EKOPLON

Grabki Duże

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 147 ocen.

EKOPLON
4147

Opinie o EKOPLON

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EKOPLON

niko

A jak tam biali murzyni z Baborowa?? Dalej tak szaleja za tak małe stawki?

Twój Kolega z Ekoplonu
@Ciapaty 10.04.2018 07:22

Jak masz jakiś problem ze sobą to idź do dyrektora i porozmawiaj a nie rób z siebie anonimowego idioty w internecie, ale znając życie jesteś (usunięte przez administratora) i dalej będziesz pisał te głupoty. Ewentualnie BRANICE nie daleko!!!! Nie Pozdrawiam!!!

Maniek

Obecnie jest ogłoszenie na PH. Czy warto składać aplikację? Jakie mniej - więcej zarobki na rękę? Jaki samochód służbowy i czy można korzystać prywatnie? Jak atmosfera wśród w zespole? Targety realne?

Irek

Atmosferę w firmie tworzą pracownicy a jak czytam wasze wpisy to strach myśleć.

eeee

Pojawiło sie ogłoszneie na młodszego laboranta? CZy warto startowac? JAkie zarobki dla młodej osoby? jaka atmosfera w laboratorium?

anonymous
@eeee 15.12.2016 09:18

Przyjdź, zobacz i przepadnij jak każdy kto zobaczy pierwszą wypłatę, poza tym brak szacunku do pracujących tam osób. Ale najlepsza jest panienka zza szklanej kopułki. Brrr strach się bać jakżesz szalonych niekompetencji z jej strony. Nigdy nie wiadomo do czego może doprowadzić obłęd...Dalej patrzy w górę jak idzie???

Dział Personalny

Aktualnie poszukujemy kandydatów na stanowiska: Doradca ds. żywienia zwierząt, Specjalista ds. Trade Marketingu, Specjalista ds. Kontrolingu, Księgowa, Laborant. Zachęcamy do składania aplikacji poprzez naszą stronę: (usunięte przez administratora) Polecamy również śledzenie portali ogłoszeniowych, gdzie znajdują się nasze aktualne ogłoszenia.

diakon frost
@Dział Personalny 29.01.2016 09:01

laborant......hahaha, odradzam każdej i każdemu z osobna jeśli dalej rządzi Pani Fiu Figurantka....wiecznie nic nie wiedząca i zawsze się wyręczająca wszystkimi dookoła...pozdrowienia, a Wy nie dajcie się tej ,,królowej mrozu''

Nella

Uważać na hamulcowych a szczegolnie na samozwnczego dyrektora ,,Jasnego” , straszącą ,,Białą Dame” i przydupaska ,, Fizjoterapeute” przyszłego kierownika produkcji/ ,,KIEROWNIKA oddziału na Galicji”( o ile oddział bedzie istniał) Pełen brak szacunku dla pracowników z ich strony !!!

Pudel
@Nella 06.12.2017 20:35

Jakubie Blecharczyk jakbyś był sumiennym pracownikiem to nie miałbyś problemów, lecz Ty jesteś nierobem i łajzą w dodatku mamisynek miękkim członkiem zrobiony.

BylemTam

Nadal ,,cos" produkuja ???

Pracownik

Tym którzy jednak zdecydują się, radzę, by już na starcie wyegzekwować najlepsze zarobki ponieważ może się okazać że kolega zarabia dwa lub trzy razy więcej od Ciebie a robi to samo ... no i miejcie ograniczone zaufanie co do niektórych deklarujących szczere intencje pomocy i wiecznie uśmiechniętych.

Gość

Firma która nie szanuje ludzie.

ano pracownik

Z chłopa - pan , brak jakiejkolwiek kadrowej kompetencji . Zdecydowanie odradzam. firemka.

eeee

Pojawiło sie ogłoszneie na młodszego laboranta? CZy warto startowac? JAkie zarobki dla młodej osoby? jaka atmosfera w laboratorium?

