monia
13.04.2026 10:13
rozbieżnie pisano na temat wypłat. 🙈 stanęło na czym ze kasa była zawsze na czas?
KotiSroti
08.07.2019 13:07
Nie polecam oszukują z wypłatami !!!
25.02.2020 16:32
(usunięte przez administratora) jak się pięknie nazywa. Przedstaw się a potem opowiedz swoją historię. O ile to to tam pracowało pewnie okazało się kolejnym (usunięte przez administratora) Sroti :D
Mateusz
08.07.2019 13:04
Pracowałem tam przez prawie jeden rok. Typowy sklep Żabka robota jak to robota w sklepie dostawy, wykładanie towaru obsługa klientów. Co do tej konkretnie chciałbym przestrzec wszystkich, którzy chcą tam podejmować pracę. Szefostwo to typowe cwaniaki, którzy żerują na premiach swoich pracowników. Za wyrobienie do sprzedaży i uzyskaniu wyniku naprawdę zadowalającego dostałem marne 50 złotych. I co Panie Łukaszu mam za to sobie kupić waciki ? Czy tenisówki dla babci ? Nie polecam i proszę uważać na ten oddział. Trzeba jeszcze dodać że szef ma problemy z pewnymi używkami i ciężko się jest z nim dogadać.
25.02.2020 16:26
Czekaj Mateuszku na wezwanie na komisariat. Odpuścili Ci ale widać nie uszanowałeś dobrej woli więc wszystkie nagrania, które czekały na ten moment lecą na trójkąt. Składajcie z chłopakiem pieniążki na grzywnę bo raczej po kościach się nie rozejdzie. Jedni umieją tylko kłapać dziobem w internetach a inni mają dowody i mogą Cie upupić realnie. No nie przemyślałeś tego :D
Szef ćpun... (usunięte przez administratora) mnie na wypłacie. Nie polecam.
25.02.2020 16:20
Żaden Marcin nigdy nie pracował w firmie a sklep prowadzi jego żona więc ooops...nie poszło (usunięte przez administratora)
08.10.2019 12:51
Jaki jest system premii uznaniowych w firmie Koti Łukasz Kotynia?
Marcin
03.11.2019 00:31
Szef daje premie tylko wtedy jeśli kogoś polubi tak to robi z Ciebie idiotę i płaci Ci grosze. Nie polecam firmy szef bardzo źle podchodzi do pracowników.
25.02.2020 16:18
taki człowiek nigdy nie pracował w firmie KOTI. Chyba ma schizofrenię. System premiowania jest jasny i czytelny dokładnie omawiany w trakcie rozmowy kfalifikacyjnej. Premia zależna jest od zaangażowania i wyników audytu na które pracuje caly zespół.
07.07.2019 08:00
Co wiecie o firmie Koti Łukasz Kotynia w mieście Częstochowa? Nadal czekamy na nowe sprawozdania. Może znajdzie się osoba aktualnie zatrudniona, która będzie chciała powiedzieć nam coś o zatrudnieniu u nich?
25.02.2020 16:14
dziwny portal. Ktoś w ogóle weryfikuje czy ludzie, którzy się tu wypowiadają pracowali kiedykolwiek w firmie KOTI i co to za ludzie? Ja pracuję w tej firmie od początku jej istnienia. Nikt mnie nigdy nie (usunięte przez administratora) (może poza ludźmi tam zatrudnionymi, gdyż wielu złodzieji przewinęło się przez sklep:() System premiowania jest jasny, tak samo jak system wynagrodzeń. Grafik jest elastyczny (obecnie pracują z nami 3 mamy i nie ma problemu dostosować do nich grafik pracy) Jest to sklep trenerski sieci więc i wymagania są wyższe ale też wynagrodzenie jest lepsze niż w innych sklepach sieci. Sklep od dawna prowadzi żona szefa co już pokazuje, że opinie są wyssane z palca. Podejrzewam, że jedynie @Mateusz faktycznie jest byłym pracownikiem sklepu. A dlaczego byłym? Bo kradł na potęgę, oszukiwał klientów (np. wydawał za mało reszty, etc.)chodził do pracy w kratkę a często pod wpływem różnych specyfików. Wymarzony pracownik zwolniony dyscyplinarnie. Zamiast się cieszyć, że szefostwo było na tyle wyrozumiałe, że nie zgłosiło sprawy na policję jeszcze się odzywa i wymyśla historie. Może czas pokazać ten wpis szefowej. Kradzieże się tak szybko nie przedawniają a zapisów z monitoringu zabezpieczonych jest sporo. Ja jestem bardzo zadowolona ze współpracy i cała obecna załoga również (większość z 2-3 letnim stażem) Przykro mi tylko, że byle kto może sobie tu wejść i pisać co mu na myśl przyjdzie mimo, że nie ma pojęcia o czym pisze. Jeszcze raz powtórzę - dziwny portal i nie wiem czemu ma służyć, bo na pewno nie jest narzędziem do zbierania rzetelnych informacji.
kuziek
12.07.2019 15:21
NIe polecam oszukują na wypłatach.
Zostaw merytoryczną opinię o KOTI Łukasz Kotynia