Stały klient18.08.2023 14:41
Personel Dyno w Krzeszycach jest ok, lecz kierowca który dostarczył towar w dniu 18.08.2023. To osoba którą nigdy nie powinna być między ludźmi bo nie ma kultury nie szanuje osób starszych ubliża słowami cytuje ((usunięte przez administratora) kierowca, tylko stare (usunięte przez administratora)z paszportem Polsatu,swoje złomy pozostawiają na parkingu ta gdzie pan hrabia musi dostarczyć towar). Rodzice wychowali coś takiego na dobrego człowieka a wyrosło coś takiego co nie zważa na osoby starsze niepełnosprawne . Młody kierowca samochodu ciężarowego Manna pewno uczył się za granicom w krajach muzułmańskich bo miał czarną brodę . Dla sklepu Dino w Krzeszycach to test na brak szacunku dla osób ta kupujących . W miejscu gdzie zaparkowany był mój samochód nie ma znaku zakazu parkowania , wynika z tego że ktoś taki nazywa się kierowcom zawodowym pozwala sobie na drodze publicznej , powinie mieć skierowanie na badanie czy może być kierowcą a tym bardziej zawodowym. Widzimy na drogach jak jadą i zachowują się właśnie kierowcy Tirów.