Zyzek
@eeee 15.12.2016 09:18

przyjdź bo jest fajjjjna kierowniczka ,która nie ma zielonego pojęcia co się dzieje, brak jakichkolwiek kompetencji, brak jakichkolwiek umiejętności zarządzania ludźmi....ale głowa zawsze w górze. Tak dalej a wyjebią w końcu wszyscy z tego labo. Szkoda, że zarząd tego nie widzi jak umie mydlić wszystkim oczy....wstyd

reer

@Mariusz takiej oferty teraz nie ma jest na doradcę

Mariusz

Witam. Obecnie poszukują elektryka. W związku z tym mam pytanko, jak jest z atmosferą w tym dziale ?

++++++

A jakie umiejętności co do żywienia zwierząt może mieć ktoś po studiach? Pomylony wniosek

PoLaK

Witam. Są może oferty pracy na stanowisku produkcyjnym? Posiadam uprawnienia na wózki jak i również doświadczenie

ph

Pracuję w Ekoplonie od wielu lat. Atmosfera jest przyjazna, wynagrodzenie bardzo zadowalające. Trzeba zasuwać - to fakt, ale w pracy się pracuje, nie leży. Kto szuka wyzwań, przyzwoitych pieniędzy i stabilności - warto.

Dział Zarządzania Personelem Ekoplon

@anomim: W Dziale Zarządzania Personelem każdy pracownik ma inny zakres obowiązków z uwagi na to, że HR to obszerna dziedzina. Które konkretnie stanowisko Pana interesuje?

anonim

Chciałbym się dowiedzieć jak wygląda praca pracownika w dziale HR?

kiik

Witam. Mam pytanie . Chciałbym się dowiedzieć jak wygląda praca pracownika na produkcji? Czy jest ciężko i jakie są warunki pracy. Pozdrawiam.

Łukwoc
@PudelBliszczyce 09.02.2017 19:35

A jakie zarobki i higiena pracy?

Dział Zarządzania Personelem Ekoplon

@jaco: Jeżeli Pana oczekiwania finansowe są uzasadnione, to możemy rozmawiać. Naturalne jest "robienie z tego tajemnicy", bo nie znam firmy w Polsce, która publikuje swoją listę płac w internecie. To element budowania przewagi konkurencyjnej. Każdy handlowiec lub osoba zorientowana biznesowo powinna to rozumieć, a jakim stanowiskiem Pan jest zainteresowany?

Dział Zarządzania Personelem Ekoplon

@szanti: Na płatne staże przyjmujemy, owszem, jeśli my jako pracodawca mamy potrzebę zatrudnienia w danym obszarze. Jeśli ktoś chce po prostu przyjść do nas i się czegoś nauczyć, zwiększając jednocześnie swoje szanse na rynku pracy po zakończeniu stażu, to podlega to indywidualnym ustaleniom w zależności od perspektyw i możliwości zatrudnienia po zakończeniu stażu (staż z Urzędu Pracy). Wszelkie ustalenia dotyczące zatrudnienia i warunków finansowych robimy nie na forach internetowych, tylko w rozmowach bezpośrednich :-)

Dział Zarządzania Personelem Ekoplon

@janek Polecamy śledzenie portalu pracuj.pl oraz naszej strony internetowej. Nie ma sensu podawanie tutaj aktualnie prowadzonych rekrutacji, bo wpis zostaje na zawsze, a pewnie szybko się zdezaktualizuje. Można też zawsze zadzwonić do nas z pytaniem, gdyż nie na wszystkie stanowiska rekrutacja prowadzona jest przez internet (np. stanowiska produkcyjne). Zapraszamy! :-)

