Laweta15.02.2021 09:30
Witam gigantyczna strata czasu i pieniedzy jeden kierowca przepracował tam rok ktory dla niego mył męczarnią a ja kilkanascie dni przes ten czas dowiedziałem się jaki jest szef i jego żona szef niezna się wogule na prowadzeniu dzialalnośći zwiazanej z samochodem ciężarowym podejmuje beznadziejne decyzje czym potem skutkuje ze wyżywa się na kierowcy czepia się o wszystko goni do pracy nie masz czasu nawet aby się napić obiecuje ze pracuje się po 8 godzin ale to nie prawda ja pracowałem po 4-5-6 godzin i za tyle mi płacił bo on nie ma pracy na samochod ciężarowy ten hds na tym samochodzie nadaje się do przerzucania puszek a nie złomu jest całkowicie nie zdatny do pracy tylko wmiare wyglada miałem stawke 23zl ale co stego nie miałem przepracowanych newet 8 godzin specjalnie taką daje aby zachęcić za wszystko trzeba płacić jesli popełnisz błąd aha co do samochodu ciężarowego to dodam tylko tyle ze sterowanie w nip do obsługi haka jest koszmarne wszystko odbywa sie w żułwim tempie odradzam prace na czyms takim tak jak mówiłem przepracowałem w tej firmie 14 dni i mam serdecznie dość firmy KAZMET nigdy więcej takiej prywatnej firmy jesli chcesz iść do tej pracy z myślą ze bedziesz mieć fajną stawke i jezdzić bedziesz tylko autem lawetą czy hdsem to jesteś w będzie co wyjazd gdzie kolwiek za każdym razem tankujesz auto co jest męczące aha a jak nie będzie pracy to licz się z tym że możesz usłyszec hasło ze czy nie masz może załatwić sobie samochodu do kupienia aby mieć jakiś kurs takie są sytuacje w tej firmie nie opisuje już więcej bo szkoda mi czasu ale powiem jedno NIE POLECAM OMIJAJCIE Z DALEKA TĄ FIRME STRATA CZASU.