Uważajcie na goscia nie dość że cwaniak wszystko pod siebie robi to po pierwsze
1.pieniadze nie dochodzą na czas z 15/20 dniowym opoznieniem
2.mowi ze praca jest w pełni legalna na wlasnej działalnosci a koniec konców wychodzi ze pracujesz na czarno
3. Przerwy to porażka w oracy powinna być jednosc zespołu u niego jest jakas chora hierarchia jak orzyjeżdżasz nowy do oracy to masz pół godziny on i jego koledzy z ekipy dwóch niemców siedzą sibie godzine jak siedzisz podobnie jak oni czyli godzine dostajesz (usunięte przez administratora) i teksty typu że nie poważny człowiek jest
4. Daje ci na starcie do podpisania kontrakt na ktorym jest napisane ze zarabiasz 25€/h a umawia sie z toba na 18€/h gdzie jeszcze ci wprost mowi ze on reszte zgarnia za ciebie
Nie jest on ani szefem ani jakims orezesem jest zwykłym szarakiem cebulakiem na dorobku w niemczech
Więc nie ma takiego prawa gdy nie jestes zatrudniony u niego zeby on zgarnial kase za ciebie „jest to nielegalne”
W weekendy chcialbys gdzies pojechac do jakiegos sklepu czy to do jakiegos miasta on jezdzi sobie ciebie nie zabierze bo ci powie zebys sobie swoj samochod przywiózł
Usunął mnie bo zaczalem byc niewygodny i mowic ludziom jaki on jest naprawde wiec uważajcie na niego bo nie jest to godny człowiek do pracy jezeli bedziecie widziec jakiekolwiek ogloszenie od niego zgłaszac od razu