Opinie o P.H.U Sepio Sebastian Piotrowski w Wałbrzych

Poniżej znajdziesz opinie byłych oraz aktualnych pracowników o pracodawcy P.H.U Sepio Sebastian Piotrowski. Znajdziesz poniżej również opinie kandydatów do podjęcia pracy w P.H.U Sepio Sebastian Piotrowski na temat rozmowy kwalifikacyjnej.

Branże: Budowa mieszkań i domów/budynków

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o P.H.U Sepio Sebastian Piotrowski w Wałbrzych

baner wywiady
Dawid Nowy wpis

To dostaje się wynagrodzenie w zaliczkach?

Czekamy na nowe info odnośnie firmy P.H.U Sepio Sebastian Piotrowski w miejscowości Wałbrzych. Czy coś teraz zmieniło się jeśli chodzi o zatrudnienie u nich, bo nie ma nowych info od Was!

@Administrator

Dzien dobra ta firma powina zniknac z rynku nie potrafi sie rozliczyc do konca z pieniedzy zwodzi caly czas a jak co do czego dochodzi to nie ma daje zaliczki po 200zlpo60zl i co my musimy za to przezyc nie ma takiej opcji ustawia sie na wyplate to nie mam taka jest z nim rozmowa

@zielony@ Nowy wpis

Takie zachowanie jego podlega tylko do inspekcji pracy daje wam slowo ze tak uczynie i nie bd zwodzil pracownikow

@zielony@ Nowy wpis

Witam serdecznie uwazajcie na ta firme sebastiana piotrkowskiego muwi ze co tydzien dostanie pieniadze ale do tego nie dochodzi i zwodzi jak dochodzi do wyplaty nie szanuje pracownika.....

Zostaw merytoryczną opinię o P.H.U Sepio Sebastian Piotrowski - Wałbrzych

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

P.H.U Sepio Sebastian Piotrowski
0/5 Na podstawie 0 ocen.
  • Zobacz wywiad
  • Grodzka 28 lok. 30
    58-316 Wałbrzych
  • NIP: 8862071806 REGON: 890486795
gemius

Wyniki badania GEMIUS/PBI dla wybranych węzłów w lipcu 2023r.

Ranking Użytkownicy
(real users)