4.2/5

• Dla pracodawcy
  • Dla pracownika
  • Zobacz, co u nas słychać

Dla pracodawcy

Dla pracownika

Zobacz, co u nas słychać

• Wałbrzych
  • Mokronos Dolny
  • Ślęza
  • Żerniki Wrocławskie
  • Zabrodzie

3. Opinie o pracodawcach Wrocław
  5. Opinie o Werkservice

Opinie o Werkservice Wrocław

Nie przegap nowości o Werkservice!

Bartek

06.02.2022 20:18

Wszystko ok, bez zarzutów

28.12.2021 15:30

Teraz prowadzona jest rekrutacja. Czy był ktoś na którymś ze stanowisk i chciałby się na ich temat wypowiedzieć?
    Piotr

18.01.2022 23:26

Widac wpis napisany przez agencje
    Jan

01.02.2022 09:24

Mają zawsze kilka ciekawych ofert. System lub bez, blisko granicy i daleko. Jest w czym wybierać. Tak jak pisałem wyżej jest ok. Informacje o urlopach lub ich braku, ewentualnych konsekwencjach nie ma tak, że coś wychodzi w trakcie pracy. Pojechałem do nowej firmy a dzięki przekazanym informacją, firmę znam jakbym tam pracował już kilka miesięcy
    Marian - kierowca

26.01.2022 11:27

Agencja godna polecenia, to już moja druga praca z tej agencji i drugi raz wszystko zgodnie z informacjami udzielonymi mi od Pań z f. Werkservice. Negatywne opinie które czytam są od analfabetów którzy nawet po polsku nie potrafią się wypowiedzieć, wiec nie dziwie się że i w Niemczech nie mogli się dogadać z pracodawcą.
    Waldek

17.12.2021 10:02

Muszę przyznać, że mają duży wybór jak na tą porę roku. Stawki normalne. Osoba z którą rozmawiałem (a trochę tych rozmów było, hehe - pozdrawiam panią K.:) ) Była wyjątkowo cierpliwa. Jeżdżę już ponad 30 lat i do pierwszej lepszej firmy nie pojadę. Miałem problem z dojazdem (usunięte przez administratora) to udało się wszystko poprzekładać itd
    Kierowcarajdowca

03.12.2021 12:48

Polecam :) jestem zadowolony! Pozdrawiam

17.12.2021 08:18

Dziękujemy :)
    Sławek

15.12.2021 17:39

Dzięki agencji Werkservice znalazłem pracę w systemie, na jakim mi zależało. Cały kontakt z pracodawcą agencja bierze na siebie. Wszystko odbyło się szybko i profesjonalnie. Polecam

17.12.2021 08:17

Panie Sławku dziękujemy bardzo za opinie i polecamy się na przyszłość
    Roman- kierowca

12.09.2021 14:10

Skorzystalem z uslug tej firmy. Jestem zadowolony. Bez owijania w bawelne. Na wszystkie moje pytania dostalem rzetelna odpowiedz. Po przyjezdzie do bazy na miejsce pracy, nie spotkaly mnie zadne problemy. Wszystko tak jak bylo ustalone z firma. Polecam wspolprace Roman

03.12.2021 12:42

Dziękujemy bardzo !! pozdrawiam serdecznie
    Mirosław Witkowski

12.09.2021 17:25

Witam. Pracuję w firmie Transportowej w Kassel do której skierowała mnie Pani Krystyna Hajdamacka. Mogę tylko podziękować za pełne profesjonalne pośrednictwo. Cieszę się że są takie firmy co nie wysyłają w ciemno a werkservice do takich należy. Jestem mile zaskoczony.

