ramach naszego programu szkoleniowego staramy się dostarczać kompleksowe wsparcie naszym pracownikom, pomagając w rozwijaniu umiejętności zawodowych i skutecznym zarządzaniu wyzwaniami branżowymi. Nasza firma oferuje szkolenia, obejmujące różne aspekty branży nieruchomości. Programy te są dostosowywane do indywidualnych potrzeb nowych członków zespołu.
Paula
16.11.2023 14:57
Brałam udział w ostatnim szkoleniu i było naprawdę wartościowe. Wybrałam tego pracodawcę głównie ze względu na atrakcyjne projekty oraz możliwości rozwoju zawodowego.
14.11.2023 09:10
Wiecie może, czy w Trust Investment S.A. szukają chętnych na staż?
15.11.2023 13:02
Dziękujemy za zainteresowanie naszą firmą. Serdecznie zapraszamy do odwiedzenia naszej strony internetowej, gdzie dostępne są aktualne oferty pracy oraz informacje dotyczące prowadzonych rekrutacji.
Zapraszamy do sprawdzenia dostępnych stanowisk i skorzystania z możliwości aplikowania.
Wywiadu udzielił/aWojciech Mochocki
13.11.2023 08:53
Czym zajmuje się Państwa firma?
W Trust Investment realizujemy projekty deweloperskie w sektorze nieruchomości mieszkaniowych oraz komercyjnych. Większość dotychczasowych projektów zrealizowaliśmy w województwie świętokrzyskim, natomiast prowadzimy działalność na terenie całej Polski. W ciągu ostatnich pięciu lat wykonaliśmy kilkanaście projektów komercyjnych, wśród których znajdują się: Park Handlowy w Małogoszczy, Park Handlowy w Bytomiu oraz Lidl w Kielcach przy al. Szajnowicza-Iwanowa. W marcu 2023 roku ukończyliśmy prace budowlane oraz uzyskaliśmy pozwolenie na użytkowanie pierwszej realizacji mieszkaniowej — inwestycji Moja Klonowa w Kielcach. Została ona już w pełni skomercjalizowana, a klucze do lokali trafiły do rąk mieszkańców.
Jakimi projektami zajmują się Państwo obecnie?
Aktualnie realizowanymi przez nas inwestycjami są: Nove Ślichowice, Sky Trust oraz Rezydencja Sikorskiego w Kielcach, Stacja Kopernik w Częstochowie, Rezydencja Centrum w Gliwicach, a także Panorama Struga w Radomiu. Wymienione projekty znajdujące się w fazie realizacji stanowią łącznie blisko 32 000,00 m2 powierzchni użytkowej mieszkań oraz lokali usługowych.
Gdzie znajduje się siedziba Państwa firmy?
Siedziba naszej firmy zlokalizowana jest w Kielcach, przy ulicy Robotniczej 1, gdzie na co dzień pracuje większość Zespołu. Osoby odpowiedzialne za realizację i sprzedaż poszczególnych inwestycji pracują odpowiednio – w biurach Budowy i biurach Sprzedaży zlokalizowanych przy poszczególnych inwestycjach.
Czym Pan zajmuje się w firmie? Proszę powiedzieć nam coś o sobie i swoim doświadczeniu zawodowym.
Jestem absolwentem Politechniki Świętokrzyskiej w Kielcach — w 2015 roku uzyskałem tytuł magistra na wydziale Budownictwa i Architektury. Moja przygoda z Uczelnią trwała jednak dłużej, ponieważ tuż po studiach zdecydowałem się na karierę naukową, a w 2022 roku uzyskałem tytuł doktora w dziedzinie nauk inżynieryjno-technicznych. Równocześnie od 2015 roku pracowałem w branży budowlanej, a od 2020 roku jestem członkiem Zespołu Trust Investment. Pełnię funkcję Dyrektora Finansowego i Dyrektora ds. Administracji. Zajmuje się przygotowaniem oraz realizacją polityki finansowej całej grupy kapitałowej. Jestem odpowiedzialny za budżet firmy, funkcjonowanie systemu księgowości, wewnętrzny obieg dokumentów oraz codzienne funkcjonowanie biura. Ponadto nadzoruję współpracę z naszymi partnerami finansowymi. Prywatnie interesuję się nowinkami technicznymi, rynkiem finansowym oraz jestem miłośnikiem literatury z zakresu rozwoju osobistego.
Jak wyglądały początki Państwa firmy?
