Werkservice

Adres: ul. Klonowa 10, 55-080 Wrocław

4.2/5

Opinie o Werkservice

Wyszukaj opinięsearch

Nowe oferty pracy dla Kierowców C+E
Tomasz

Jak do tej pory jestem mile zaskoczony, jak dla mnie świetny kontakt, warunki na miejscu się zgadzają!

Dziękujemy za opinie

Dzękujemy bardzo :)

Gregor

Wszystko profesjonalnie od początku do końca. Panie bardzo miłe, które znają się na swojej pracy. Jestem zadowolony ze współpracy i zapewne kolejną firmę, w której będę pracował znajdę poprzez werkservice. Pozdrawiam

@Gregor

Dziękujemy Panie Grzegorzu :) polecamy się na przyszłość ! Miłego dnia

Wojciech B

dostałem się przez Werkservice do firmy niemieckiej, warunki dobre, stawka na umowie się zgadza, pani z firmy później dzwoniła i dopytywała czy wszystko Ok u mnie, polecam

Grzegorz

Firma bardzo profesjonalna , pracowałem od nich w 3 firmach . Wszystko zgodnie z oferta , i rzekłbym bez ściemniania , w dwóch firmach zarabiałem więcej niż było w ofercie . Obie Panie Krystyna i Paulina pomogły mi w kryzysowych sytuacjach. A co ważne oddzwaniają i jeśli jedna jest ba urlopie mogę kontaktować się z druga . Czytałem opinie pana kierowcy 2 o Beninger.. tak się składa ze nadal tam pracuje a pan, który ta opinie wystawił uciekł po kilku dniach . Czasem nie warto słychać opini kierowców , którzy nowych chcą zniechęcić a sami pracują po kilka lat . Zadajcie sobie to pytanie czemu tak robią ? Czemu wystawiam dopiero dziś opinie o Werkservice ? Bo mnie o to poproszono . Tak naprawdę powinnismy częściej wystawiać my zadowoleni kierowcy , a niestety wystawiają Ci którym nie chce sie pracować , gdzie wszędzie im źle albo kwalifikacje na niskim poziomie a wymagania wysokie Dziękuje Paniom i na pewno skorzystam w przyszłości z pomocy w znalezieniu pracy Grzegorz z 25 letnim doświadczeniem

@Grzegorz

dziękujemy :)

@Grzegorz

Dziękujemy Panie Grzegorzu ! :) I zawsze służymy pomocą !

Wojtek Nowy wpis

Wyjechałem do pracy od Pani Sandry w lutym, do tej pory wszystko jest dobrze. Jestem zadowolony, warunki spoko.

Czesław Nowy wpis

Jakiś czas temu wyjechałem do pracy z tej agencji, na miejscu wszystko się zgadzało, świetny kontakt z Panią Sandrą - pozdrawiam i polecam

Kierowca kat CE
Przebieg rekrutacji

Zadzwoniłem z pytaniem o prace. Wypytali czego chce, dostałem kilka ofert. Wybrałem jedną, przesłałem dokumenty i czekałem na info ok 3 dni. Zadzwonili, że się dostałem i dali znać co mam robić dalej

Pytania

Znajomość języka, doświadczenie, oczekiwania nt zarobków, praca w systemie, nocki itd

• Poziom rozmowy:
  • Rezultat: Dostałem pracę

Gabi

@pracodawca Autentyczna i godna polecenia firma. Treść ogłoszenia zgodna z oferta pracy.

Martyna

Profesjonalna firma, bardzo miłe i pomocne Panie pracujące. Jasne warunki, polecam z czystym sumieniem!

Hans

Zatrudnianie przez Agencję jakąkolwiek ma to do siebie, że Niemiec obiecuje agencji , agencja przekazuje kandydatowi a rzeczywistość na miejscu jest całkiem inna. Wiarygodna agencja pracy nie istnieje.

Czy ktoś pracował jako operator wózków widłowych w Lipsku? Jak wygląda zakwaterowanie?

Marek K.

Rzetelna agencja, kasa jaka w ofercie taka na koncie , mówią jak jest i złe i dobre info o firmie Polecam Maruś

Jarek driver

Polecam współpracę z tą agencją, szybko nagrali mi pracę, dobra komunikacja z panią. Jestem zadowolony z pracy i agencji.

Agnieszka

Mąż jest kierowcą, jakby teraz odpisał na ogłoszenie z pracą w Gera (ruchoma podłoga), to co go czeka? Nie pracował przez agencję, do tej pory wystarczyło, że robił telefon do firmy, pogadał z szefem i wszystko. Jak to tutaj wygląda, czy są jakieś rozmowy kwalifikacyjne, testy może?

@Pracodawca
@Agnieszka

Zapraszam do kontaktu telefonicznego 576 172 002 - wszystko opowiemy, rekrutacja jest stosunkowo szybka

Kamil K

witam, polecam firme Werkservice, swietny kontakt z pania z biura. Znalezli mi dobra ofertę pracy w Niemczech szybko i sprawnie i jestem zadowolony. Polecam

Darek

Nie polecam

NOWY

Pracuje od niedawna jako kierowca. Na chwilę obecną jestem zadowolony. Chciałbym podziękować Pani Krystynie za szybką i sprawną rekrutację, dzięki której mam pracę. Pozdrawiam wszystkich z Werkservice

@NOWY

dziękuje bardzo za opinie:)

Paweł

Pełen profesjonalizm. Rzetelna informacja o firmie i warunkach zatrudnienia z wadami i zaletami. P. Krystyna jest osobą bardzo zaangażowaną i kompetentną. Kontakt również po podjęciu zatrudnienia. 100/100 Profi. Gorąco polecam firmę Werkservice. Pozdrawiam: Paweł.

Wojtek

Jestem zadowolony z pracy która znalazła mi pani w Niemczech pracuje bez presji czasu i wynagrodzenie miesięczne jest dla mnie satysfakcjujace

Bardzo konkretna obsługa i wszystko co było ustalone sprawdza się w firmie. Bardzo polecam Adam

Tomek

Polecam oferty praecy z tej agencji.. pracuje w Niemczech dzięki pani Paulinie z werkservice, wszystko w firmie się zgadza tak jak było ustalone. Nie zostawia się kierowcy na lodzie, tylko dzwonią i sprawdzają czy wszystko jest Ok, ciężko teraz o takie podejście. Pozdrawiam…

@Tomek

Dziękujemy bardzo za opinię i pozdrawiamy serdecznie :)

Tomasz

Dziękujemy za opinie

Dzękujemy bardzo :)

banerbaner

Zostaw merytoryczną opinię o Werkservice - Wrocław

• Jak się pracuje w Werkservice?
  • Jakie są opinie pracowników o pracy w Werkservice?
  • Jak wygląda rekrutacja do firmy Werkservice?