Chciałam uprzedzić o sytuacji która zaszła w sklepie na ul. Lwowskiej.
Szukałam smartwatc w dobrej cenie. Znalazłam był tylko w Tarnowie na ul. Lwowskiej, zanim się zdecydowałam sprawdziłam czy dalej jest dostępny niestety był wykupiony. Po kilku dniach sprawdzałam znowu, patrze jest. Pojechał Mąż kupić na drugi dzień, zapytał pracownika o zegarek poinformował, że smartwatch nie maja na stanie jeśli nie ma go na ekspozycji jak Mąż powiedział, że pokazuje na stronie dostępny, pracownik odpowiedział to błąd systemu. Mąż zadzwonił do mnie poinformował, że nie ma, jak może nie być skoro przez stronę mogę go zamówić i odebrać za godzinę.
Zdenerowałam się i zamówiłam przez stronę. Okazało się, że smartwatch jest na stanie, po sms-ie z informacją, że zamówienie jest gotowe wszedł do sklepu aby odebrać. Usłyszał, że nie wiedzą gdzie mają smartwatcha, że jak się znajdzie to zadzwonia. Mąż go obejrzał był ślad blokady na pasku, pracownik poinformował, że to od blokady, bo był na ekspozycji. Zapytał również czy smartwatch był oddany i znowu jest do sprzedaży, Pani powiedziała, że nie i nawet nie został uruchomiony. Kupił go. W domu podłączył do ładownia, po kilku godzinach chciałam włączyć niestety nie dało się. Dziś został zwrócony do sklepu, pracownik nie zapytał o powód, nie został sprawdzony nawet przy oddaniu. A teraz znowu widnieje, że jest na sprzedaż. Uważajcie na pracowników, bo są niekompetentni i oszukują ludzi. Nie polecalam tego sklepu!!!