Co może oznaczać nowoczesna atmosfera? Tak została opisana w kontekście firmy w jej wizytówce w sieci. Na jakich stanowiskach można się teraz zatrudnić? Wiem, że kiedyś programista C++ był potrzebny oraz spec od pomocy technicznej. Ile osób liczy aktualny zespół?
Infolab
07.07.2023 09:43
Nowoczesna atmosfera w naszej firmie oznacza, że stawiamy na postępową kulturę i środowisko sprzyjające innowacjom. Kładziemy nacisk na to, aby nasi pracownicy byli otwarci na przekazywanie nowych, innowacyjnych pomysłów, a także na płaską strukturę organizacyjną, dzięki czemu staramy się zminimalizować biurokrację.
Zachęcamy naszych pracowników do wymiany doświadczeń i współpracy, co wspiera organizację pracy Infolabu. W wielu działaniach wykorzystujemy nowoczesne technologie komunikacyjne, które skracają i automatyzują procesy w naszej firmie.
Na koniec, absolutnym priorytetem jest dla nas tworzenie przyjaznego środowiska pracy, które sprzyja dobremu samopoczuciu pracowników. Wprowadziliśmy m.in. elastyczne godziny pracy, możliwość pracy zdalnej czy programy wsparcia zdrowia naszych pracowników.
Jeśli chodzi o pytanie o aktualnie prowadzone rekrutacje, to obecnie poszukujemy programisty C++, a także pracownika do działu pomocy technicznej. Jeśli jest Pani zainteresowana, którąś z tych ofert, zapraszamy do przesłania CV.
Zostaw merytoryczną opinię o Przemysław Narloch Infolab