ZMIENIĆ PRACOWNIKOW DPD STAROW 05.06.2024 13:16
Dzial obsługi wprowadza w błąd 3-krotnie . Kurier nie informuje z wyprzedzeniem o danej przesyłce.nie odbiera telefonu (usunięte przez administratora) ,że nieudana proba doreczenia. Gdzie ciezko było ruszyć (usunięte przez administratora) by wejść do gory. Raz poszedl zwrot . Nie mogłem odebrać gdyż wracalem 3 dni później. Bylem daleko od gdanska .Nie można było przytrzymac przesyłki o jeden dzień . Gdzie na dziale obsługi powiedziano mi ze wystarczy napisać maila do nadawcy o przetrzymanie paczki w firmie dpd . Dzwonie z zazaleniem w tej sprawie ,nagle twierdzą że nie ma takiej możliwości, że pierwsze slyszą. Przekierowują i się rozłączają. Brat chciał odebrać paczkę,wyrazili zgode z oddzialu po czym pozniej powiedzieli ,że jej nie dadzą, że podpis jednak potrzebny jest. Kobieta na jasień/Kowale na starowiejskiej bardzo nieuprzejma iarogancka!!! nie chciała zawołać kierownika... Na mailu widniało imię "Aleksandra kurier ",a odbiera chłop nie przedstawiając się, po sprzeczce poinformowałem go jak się dogadałem z waszym głównym oddziałem . Powiedział ,że ma w (usunięte przez administratora) oddział, ja doręczam paczki koniec kropka. To jest jakiś absurd . Zwalniać takich pracowników i nakładać kary finansowe!