Firma działająca na szkodę mieszkańców. Kontakt z właścicielką firmy Anną Kempą Janusiak to DRAMAT. Pytanie dlaczego nie poinformowała mieszkańców o zebraniu wspólnoty nazywa żartem. Osoba ta nie odpisuje na maile, nie odbiera telefonu. Pani ta obiecuje, dużo mówi , nic nie robi. Odpadając elewacja, rdzewiejące barierki, dziury w nawierzchni ciągów komunikacyjnych to tylko kilka przykładów z długiej listy zaniedbań tej pani. Insynuacje, kłamstwa, spychologia. Anna K-J ma mieszkańców za głupców. Nie polecam, tak niekompetentnej, niechętnej wykonywaniu obowiązków, nieprawdomównej osoby i zatrudnionych przez nią podwykonawców. Mam tylko głęboką nadzieję, że pani ta odpowie za swoje zaniedbania oraz (usunięte przez administratora)
Firma działająca na niekorzyść właścicieli. Oszusta uwaga proszę unikać
Nie polecam tej firmy, a zwłaszcza współpracy z właścicielką, która nie potrafi kontaktować się z klientami. Śmiem nawet twierdzić, że działa na ich szkodę. Wszystko idzie jak po grudzie, zgłaszane problemy nie są rozwiązywane, namiętnie stosowana spychologia. p. Anna oczekuje od lokatorów współpracy, a sama nie potrafi przekazać precyzyjnych, niepełnych komunikatów, co więcej wprowadza w błąd.
Jak się pracuje w Anna Kempa-Janusiak Gerydon?
Zobacz opinie na temat firmy Anna Kempa-Janusiak Gerydon tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 2.