Przede wszystkim dziwię się, że na portalu oceniającym firmy jako pracodawców rozgrywa się ocena pracy gabinetu Czakra, ale rozumiem też, że ze względu na to, że nie ma na to innego miejsca jak Facebook czy Google, ta strona stała się poniekąd miejscem wymiany zdań czy doświadczeń. Ja również chciałabym dołożyć swoją ocenę i opinię zwłaszcza, że po ... latach mam ją nadal niezmienną. Do gabinetu Czakra trafiłam z polecenia mojej sąsiadki, która jeździła do Pana Amadeusza z problemami skórnymi. Widząc u niej poprawę, postanowiłam spróbować i podpytać czy można w jakiś sposób wspomóc organizm w endometriozie, która męczyła mnie na tyle, że każdego miesiąca prawie traciłam przytomność z bólu. Nie chodziło mi o zlikwidowanie jej, bo wiedziałam, że to jest niemożliwe, a tylko o ulgę w dolegliwościach. Moje wizyty odbywały się końcówką latem, jesienią i zimą 2022 / 2023 roku. Na początku raz w miesiącu, później raz na dwa miesiące. Na wizytach czułam się zawsze zaopiekowana, a mój stan zdrowia stopniowo poprawił się do tego stopnia, że ku zaskoczeniu mojego lekarza ginekologa w sierpniu 2023 roku zaszłam w ciążę, a w maju 2024 roku urodziłam zdrową córeczkę. Z przeprowadzonych terapii jestem bardzo zadowolona i nie były one ani super drogie ani obciążające mój organizm, wręcz odwrotnie, po nich czułam się po prostu lżej. Nie zrezygnowałam z kontroli lekarskich, bo miło było słyszeć: nie wiem co Pani robi, ale proszę nie przestawać! Co więcej, postanowiłam napisać tę opinię, ponieważ moje samopoczucie nawet po upływie tylu lat jest nadal bardzo dobre, a bóle nie nawracają. Jestem szczerze zaskoczona ocenami tu wyrażonymi, ponieważ przez te wszystkie wizyty spotykałam w gabinecie mnóstwo ludzi z którymi mogłam wymienić się spostrzeżeniami, opiniami, po prostu pogadać i nigdy żadna z osób nie wypowiedziała się o Panu Amadeuszu w negatywny sposób. Nigdy na nikogo nie podniósł głosu czy nie pozostawił bez odpowiedzi, a momentami potrafiło nas tam być nawet z 6 osób. Nie jest dla mnie też problemem podpisać się imieniem i nazwiskiem, ponieważ nie wstydzę się wizyt w gabinecie u Pana Amadeusza. Szczerze będę polecała, a jak będzie możliwość podzielić się opinią w innym miejscu, również to zrobię.