raczej żadnego iniżniera elektronika tam nie znajdziecie
vezyr
07.03.2019 11:01
Dla pracodawcy liczy się tylko pieniądz - może i ma rację bo to jednak handel, ale brakuje profesjonalizmu i podejścia do ludzi.
cyk
04.06.2019 18:19
dla jakiego pracodawcy jest inaczej?
yo
14.06.2018 14:05
NIE ODDAWAJCIE TAM NIC DO NAPRAWY! obsługa klienta (i kompetencje faceta, który mnie obsługiwał) jak... z Uzbekistanu. 2 tygodnie czekałem na naprawę gniazda zasilania, a temat nie został tak naprawdę w ogóle ruszony. Facet, który mnie obsługiwał, źle zdiagnozował temat (u konkurencji na Kotlarskiej temat załatwiłem w ciągu 10 minut, kupując po prostu nowy zasilacz. Pan "w ciemno" wiedział, że gniazdo mam jednak dobre. Po prostu wiedza i doświadczenie...), a potem zwodził mnie przez 2 tygodnie brakiem kontaktu, tym, że coś tam jest zamówione, że już pisze do dostawcy, co jest grane i da mi znać. Nie dał znowu znać, więc rano poszedłem i odebrałem po 2 tygodniach laptop. Dobrze, że był jego kolega, który kulturalnie mnie przeprosił, a ja kulturalnie wyraziłem swoje wkurzenie. 2 tygodnie psu w (usunięte przez administratora) Rozumiem, że może być z czymś problem, ale wtedy się NIE ZWODZI klienta, tylko się mówi, jak jest. Słowo MEGA-TEL wykreślam z listy usługodawcy w jakiejkolwiek sprawie, również związanej z komórkami, gdybym potrzebował kiedyś czegoś.