Dział Zarządzania Personelem Ekoplon

Nasza firma bardzo chętnie przyjmuje praktykantów i stażystów. Zapraszam wszystkich chętnych do kontaktu z naszym działem zarządzania personelem. Prośby o przyjecie na praktyki studenckie można kierować na adres mailowy praca@ekoplon.pl Praktyki można odbywać w obu lokalizacjach - Grabki Duże i Baborów. Są przypadki, że zatrudniamy naszych byłych najlepszych stażystów po zakończeniu stażu i jesteśmy ze współpracy zadowoleni.

pracowałem tam i już nigdy nie wrócę

Powiem jedno, ostanie zmiany w tej dziwnej firmie są dla mnie zaskakujące. Działu premiksów już nie ma. Wcale nad tym nie boleje bo niejaki pan dyrektor tego pionu nie zasługiwał na szacunek. Co jeszcze jeżeli ktoś chce sie zatrudnic w tej firmie musi pamitac o jednym - na dzień dobry bedzie miał wielki zaszcyt pocałowć pierścień prezesa. ale kiedy nadejdzie piekny dzień - dzień kiedy dostanie kopa w dupę - nie ma co liczyć nawet na woń jego wody toaletowej która rozniesie się na korytarzach. Po prostu zostanie taki ktoś potraktowany jak pracownik BIEDRONKI. Wczoraj byłeś potrzebny ale dzisiaj już nikt cię nie będzie znał. Pani z HR lub wyznaczony do tego jeden z kierowników przekarze wam tą piekną wiadomość.Jezli ktoś lubi taki sposób traktowania to ekoplon jest własciwą firmą w której powinien zacząć pracę.

gościu
@pracowałem tam i już nigdy nie wrócę 01.04.2015 22:57

w innych firmach to niby jak ? czerwony dywan Ci rozkładają i komitet pożegnalny ?! człowieku obudź się gdzie Ty zżyjesz....

roztropny

czy tak czy siak pewnych spraw i obycia w temacie Wam nikt nie zabierze. Każda próba wnosi nowe doświadczenia ...

kaprys

szukam pracy i nie wiem jak mam postrzegać tą firmę, wysyłać CV czy też nie....Jak jest na dzień dzisiejszy,jak można opisać atmosferę pracy w firmie i jak wyglada sprawa związana z rozmową kwalifikacyjną czy moge liczyc na wasza pomoc w tej niezmiernie waznej dla mnie kwestii dotyczacej tej pracy dziekuje i pozdrawiam

okoń

ja również jestem na politechnice i też myślę o ekoplon na praktyki albo nawet płatny staż. to obecnie jest szansa na przyjęcie tam na praktyki lub staż? super jeśli tak, natomiast błagam napiszcie na jakich warunkach byłaby to współprac bo nie wiem czy się zdecydować i czyn ogólnie warto by było na coś takiego, okej?

Franek Antonim

REASUMUJĄC: Jeśli jesteś młodym, ambitnym, zdolnym, pracowitym i uczciwym absolwentem/doradcą/przedstawicielem - jak najbardziej polecam podjęcie pracy w EP. Dla czego? Z jednego prostego powodu - w BARDZO krótkim czasie dostaniesz taki wycisk, że praca w każdej kolejnej firmie będzie dla Ciebie spełnieniem Twoich najskrytszych marzeń...

koleś

firma dobra, właściciel się stara, a, że czasem brakuje doświadczenia zdarzają się drobne wpadki, martwi tylko to, że Pan Prezes w momencie przyjęcia, zapisuje kiedy zwolnienie, tylko najbardziej wytrwali w kapowaniu przeżyją, chyba, że Pan ma inne powody...

Sol

Witam, widac ze poszukują handlowców. W mojej obecnej formie zle sie dzieje kierownictwo nieudolne i niekompetentne i nie chce zmienić pracy na cos podobnego. Dlatego proszę o opinie czy warto sie interesować praca tam?

Gościu
@Sol 08.10.2014 23:51

Warto ! tylko pamiętaj na co się umawiałeś....

Zostaw opinię o EKOPLON - Grabki Duże

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EKOPLON