Początki Trust Investment sięgają 2015 roku, kiedy to firma rozpoczęła działalność w branży nieruchomości, opierając się na funkcjonującej już firmie rodzinnej. W 2017 roku zrealizowany został pierwszy projekt – Park Handlowy Fut Park w Suchedniowie, do którego dołączyli kluczowi najemcy (Rossmann, Pepco, Media Expert, Mrówka). Na 2020 rok przypadła realizacja i komercjalizacja dwóch kolejnych parków handlowych w Małogoszczy i Bytomiu. W latach 2021 – 2022 zakończyliśmy budowę sklepu Lidl w Kielcach oraz wybudowaliśmy 10 supermarketów Stokrotka. Przełomowym momentem był dla nas 2021 rok, kiedy to wbiliśmy przysłowiową „pierwszą łopatę” pod budowę pierwszej inwestycji mieszkaniowej – osiedla Moja Klonowa. Budowa ta została ukończona wiosną 2023 roku. Obecnie realizujemy już kilka nowych inwestycji w różnych częściach Polski. Naszym głównym celem jest podnoszenie standardu życia ludzi w całej Polsce, nie tylko w największych aglomeracjach, ale również w mniejszych miastach.
Jakimi wartościami kieruje się Państwa firma?
Biznes to nie tylko nowe inwestycje, sprzedaż oraz generowane zyski. Zgadzam się w tej kwestii ze słowami Henryego Forda, że: „Interes, który nic poza pieniędzmi nie przynosi, jest złym interesem.” Myślą przewodnią w Trust Investment jest człowiek, dlatego założenia biznesowe traktujemy jak misję. Uważamy, że realizacja wyznaczonego celu wymaga profesjonalnego oraz przejrzystego planu, który krok po kroku prowadzi do sukcesu. Zdając sobie sprawę z nieuchronnych skutków zmian klimatycznych, stawiamy na jak najbardziej ekologiczne rozwiązania i walczymy o zachowanie możliwie największych terenów zieleni w obrębie inwestycji. Możemy pochwalić się między innymi zakupem i montażem 15 budek dla Jerzyków we współpracy ze “Stowarzyszeniem Częstochowa Przyjazna Jerzykom - Jerzyk w Dzielnicy Stradom”, przy inwestycji Stacja Kopernik w Częstochowie. Kolejnym działaniem proekologicznym stosowanym przez nas jest wdrażanie w inwestycjach systemu Smart Home, pozwalającego na znaczne zmniejszenie zużycia energii elektrycznej.
Jak prezentuje się Państwa otoczenie biznesowe?
Rynek nieruchomości charakteryzuje się bardzo dużą konkurencyjnością. Dodatkowo klienci szukający mieszkań są coraz bardziej świadomi i wymagający. Nie ma w tym zresztą nic dziwnego, ponieważ często zakup mieszkania jest inwestycją na całe życie. Jako Trust staramy się wyjść naprzeciw oczekiwaniom naszych klientów i realizować inwestycje z dbałością o najdrobniejsze szczegóły. Nasze projekty podążają za najnowszymi trendami architektonicznymi, a w ich realizację angażujemy najlepszych partnerów. Jako przykład mogę tu wskazać zaangażowanie duetu Paprocki&Brzozowski w realizację projektu wnętrz inwestycji Sky Trust w Kielcach. W naszych działaniach stawiamy na wykorzystanie nowoczesnych technologii, o czym świadczy wdrożenie systemu inteligentnego domu Smart Home, zainstalowanego w każdym mieszkaniu inwestycji Moja Klonowa. System ten umożliwia sterowanie za pomocą aplikacji mobilnej: oświetleniem, ogrzewaniem, wybranymi obwodami elektrycznymi oraz doprowadzeniem wody do mieszkania.
Jak wygląda obecnie branża nieruchomości?
W ostatnich trzech latach cała branża zmagała się z licznymi trudnościami — najpierw tymi wywołanymi pandemią, następnie inflacją, wzrostem kosztów budowy oraz globalnymi zawirowaniami wywołanymi wojną na Ukrainie. Mimo tych problemów był to dla nas dobry czas. Udało nam się rozpoczynać kolejne inwestycje, cieszące się dużym zainteresowaniem klientów. Jest to zasługą całego Zespołu Trust Investment, który każdego dnia pracuje nad jasno wytyczonym celem – zameldowaniem się w czołówce polskich deweloperów.
Jak wygląda struktura Państwa firmy?
