Jestem klientem tego lewiatana od praktycznie początku istnienia sklepu, ponieważ mieszkam w pobliżu. Bardzo odpowiada mi jego zaopatrzenie, godziny otwarcia oraz O DZIWO obsługa. Przychodząc do sklepu zawsze usłyszę dzień dobry, do widzenia, często dziękuje czy proszę. Nigdy nie poczułem się urażony zachowaniem Pań pracujących przy stoisku z mięsem czy kasjerek. Zawsze odpowiadają na pytania, starają się pomóc, pokażą gdzie co leży. Niejednokrotnie z pracownikami można nawiązać krótką rozmowę, pożartować, zapytać o promocje.
W razie problemu ze znalezieniem towaru szukam taką niską, szczupłą Panią brunetkę (Iwona/Iga? Chyba tak wolały Panie, ale nie mam pewności), ponieważ zawsze odpowie a często również się zaśmieje. Na stanowisku mięsnym starsza Pani zawsze mi doradzi i podpowie co jest aktualnie na promocji. Kasjerki wysoka, szczupła blondynka i niższa brunetka również są bardzo miłe, tak samo jak taka szczupła, młoda, niska brunetka.
Z racji chęci szerzenia pozytywnej opinii o miejscach, które są dla mnie odpowiednie i miłe, postanowiłem właśnie pisać opinie. Ta o
sklepie na początku wyglądała zupełnie inaczej, jednak czytając poprzednie komentarze na tej stronie, jestem mocno zawiedziony i zdegustowany. Czy na tej stronie znajduje się choć jedna opinia od klienta, czy są to wewnętrzne kłótnie pracowników wyrzucane na światło internetowego forum? Większość z wypisanych tu rzeczy jest absurdalna, nie mamy prawa wiedzieć tego jako klienci, a przynajmniej mnie sprawa wprawia w osłupienie. Jako stały klient nie mam pojęcia kim są kierowniczki sklepu, a tu mam wrażenie, ze każdy klient zna je jak sąsiadki. Nigdy ich nie spotkałem, czasem może gdzieś przeszły (o ile to te Panie), ale nie byłem świadkiem żadnej ich kłótni z pracownikami. Jedynie wydaje mi się, ze jest jedna Pani, która chyba jest kierowniczką, ale nie mam pewności. Wysoka, bardzo szczupła brunetka o długich włosach, czasem widziałem jak wykłada ciasto lub tnie coś nożyczkami przy takich dużych drzwiach. Zawsze jest bardzo ładnie ubrana, widać, ze lubi się z pracownikami bo bardzo kulturalnie się do siebie odnoszą. Wydaje mi się, ze jest to kierowniczka, choć nie mam pewności, bo z jednej strony nie ma ubrań lewiatana i mówiąc żartobliwie, jest zbyt pomocna, jak na to stanowisko:)
Jako klient, który od samego początku robi zakupy właśnie w tym Lewiatanie, muszę przyznać, że jestem mocno zdegustowany zamieszczonymi opiniami. Drogie Panie, jeżeli chcecie powiedzieć coś swojej koleżance, powiedzcie jej to w pracy, a nie na forum publicznym. To jest miejsce dodawania opinii, a w większości te wystawione tutaj nie maja nic wspólnego ze zdaniem na temat sklepu, a są to bardziej dziecinne potyczki, wytykające rzeczy, o których normalny człowiek nie wie. Wielu moich znajomych i sąsiadów robi zakupy w tym sklepie i nie słyszę takich rażących oszczerstw. Jednak smutna prawda jest taka, ze ludzie nie wystawiają pozytywnych opinii, a jedynie te negatywne. Większość osób zapewne nawet nie wie, ze jest taka możliwość, tak jak ja przez długi czas. Cieszę się, ze znalazłem te stronę i liczę, ze mój komentarz coś wniesie i Panie utrzymają sklep na takich warunkach jakie są. Mam szczerą nadzieję, ze pracodawcy nie przejmują się monologiem ludzi, którzy w co drugim wyrazie robią błędy ortograficzne, a znaki interpunkcyjne to dla nich rzecz zbędna. Pisze te opinie w swoim imieniu, jak i niektórych mieszkańców okolicy. Proszę Panie o dużo uśmiechu i życzę wszystkiego dobrego. W sklepie ważny jest kontakt klient=kasjer, a nie kasjer