Nie polecam szkolenia/mentoringu ze względu na istotne rozbieżności pomiędzy ofertą a rzeczywistą formą usługi.
Zakup został dokonany w oparciu o informację, że mentoring odbywa się w formule 1:1. W praktyce możliwość indywidualnej pracy była ograniczona i uzależniona od organizacji spotkań oraz obecności innych uczestniczek, co w mojej ocenie nie odpowiadało deklarowanej formie usługi.
Dodatkowo:
- długie, kilkugodzinne spotkania, których zakres nie był jasno przedstawiony przed zakupem,
- brak dostępu do materiałów na początku współpracy,
- niejasna struktura i organizacja programu.
-kontakt z prowadzącą jest poniżej krytyki.
Uważam, że opis oferty powinien być bardziej precyzyjny, szczególnie w zakresie tego, czy jest to realne 1:1 oraz jak wygląda faktyczna realizacja mentoringu.
Cena 79999 zł jest dla wszystkich a „specjalny link wywiera błędne ciśnienie zakupienia szkolenia - strona wprowadza w błąd konsumenta.
Decydując się na usługę, warto dokładnie dopytać o szczegóły, sprzedająca celowo unika wszystkich ważnych informacji, aby uniknąć nieporozumień co do jej formy.
„GWARANCJA:
Jeśli nas kurs nie spełni Twoich oczekiwań w ciągu 60 dni, po powdrożeniu pełnego działania, które omawiamy w kursie zwracamy Ci pełną kwotę na Twoje konto- nam zależy na efektach, nie na pieniądzach.”
Tu prowadzącej zależy tylko na pieniądzach, a szkolenie „rozmowa z klientem” raczej nie ufałabym prowadzącej, nie umie rozmawiać z klientem.