EKOPLON

Grabki Duże

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 177 ocen.

EKOPLON
3 177

Opinie o EKOPLON

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EKOPLON

Koralik

Ekoplon sie sprzedaje czy bankrutuje? Ludzie masawo zwalniaja sie z pracy. Wlasciciel pisze rozpaczliwe listy do zalogi. Warto jechac na rozmowe?

Ekorobol
@Koralik 09.06.2018 00:43

Jak chcesz mieć lojalke na 10 lat to jedź. Powodzenia. Teraz tak chcą przytrzymać nas w firmie. Jeszcze trochę i w łańcuchy będą nas zakuwac

Maniek

Obecnie jest ogłoszenie na PH. Czy warto składać aplikację? Jakie mniej - więcej zarobki na rękę? Jaki samochód służbowy i czy można korzystać prywatnie? Jak atmosfera wśród w zespole? Targety realne?

Natanael
@Maniek 19.02.2018 16:25

Jak chcesz mieć czystą głowę po powrocie z pracy to radzę sobie odpuścić. Znaczy zależy jeszcze do jakiego działu, czy TBD czy Drób? Jeżeli chodzi o drób, atmosfera słabiutka. A poza tym, oba działy w rozpadzie, zwalnia się jedna osoba za drugą.

Pitek99

A skąd jest ta firma która wozi wyroby dla ekoplonu

Jasiek

Jeśli jest tak źle do przecież zawsze można zmienić firmę!!

Kolega
@Jasiek 24.06.2018 15:13

Wszyscy zmieniają przecież ! Nie zauważyłeś?

Staszowik

Panie Prezesie gdzie ta cykliczna impreza ?? Nie ma pieniędzy ??

Księgowa
@Staszowik 29.06.2018 09:59

Zwracaj się do pani Dody z zarządu ona decyduje o dostosowuje do swojego kolendarza.

Pitek99

A skąd jest ta firma transportowa która współpracuje z ekoplonem gdzie sprzedajecie swoje produkty

Nikiel

Niki masz rację pracowałem i wiem jak jest dopóki będzie jasny nic się nie zmieni

anonymous
@Basic 26.06.2018 07:38

Basic a skąd ta firma jest

Pitek99

Czy odpowie mi ktoś jak traktóją tam kierowców w ekoplonie w grabkach dużych i czy oni jeżdżą za granicę

Zmianowy

Niki zgadzam się z Tobą. Nie ma chętnych do pracy, bo płacą grosze. Teraz to niech sobie uchodźców zatrudniają. Jak widać z lektury mogą płacić więcej: http://orzeczenia.sandomierz.sr.gov.pl/content/$N/152005300002015_IV_P_000173_2015_Uz_2016-12-15_001 Nam grosze, a tym co dojeżdżają 11 tys?

Modrzew
@Zmianowy 17.06.2018 22:50

Niewolników nie warto traktować jak bydło, chociażby dlatego, że są od bydła inteligentniejsi. Poprzez swoje rozmyślne działania - szkodząc pracodawcy mogą narobić więcej szkód niż są warci.

Niki

Eko plon się kończy bo prezes i kierownictwo nie szanuje pracownika chyba nie wiedzą że pracy jest od licha I za lepsze pieniądze jak firma eko okna potrzebuje 1000 pracowników i 2 500 na start czy ci ludzie chcą być dalej białymi murzynki na dwóch etatach lub wiecej

Filip

Konkurencja mocno inspiruje do pisania??

Czerwone Spodenki
@Filip 13.06.2018 11:24

Konkurencja nie musi

były pracownik

Ekoplon - przyzwoite produkty, nawozy nawet bardziej niż przyzwoite - i to jest moc firmy, która jest marnowana.Powód - Prezes wierzy ludziom "z zewnątrz", a nie tym, których zatrudnia. Poza tym jest wszechwiedzący i niestety lubi "wazeliniarzy" (cokolwiek to znaczy), czyli lubi tych, którzy mówią, co akurat chce On usłyszeć. Ale generalnie miły człowiek. Wspominana Pani z księgowości - atrakcyjna kobieta i niestety nic poza tym. Ot, ładna Pani. Gdyby firma upadła byłoby mi szkoda, ponieważ pracuje tam sporo fajnych ludzi, którzy są, niestety, niedoceniani. Czy poleciłbym pracę w tej firmie - gdy akurat nie ma nic lepszego na rynku, to tak.

Zimcio
@były pracownik 09.11.2011 21:50

Przez 8 lat nic sie nie zmienilo oprocz podpowiadaczy

ph

Pracuję w Ekoplonie od wielu lat. Atmosfera jest przyjazna, wynagrodzenie bardzo zadowalające. Trzeba zasuwać - to fakt, ale w pracy się pracuje, nie leży. Kto szuka wyzwań, przyzwoitych pieniędzy i stabilności - warto.

Protan
@ph 04.01.2016 19:48

Dalej tak myslisz?