Nasze inwestycje realizujemy kompleksowo, począwszy od zakupu gruntu, poprzez projektowanie, budowę, sprzedaż, aż po przekazanie kluczy właścicielowi lub najemcy. Nad każdym etapem tego procesu czuwają członkowie Zespołu Trust Investment, których na chwilę obecną jest ponad 40. Cała nasza organizacja składa się z kilku działów odpowiedzialnych za poszczególne obszary. Dział Ekspansji odpowiada za proces poszukiwania, selekcji oraz zakupu gruntów pod zabudowę. Członkowie Działu Projektowego przeprowadzają proces uzyskania Pozwolenia na Budowę, koordynując wszystkie aspekty projektu oraz procesu administracyjnego. Zadaniem Działu Realizacji Inwestycji jest pomyślna realizacja poszczególnych projektów budowalnych oraz uzyskanie pozwolenia na użytkowanie obiektu. Dział Sprzedaży organizuje proces związany ze sprzedażą mieszkań oraz lokali usługowych, a także promocję poszczególnych inwestycji. Dział Finansowo-Administracyjny odpowiada natomiast za bieżące funkcjonowanie całej grupy kapitałowej oraz zarządzanie finansami. Z uwagi na realizację jednocześnie kilku inwestycji, najliczniejszym działem w firmie jest Dział Realizacji Inwestycji, a najpopularniejszymi stanowiskami – Projekt Manager oraz Dyrektor Budowy.
Jak przebiega rekrutacja w Państwa firmie?
Proces rekrutacji w naszej firmie najczęściej jest dwuetapowy. Najpierw spotykamy się z osobami, które przesłały do nas najbardziej interesujące CV. Z ramienia Trust w spotkaniu uczestniczy osoba zarządzająca danym zespołem oraz specjalista HR. W trakcie rozmowy staramy się wyselekcjonować osoby z największym potencjałem do finalnego etapu rekrutacji. Kandydat na tym etapie ma okazję do zaprezentowania swojego doświadczenia zawodowego, umiejętności, celów zawodowych, zainteresowań oraz oczekiwań finansowych. Drugi etap, polegający na rozmowie z Członkami Zarządu, służy podjęciu ostatecznej decyzji związanej z zatrudnieniem konkretnego kandydata.
Czy przekazują Państwo kandydatom informację o wynikach rekrutacji?
Wszystkich kandydatów, którzy nie przeszli pierwszego lub drugiego etapu rekrutacji informujemy o tym fakcie. Naszym celem jest przeprowadzenie całego procesu w możliwie miłej i nieskrępowanej atmosferze. Chciałbym też zaznaczyć, że każda osoba, która przejdzie proces rekrutacji i wykaże się ambicją oraz wysokim zaangażowaniem w pracę, może liczyć na duże perspektywy rozwoju związane z awansem i lepszymi warunkami finansowymi.
Jak wygląda proces wdrożenia nowych Członków Zespołu w Państwa firmie?
Naszym celem jest jak najlepsze zadbanie o członków zespołu Trust Investment. W moim przekonaniu proces wdrożenia jest jednym z najistotniejszych i determinuje możliwość szybkiego zaprezentowania swojej wartości i wpływu na organizację przez nowych członków zespołu. Proces wdrożenia ma miejsce jeszcze przed rozpoczęciem pracy, ponieważ na etapie rekrutacji każdy kandydat ma dokładnie sprecyzowane oczekiwania oraz wyzwania, przed którymi go stawiamy. Pierwszy dzień pracy nowego Członka Zespołu rozpoczynamy od przedstawienia go aktualnemu Zespołowi. Następnie oprowadzamy go po naszym biurze oraz prezentujemy wybrane stanowisko pracy. Przeprowadzamy szkolenie BHP oraz instruktaż stanowiskowy. Kolejnym etapem onboardingu jest prezentacja wewnętrznych procedur i schematów organizacyjnych. Ostatnimi krokami są: wdrożenie przez bezpośredniego przełożonego, dokładne zapoznanie z obowiązkami oraz określenie ram współpracy i wspólnych celów. Chciałbym również wspomnieć o dodatkowych szkoleniach uzależnionych od stanowiska, które oczywiście gwarantujemy. W naszej wewnętrznej filozofii Zespół jest kluczowy. W związku z tym dbamy o to, żeby każda osoba czuła się dobrze, a dodatkowo – co może istotniejsze – żeby czuła się potrzebna.
W jaki sposób dbacie Państwo o rozwój Członków Zespołu?
W Trust rozumiemy, że sukces firmy jest zależny od rozwoju każdego z Członków Zespołu. W związku z tym stwarzamy każdej osobie szerokie możliwości podnoszenia kwalifikacji poprzez regularnie organizowane szkolenia, dotyczące między innymi: umiejętności negocjacyjnych, zarządzania czasem pracy, zarządzania zespołami, czy obsługi specjalistycznych programów. Staramy się też dbać o Zespół na co dzień poprzez zapewnienie owoców, przekąsek, czy kawy z ekspresu. W biurze posiadamy lodówkę na zimne napoje, która przydaje się zwłaszcza podczas letnich upałów. Przestrzeń biurowa w siedzibie Trust jest nowocześnie wykończona, a służący do pracy przestronny open space jest klimatyzowany. Członkom Zespołu Trust zapewniane są odpowiednie, dostosowane do stanowiska narzędzia pracy – telefon, laptop, tablet, samochód służbowy czy odzież ochronna. Wiemy, że nie samą pracą ludzie żyją, w związku z tym organizujemy dla Zespołu spotkania integracyjne, między innymi z okazji świąt Bożego Narodzenia oraz świąt Wielkanocnych.