03.12.2021 12:41

Panie Mirku dziękujemy bardzo !!
    Kierowca654

13.10.2021 22:02

Firma godna polecenia Jak p.Krystyna powiedziała Tak była umowa z pracodawcom podpisana i jak na razie jest ok
    Izabela

08.10.2021 18:36

Mój maz pojechał od nich do pracy, jesteśmy zadowoleni, wszystko bez ściemy, warunki się zgadzały, Panie pomagają z językiem! Z czystym sumieniem polecam
    Kierowca Mariusz

08.09.2021 10:43

Na temat Werkservice Wrocław mogę powiedzieć że agencja godna polecenia pracuję już prawie pół roku i wszystko jasne nie ma żadnych niejasności a Pani Paulina jest ze mną w stałym kontakcie . Szczerze polecam tą agencję . Aby więcej takich było

13.09.2021 12:05

Dziękujemy Panie Mariuszu ! :)
    Orfi

10.09.2021 10:21

Pracuję prze tą firmę w Niemczech i nie ma ściemy mówione jest ile podstawy i diety oraz jaki system ,więc opisywanie o dziewczynach że sciemniaja jest nie prawdą

13.09.2021 12:05

Dziękujemy bardzo za taką opinię ! :)
    Kierowca Paweł

07.09.2021 20:32

Konkretne oferty, miła obsługa, znalazłem fajna robote w Kassel przez pania Pauline, na miejscu wszystko w porządku, firma godna polecenia…

Oferty pracy - Werkservice

Wywrotka z doświadczeniem

Ochsenfurt

Maciej

02.09.2021 18:38

Kontaktowałem się w sprawie pracy z Panią Pauliną. Jestem bardzo mile zaskoczony podejściem do pracownika. Wszystko zostało szczegółowo objaśnione i informację okazały się prawdziwe. POLECAM
    Grzegorz

31.08.2021 11:02

Firma bardzo profesjonalna , pracowałem od nich w 3 firmach . Wszystko zgodnie z oferta , i rzekłbym bez ściemniania , w dwóch firmach zarabiałem więcej niż było w ofercie . Obie Panie Krystyna i Paulina pomogły mi w kryzysowych sytuacjach. A co ważne oddzwaniają i jeśli jedna jest ba urlopie mogę kontaktować się z druga . Czytałem opinie pana kierowcy 2 o Beninger.. tak się składa ze nadal tam pracuje a pan, który ta opinie wystawił uciekł po kilku dniach . Czasem nie warto słychać opini kierowców , którzy nowych chcą zniechęcić a sami pracują po kilka lat . Zadajcie sobie to pytanie czemu tak robią ? Czemu wystawiam dopiero dziś opinie o Werkservice ? Bo mnie o to poproszono . Tak naprawdę powinnismy częściej wystawiać my zadowoleni kierowcy , a niestety wystawiają Ci którym nie chce sie pracować , gdzie wszędzie im źle albo kwalifikacje na niskim poziomie a wymagania wysokie Dziękuje Paniom i na pewno skorzystam w przyszłości z pomocy w znalezieniu pracy Grzegorz z 25 letnim doświadczeniem

31.08.2021 11:05

dziękujemy :)

01.09.2021 09:00

Dziękujemy Panie Grzegorzu ! :) I zawsze służymy pomocą !
    Ryszard

31.08.2021 10:25

Firma z dobrym podejściem do człowieka. Nie wciskają kitu w styli "zrobisz 3tyś euro" w 2 / 2. U mnie cała rekrutacja trwała niecałe 3 dni. Pracuję już 3 miesiąc. Jestem w stałym kontakcie bo miałem jakiś problem z podatkiem ale wszystko się wyjaśniło. Nie zostawiają człowieka na lodzie jak w poprzedniej firmie
    Piotrek

30.08.2021 22:18

Polecam firme. Rozmawiałem z pania Paulina, która pomogła mi znaleźć prace, na miejscu wszystko zgadza się z tym co mówila, jasne warunki, pani miła i pomocna, dowiadywała się kilka razy czy u mnie w porządku. Polecam

31.08.2021 10:06

Dziękujemy Panie Piotrku :) Jest nam niezmiernie miło !
    wromanw

Agencja w 100% godna polecenia , ciężko trafić na taką profeske . Polecam
    Kamila

31.08.2021 08:45

Polecam bardzo mily kontakt

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Werkservice?