Mira

EKOPLON to firma z opinią bardzo dobrego pracodawcy!

Stefan
@Mira 25.05.2018 19:12

Bardzo dobre opinie? Bo sami je sobie posza

Pitek99

Jak tam traktóją kierowców i gdzie te swoje wyroby sprzedawają

Administrator

Czy warto zainteresować się firmą EKOPLON jako pracodawcą?

niko

A jak tam biali murzyni z Baborowa?? Dalej tak szaleja za tak małe stawki?

Twój Kolega z Ekoplonu
@Ciapaty 10.04.2018 07:22

Jak masz jakiś problem ze sobą to idź do dyrektora i porozmawiaj a nie rób z siebie anonimowego idioty w internecie, ale znając życie jesteś (usunięte przez administratora) i dalej będziesz pisał te głupoty. Ewentualnie BRANICE nie daleko!!!! Nie Pozdrawiam!!!

Irek

Atmosferę w firmie tworzą pracownicy a jak czytam wasze wpisy to strach myśleć.

eeee

Pojawiło sie ogłoszneie na młodszego laboranta? CZy warto startowac? JAkie zarobki dla młodej osoby? jaka atmosfera w laboratorium?

anonymous
@eeee 15.12.2016 09:18

Przyjdź, zobacz i przepadnij jak każdy kto zobaczy pierwszą wypłatę, poza tym brak szacunku do pracujących tam osób. Ale najlepsza jest panienka zza szklanej kopułki. Brrr strach się bać jakżesz szalonych niekompetencji z jej strony. Nigdy nie wiadomo do czego może doprowadzić obłęd...Dalej patrzy w górę jak idzie???

Dział Personalny

Aktualnie poszukujemy kandydatów na stanowiska: Doradca ds. żywienia zwierząt, Specjalista ds. Trade Marketingu, Specjalista ds. Kontrolingu, Księgowa, Laborant. Zachęcamy do składania aplikacji poprzez naszą stronę: (usunięte przez administratora) Polecamy również śledzenie portali ogłoszeniowych, gdzie znajdują się nasze aktualne ogłoszenia.

diakon frost
@Dział Personalny 29.01.2016 09:01

laborant......hahaha, odradzam każdej i każdemu z osobna jeśli dalej rządzi Pani Fiu Figurantka....wiecznie nic nie wiedząca i zawsze się wyręczająca wszystkimi dookoła...pozdrowienia, a Wy nie dajcie się tej ,,królowej mrozu''

Nella

Uważać na hamulcowych a szczegolnie na samozwnczego dyrektora ,,Jasnego” , straszącą ,,Białą Dame” i przydupaska ,, Fizjoterapeute” przyszłego kierownika produkcji/ ,,KIEROWNIKA oddziału na Galicji”( o ile oddział bedzie istniał) Pełen brak szacunku dla pracowników z ich strony !!!

Pudel
@Nella 06.12.2017 20:35

Jakubie Blecharczyk jakbyś był sumiennym pracownikiem to nie miałbyś problemów, lecz Ty jesteś nierobem i łajzą w dodatku mamisynek miękkim członkiem zrobiony.

BylemTam

Nadal ,,cos" produkuja ???

Pracownik

Tym którzy jednak zdecydują się, radzę, by już na starcie wyegzekwować najlepsze zarobki ponieważ może się okazać że kolega zarabia dwa lub trzy razy więcej od Ciebie a robi to samo ... no i miejcie ograniczone zaufanie co do niektórych deklarujących szczere intencje pomocy i wiecznie uśmiechniętych.

Gość

Firma która nie szanuje ludzie.

ano pracownik

Z chłopa - pan , brak jakiejkolwiek kadrowej kompetencji . Zdecydowanie odradzam. firemka.

eeee

Pojawiło sie ogłoszneie na młodszego laboranta? CZy warto startowac? JAkie zarobki dla młodej osoby? jaka atmosfera w laboratorium?

Zyzek
@eeee 15.12.2016 09:18

przyjdź bo jest fajjjjna kierowniczka ,która nie ma zielonego pojęcia co się dzieje, brak jakichkolwiek kompetencji, brak jakichkolwiek umiejętności zarządzania ludźmi....ale głowa zawsze w górze. Tak dalej a wyjebią w końcu wszyscy z tego labo. Szkoda, że zarząd tego nie widzi jak umie mydlić wszystkim oczy....wstyd

reer

@Mariusz takiej oferty teraz nie ma jest na doradcę

Mariusz

Witam. Obecnie poszukują elektryka. W związku z tym mam pytanko, jak jest z atmosferą w tym dziale ?

++++++

A jakie umiejętności co do żywienia zwierząt może mieć ktoś po studiach? Pomylony wniosek

PoLaK

Witam. Są może oferty pracy na stanowisku produkcyjnym? Posiadam uprawnienia na wózki jak i również doświadczenie

Zostaw opinię o EKOPLON - Grabki Duże

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EKOPLON