Pory zajęć są zmieniane w ostatniej chwili, często prowadzące w tygodniu odwołują zajęcia i gdzieś wyjeżdżają. Na sali jest zawsze przepełnienie, do tego stopnia że nie ma gdzie położyć własnej maty, sala jest wiecznie duszna... Są sytuacje że po zakupie karnetu otrzymuje się zwrot środków i zakaz przychodzenia na siłownię. Nie wszyscy mają równy dostęp do korzystania z siłowni. Siłownia nie dysponuje odpowiednim sprzętem maty do ćwiczeń są stare i przetarte. Częste zmiany kadry pracowniczej i oferty siłowni powodują zamęt. Zajęcia z zumby prowadzone są częściej przez uczestniczki zajęć . Szefowa cały czas wychodzi z zajęć które powinna prowadzić!!! Obsługa siłowni jest bardzo niemiła, otrzymywałem bardzo nieprzyjemne smsy i telefony . Serdecznie odradzam i radzę poszukać innej siłowni.
Właściciel
18.07.2025 21:13
Powód opisałam w wiadomości do Państwa. Opinia jest niezgodna z rzeczywistością. Przytoczę swoją odpowiedź na tę opinię:
„ Droga Agato, Nie trudno było nam się domyśleć, że opinia pochodzi od Ciebie. Pozwolę sobie naświetlić Twój przykład, aby łatwiej było zobrazować skalę problemów, które przedstawiasz. Posiadałaś u nas karnet, rezerwowałaś zajęcia i nie odwoływałaś ich w regulaminowym czasie co przekłada się na stratę finansową dla klubu i oczywiście blokowanie możliwości uczestnictwa innych uczestników. Przeprowadziłyśmy rozmowę - smsową, ponieważ nie odbierasz telefonów, a na rozmowę w cztery oczy nie wyraziłaś chęci nie wiedzieć czemu. Finalnie zagroziłaś, że będziesz głosić złą famę na temat klubu i nie chcesz mieć z nim nic wspólnego. Nie potrafiłaś spojrzeć na sytuację z perspektywy zarządzania takim miejscem, oraz innych klubowiczów. Nie przeszkodziło Ci to jednak w ponownym zakupie karnetu i ponownym niestosowaniem się do regulaminu (brak odwołania zarezerwowanych zajęć lub zbyt późne czterokrotne nieodwołanie). Stąd możliwość rezerwacji została zablokowana co wzbudziło w Tobie negatywne emocje. Skoro tak skandaliczne warunki panują na sali, dlaczego kupiłaś aż 7 karnetów w Mięcie w tym 4 OPEN - full pakiet? Nie otrzymywałaś nieprzyjemnych telefonów ponieważ nigdy ich nie odebrałaś.”
Osoba, która wystawiła tę opinię regularnie nie stosowała się do zasad panujących w klubie. Nie pojawiała się na zajęciach, zajmując tym samym miejsca innym klientom co przekładało się na straty finansowe. Celowo zakładała nowe konta żeby blokować miejsca innym uczestnikom, a następnie nie pojawiała się na zarezerwowanych zajęciach. Próbowaliśmy się z nią skontaktować wielokrotnie, bezskutecznie. Wystosowała również groźby skierowane w dobre imię Studia. Zapraszałam ją również na rozmowę w cztery oczy, na której to też się nie zjawiła. Mimo zarzutów w naszą stronę odnośnie jakości obsługi klienta, kupowała ponownie karnety w systemie online i ponownie dokonywała tych samych, niosących straty działań.
Zostaw merytoryczną opinię o Studio Ruchu Mięta Magdalena Węgrzyn