31.08.2021 07:57

Firma uczciwa, godna zaufania, polecam
    Roman, Wrocław

30.08.2021 14:55

W czerwcu podjąłem prace przez Panią Krystynę, wszystko solidnie, pani Krysia zawsze służy pomocą, jednym słowem polecam jechać przez te agencje ????
    Daniel Żory

30.08.2021 13:49

Polecam tą agencję. Udało mi się za ich pośrednictwem pojechać do pracy do Drezna. Do dziś tam pracuję i jestem bardzo zadowolony. Kontakt z Panią Krystyną bardzo dobry zarówno przed podpisaniem umowy jak i po.
    Krystian Zieliński

30.08.2021 13:45

Nie mogę czytać takich wypowiedzi. Czy tutaj wypowiadają się tylko frustraci? Jest to bardzo dobra i sprawdzona firma, jestem z nimi we współpracy od kilku lat, świetny kontakt i doradztwo, każdorazowe wsparcie w rekrutacji. Każdemu polecam współpracę z tą organizacją.
    nie mialem do czynienia z agec

24.06.2021 14:01

mysle ze agecja moze byc wprowadzona w bledne warunki pracy zamawiajacego o pracownika podalem swój tel i zekomoszef zadzwonil mila rozmowa po niemiecku, zadawalem niewygodne pytania a on zachwalal warunki ,i na koniec zarzadalem to co mowil ma byc wszystko na umowie o prace, ona ma byc do mnie kompletna wyslana z pieczatkami. no i dostalem informacje ze firma ma utwardzony parking o dziwo i posiada toalete i prysznic za darmo ,i zapytal kiedy przyjade bo auta rdzewieja, odpisze mu ze nie wywiazal sie z zadania wyslania mi kopi o prace ,do przstudjowania w ktorej wiadomo musi byc brutto i djety spalanie zakres obowiazkow ,Kilka lat temu nie żądalem kopi o prace z firmy krzak z nl ,i napisali sobie w umowie ze mam za pierwszy misiac im zaplacic 1500eu ,i tyle plus koszty dojazdu mi nie oddali ,lepiej nich zlom rdzewieje.szanujcie sie
    Kierowca

11.03.2021 12:09

Omijać z daleka ta agencje .Bo stracicie czas i pieniądze jak pojedziecie do pracy do Niemiec !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kontakt - Werkservice

ul. Klonowa 10 55-080 Wrocław

Daniel

24.11.2020 07:28

Witam. Interesuje mnie praca w firmie w okolicy Chemnitz jest tam system 2/1 i 3/1 jazda po Niemczech i zagranica podobno przewóz stali z Włoch do Niemiec. Czy ktoś coś wie o tej firmie? Jaka jest umowa i ile wyjdzie na rękę np w systemie 2/1.

15.08.2018 08:00

Jak wygląda oferta pracy u pracodawcy jakim jest Werkservice w miejscowości Wrocław? Czekamy na aktualne informacje.
    Dobra

18.11.2020 14:31

0pinia pozytywną
    Reco

07.09.2019 21:21

Panie miłe, odpowiedziały wszystkie pytania. Doszło do wyjazdu i jestem zadowolony

08.10.2020 12:15

Dziękujemy za opinie

08.10.2020 12:11

Witamy wszystkich Kierowców! Prosimy o kontakt telefoniczny lub mailowy: Pani Paulina, tel. 576 175 001, email: [email protected] Pani Krystyna , tel. 576 172 002, email: [email protected]
    Lukasz

12.08.2020 14:57

Wyjechałem do pracy za pośrednictwem tej firmy pół roku temu i do tej pory pracuję . Jestem bardzo zadowolony z warunków jakie wynegocjowały Panie z firmy Werkservice . Polecam

10.01.2020 07:42

Werkservice i Pani którą mi pomagała ok. W Guxhagen chaos. Przyjechałem rano. Po południu dowiedziałem się że nie ma kto szkolić na bitumie. I powrót. I w plecy 250€

23.01.2020 09:42

Zawsze pomagamy kierowcom na miejscu, zawsze można do nas zadzwonić i wyjaśniamy sytuację. Nie zostawiamy kierowcom samych sobie.