Jakie plany związane z zatrudnieniem macie Państwo w najbliższym czasie?
Do końca października 2023 roku zespół Trust Investment powiększył się aż o 20 osób, co stanowi wzrost wielkości zespołu o 100% w stosunku do końca 2022 roku. Na końcówkę 2023 roku planujemy zatrudnienie jeszcze kilku osób — Specjalistów ds. zakupu nieruchomości, Inżyniera budowy do naszej inwestycji w Radomiu oraz Sales Managerów oferujących nasze produkty inwestycyjne. Biorąc pod uwagę nasze zamierzenia związane z realizacją projektów deweloperskich, w kolejnych latach niezbędna będzie ciągła rozbudowa Zespołu. Uważam, że poszukiwanie oraz zatrudnienie wartościowych osób jest jednym z najważniejszych wyzwań, przed jakim stoi nie tylko Trust, ale i cała branża.
Jakie macie Państwo plany rozwojowe?
Zdajemy sobie sprawę z tego, że w branży charakteryzującej się tak dużą konkurencją, w zasadzie tylko ciągły rozwój pozwala na utrzymanie się na rynku. Mamy w planach wprowadzenie do sprzedaży jeszcze 150 mieszkań w 2023 roku. Zgodnie z naszymi długofalowymi planami inwestycyjnymi w najbliższych latach zamierzamy rozpocząć inwestycje również w nowych lokalizacjach (Łodzi, Lublinie, Krakowie i Warszawie). W samym 2024 roku planujemy wprowadzić do sprzedaży ponad 1 200 lokali o łącznej powierzchni użytkowej mieszkań przekraczającej 60 000 m2. To stanowiłoby niemal podwojenie nowej oferty, którą mieliśmy w 2023 roku oraz pozwoliłoby nam trwale zagościć w czołówce deweloperów w Polsce. Poszukiwanie gruntów w nowych lokalizacjach pozwoli nam na utrzymanie wzrostowej tendencji rozwoju również w latach 2025-2030.
Jolanta
09.08.2023 13:25
Niestety nie udało mi się przejść całego procesu rekrutacji. Natomiast wszystko przeprowadzone bardzo profesjonalnie. Wielu znajomych bardzo poleca mi tę firmę. Będę jeszcze próbować!
10.11.2023 09:46
Dzień dobry. Bardzo cieszymy się z pozytywnych opinii. Zapraszamy do śledzenia naszych aktualnych ofert pracy i aplikowania na interesujące stanowisko.
10.05.2022 16:14
Bardzo profesjonalna firma. Cała załoga bardzo miła, kompetentna. Atmosfera w firmie oraz podejście do pracownika na najwyższym poziomie. Warunki pracy jakich chyba każdy pracownik by sobie życzył.
Luka
10.08.2022 17:13
Wszystko się zgadza, trzymają fason
Karol
10.08.2022 06:00
Chciałbym tam pracować, ale inna branża. Trudno, brak doświadczenia i wiedzy, więc nie mam pretensji
Anna
10.05.2022 15:59
Firma rozwija się szybko dając pracownikowi możliwości rozwoju. Ponadto atmosfera w biurze jestbardzo dobra. Jestem bardzo zadowolona, serdecznie polecam jeśli jeszcze ktoś by się zastanawiał.:)
Konrad
10.08.2022 05:49
To prawda
Mateusz
10.05.2022 19:12
Mam przyjemność współpracować z firmą Trust Investment od kilku lat. Jestem bardzo zadowolony z panującej atmosfery w firmie oraz profesjonalnego podejścia do każdej sprawy. Mam nadzieję, że firma będzie dalej się rozwijać dając jednocześnie duże możliwości na dalszy rozwój osobisty pracowników.
Anna
15.05.2022 00:32
Co do szkoleń, są często - bardzo ciekawe, rozwijające.
Patryk
10.05.2022 15:20
Poprowadzony jak za rękę do celu, wsparcie na każdym z etapów i rzetelne informacje, brak niedomówień - to lubię. W czasach kiedy większość chce po prostu sprzedać, byle sprzedać, są tez osoby i firmy, które niosą za sobą coś więcej - troskę o dobro klienta. Tak niewielu wśród tak wielu. Cieszę się, ze miałem okazje ich spotkać. Dzięki Wam!
Zostaw merytoryczną opinię o Trust Investment S.A.