Opinia o firmie JN-BUD Jacek Nagrodzki z Żoliborza, Warszawa.
Firma remontowała 2 mieszkania prze 4 miesiące, przekroczyli wszystkie terminy. Źle wykonała ogrzewanie podłogowe zamiast położenia 300m2 rury użyli połowę. Zrobili przerwę 2 tygodniową bez ustalenia. Potem wrócili na tydzień i znów porzucili pracę. Nie dokończyli pracy, dużo źle wykonanych prac, które mieli poprawić, ale tego nie zrobili. Na budowie bałagan, brud, wszędzie pety. Paradoksem jest, iż zaczęli układać gres zanim zakończyli prace murarskie i tynkarskie. Efektem jest porysowany zniszczony gres. Pozostawili po sobie worek puszek po piwie pod oknem, remontowanego mieszkania. Wystawiali faktury, które były płacone natychmiast przelewem. Odradzam powierzanie wykonanie łazienki tej firmie, woda z odpływu liniowego wypływała na połowę kuchni. Skuli gres w łazience, ale już nie położyli z powrotem w łazience, musiałam wziąć wykonawcę zastepczego. Posługują się na OLX ładnymi zdjęciami wykonanych łazienek, a z mojego doświadczenia wynika, że nie są w stanie zrobić łazienki prawidłowo.
Szukam poprzednich klientów dla których wykonywali prace.