12.08.2020 12:46

Panie Marku , dziękuje za opinie o nas jako o firmie pomagającej w pracy i znalezieniu i na miejscu pracy. Jak pan sam napisał pani, która pomagała Ok. Ale czasem nie mamy wpływu na chaos jaki się pojawi w firmie zewnętrznej u pracodawcy. W Guxhagen , to duża firma i informuje kierowców jak tam jest, a przy przyjęciu na miejscu rożnie bywa. Ostatnio, panowie przejeżdżający otrzymali pokoje do noclegu a od rana startowali Dlaczego nie miał kto pana szkolić w tym dniu nie wiem , i czemu pan nie poczekał do następnego dnia tego tez nie wiem , Zresztą nie wiem pod czyją opieka pan był Staram się na każdy telefon oddzwonić , czasem to fizycznie nie możliwe przy 100 telefonach dziennie, pomagam panom pracujących na miejscu, jeśli jest taka potrzeba. Dziś pierwszy czytam opinie,przy okazji dziękuje panom, którzy mnie polecają i przekazują kontakt do mnie pozdrawiam Krystyna

29.12.2019 11:27

Czy często w firmie Werkservice zdarza się rekrutacja wewnętrzna?

12.08.2020 12:35

Nie rozumiem pytania, ale jeśli pyta pan o pracowników firmy Werkservice? To rzadko, stawiamy na stałą owocną współpracę i szanujemy pracowników :)
    adamski

20.05.2019 22:15

prosze opisac co sie stalo w ERT z Lubecki jak nas olalyscie.
    MALH

24.05.2019 21:30

Witam. Bardzo proszę o więcej informacji w jaki sposób firma tak się zachowała. Szukam Pracy i nie chciałbym w się sparzyć.

12.08.2020 12:34

Dzień dobry, niestety musiał nas Pan pomylić z inną firmą, ponieważ nasza firma nie pracuje z firmą ERT :)

21.09.2018 23:50

Darek

04.02.2020 06:24

Kolega dobrze pisze gdzie Polus za granica probuje rzadzic nie podejmuje sie zadnej pracy ta firma (usunięte przez administratora) smierdzi od samego poczatku na dzien dobry nie widac juz w niej pieniedzy

12.08.2020 12:31

Jeżeli Pan nie zna nas, dlaczego pan odradza? Nie wiem Pan jak pracujemy a nasza firma jest bardzo rzetelna i dbamy o dobro kierowców.

18.07.2020 12:10

Jak długo czekaliście na odzew z Werkservice? Oddzwaniają zawsze?

12.08.2020 12:30

Zawsze staramy się oddzwaniać, mamy sporo telefonów, także można nam napisać sms żebyśmy nie przeoczyli :)
    Sebastian

10.10.2019 22:40

Witam. Jak u Państwa wygląda kwestia pojazdu ? Jest przypisany do kierowcy czy w systemie 2/1 co trzeci tydzień innym pojazdem? Pozdrawiam
    Rafal

18.08.2019 18:31

Witam szukam pracy jako kierowca mieszkam w Monachium i szukam pracy w Berlinie z zakwaterowiem proszę o jakieś informacje Rafał (usunięte przez administratora)
    Olx

25.06.2019 15:30

Witam serdecznie chciałem się dowiedzieć o werkservic jak to wszystko działa zaproponowali mi pracę w Niemczech jako kierowca Chciałbym się dowiedzieć coś więcej Czy ktoś może wie o tej firmie zewnętrznej Pozdrawiam Sylwek

31.07.2019 11:47

Witam Pośredniczymy w poszukiwaniu pracy, wszystkie umowy panowie podpisują bezpośrednio z pracodawcą. Przekazujemy wszystkie informacje o firmie, oraz warunki pracy , przygotowujemy gotowe profile kierowcy dla pracodawców. po zaakceptowaniu warunków obie strony podpisują umowy ( pracodawca -pracownik, pracownik-pracodawca).

22.08.2018 22:56

Jarek, bo firma istnieje dopiero od miesiąca

Zostaw merytoryczną opinię o Werkservice