Odradzam tę pracę każdemu, kto nie jest przyjęty po przez znajomości i liczy na normalne traktowanie. Sama praca jest w porządku, z dnia na dzień idzie coraz lepiej, a pracownicy na produkcji są mili i pomocni. Niestety, atmosfera jest całkowicie niszczona przez panią kierownik. Nowy pracownik od pierwszego dnia zostaje rzucony na głęboką wodę, a zamiast spokojnego wdrożenia (gdy na początku po prostu bolą ręce od pistoletu), słyszy się teksty typu: 'to nie przedszkole', 'skup się', 'tu się zapierdala'.Kierowniczka od początku tworzy własne teorie, obgaduje za plecami do innych pracowników, manipuluje faktami i nastawia szefostwo przeciwko nowej osobie. Wymaga kosmicznej ilości sztuk i tempa od kogoś, kto dopiero się uczy, zamiast postawić na jakość. Czepia się elementów, a gdy mówi się jej, jak jest naprawdę, to potrafi po 10 minutach zmienić zdanie, żeby tylko wyszło na jej.Na koniec wysłuchałam niesprawiedliwych zarzutów szefostwa, że rzekomo 'się nie skupiam i myślami jestem gdzie indziej'. Nie miałam zamiaru się kłócić ani nikomu nic udowadniać, dlatego po prostu przytaknęłam, że 'ok'. Skoro atmosfera przez jedną osobę jest tak beznadziejna, to szkoda czasu. Życie jest za krótkie, a ja za dużo przeszłam, żeby dać się tam niszczyć i być wykończona psychicznie przez humory pani kierownik. Która pierwszego dnia usłyszałam że jak będzie mi ciężko pójdę na zdobienie na drugi dzień. Już do innej pracownicy że pewnie się koleżanki która tam pracowała nasłuchałam że tam łatwo i chce tam iść ze to przedszkole przecież ona miała gorzej inni też muszą 😂 Agnieszka idź się lecz albo powiedz szefowi że chcesz iść na zdobienie bo już cię przerasta zarządzenie ludźmi więcej starcisz niż zyskasz jak będzie tak dalej ;)) życie jest przewrotne szkoda że nie miałam szansy chciałam być na montażu ale zostawiłaś mnie z pracownikiem co sam nic nie wie bo dwa miesiące pracuje jak to powiedziałaś masz dość że ludzie się prześlizguje gratulacje pozbylaś się mnie ja wole spokój mogę (usunięte przez administratora) ale żeby kierowniczka była normalna bo z taką osoba się nie spotkałam jeszcze w życiu 😂 ale polecam serdecznie znicze bardzo ładnie wszyscy pracownicy odwalają kawał dobrej roboty pozdrawiam ;))