Witam serdecznie, pracowałam w tym oddziale w okolicach 2 lat, pierwsza szefowa była naprawdę wspaniała, i do dziś mamy serdeczny kontakt. Niestety po 3 miesiącach pracy nastąpiła zmiana szefowej, na nową niedoświadczoną osobę - która nigdy nie powinna się tam znaleźć, ponieważ brak jej odpowiednich kompetencji do tego. Byłam naprawdę dobrym pracownikiem, wyniki ponadprzeciętne- jak każdy z tej placówki, byliśmy zawsze wysoko w rankingach. (usunięte przez administratora) - nowa szefowa przejęła placówkę i od momentu przejęcia placówki odeszło 4 świetnych wieloletnich robiących genialne wyniki pracowników. Jeden po drugim, i każdy z nas z tego samego powodu, każdy z nas uwielbiał tą pracę to miejsce i naszych klientów! Niestety zachowanie szefowej przerosło nas wszystkich, sama wielokrotnie próbowałam z nią rozmawiać na te tematy dając poprawkę na to że jest „ nowa „ po roku już rozmowy były konkretne i z każdym z nas. Jej zachowanie było karygodne, chodzenie za nami na zaplecze za każdym razem- nie ważne czy wchodziłeś tam na minutę po dokument czy na 2 napić się wody- ona już biegła. Wyliczanie toalety, komentarze co do wagi oraz wyglądu pracowników wykraczające poza jej kompetencje. Nastawianie pracowników przeciwko sobie, obgadywanie, kłamanie. Kiedy nakryłam kolegę na kłamstwie i na tym że drugi kolega był w całej sytuacji intratny poprosiła mnie o dyskrecje. Nie jednokrotnie mówiąc swoje zdanie na odprawie usłyszałam że muszę być jej „ poplecznikiem „. Na koniec (usunięte przez administratora) 2 moich serdecznych koleżanek na pieniądze. Dziewczyny sprzedały podczas pracy hipoteki, i premię miały otrzymać z miesięcznym opóźnieniem - a ponieważ już nie pracowały - (usunięte przez administratora) postanowiła przepisać hipoteki bez jakiejkolwiek informacji oraz bez powiadomienia swoich byłych pracowników. Firma CA - jest dobra, wielokrotnie zwracaliśmy uwagę do HR, jaką mamy sytuację. Hr obiecał pomoc, lecz nic z tego nie wynikło. Problem leży konkretnie w tej osobie, firmę i innych dyrektorów z którymi miałam przyjemność wspominam bardzo ciepło i serdecznie.
Reasumując nie traćcie czasu i życia na tą daną placówkę, bo spotka was szereg nieprzyjemności.