Andrzejch11.09.2019 10:35
Pan Mateusz to prawdziwy profesjonalista w swojej dziedzinie. Podczas mojej beznadziejnej sytuacji w sprawie karnej ze względu na stronniczość sądu w Będzinie pan Mateusz uratował mnie przed wyrokiem skazujacym i uchronił przed konsekwencjami w rejestrze karnym. Mecenas bardzo angażuje się w sprawy które prowadzi i stawia się osobiście na rozprawach. Mozna mu wszystko szczerze i otwarcie powiedzieć a on skutecznie pokieruje naszą sytuacja. To znakomity doradca w obrebie wszelkich dziedzin zwiazanych z problemami z sadownictwem. Polecam go również do spraw cywilnych i o podział majątku. Podczas rozwodu odzyskał przywlaszczony samochód przez żonę co przekonało mnie do powierzenia mu również sprawy rozwodowej w sądzie cywilnym. Pan Mateusz jest również mistrzem pism kierowanych do sądu. Pisma są napisane bardzo rzeczowo , mądrze i gwarantuje "kopara"sedzinie opadnie:D. Naprawdę szczerze polecam tego adwokata jest tani , nie jest typem cynicznego cwaniaczka co bardzo poprawia wizerunek oskarżonego przed sądem. Osobiscie dodam że jest również złotym człowiekiem z którym można się naprawdę szczerze zaprzyjaźnić . Polecam do wszelkich spraw związanych z sądownictwem. Chwała wielkiemu panu mecenasowi Mateusz Fajkis. Niedoszły skazaniec Andrzej Ch. :D