EKOPLON

Grabki Duże

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 273 ocen.

EKOPLON
3 273 6 1

Opinie o EKOPLON

Elżbieta

@Moderator Zapewniam Cię, że jestem moderatorem tego wątku i chcę Wam pomóc w zaczerpnięciu sprawdzonych i merytorycznych informacji o firmie EKOPLON jako o pracodawcy. Może zatem skierujesz swoje wypowiedzi na właściwie tory i zaczniesz opiniować warunki zatrudnienia, jakie oferuje? Myślę, że dużo osób chętnie je od Ciebie pozna.

Franek
@Elżbieta 11.10.2018 17:26

Każdy może tak napisać.

Koralik

Ekoplon sie sprzedaje czy bankrutuje? Ludzie masawo zwalniaja sie z pracy. Wlasciciel pisze rozpaczliwe listy do zalogi. Warto jechac na rozmowe?

Iglak
@Koralik 09.06.2018 00:43

Już nie warto. Wszyscy z branży uciekają z tej firmy, brak kompetentnej kadry zarządzeń, brak fachowych szkoleń, brak wsparcia sprzedaży. Ogólnie firma przestaje się liczyć na rynku. Chyba idzie ku sprzedaży.

Lexus
@Koralik 09.06.2018 00:43

Wszystko prawda, sam wielki prezes już jeździ po klientach i zbiera zamówienia, bo nie ma komu. Pewnie "menadzerów" nie puszcza, bo nie bardzo w temacie.

Janusz
@Lexus 14.06.2018 11:21

A teraz to nawet wożą i pokazują "prezesa - dobrodzieja" po targach i rynkach, żeby ludzie ludzie widzieli że EKOPLON to jeszcze jego. Śmiało można to porównać do cyrku. Obsada: iluzjonista, klaun i pajac - czyli gala biznesu znane jako towarzystwo wzajemnej adoracji.

normalny
@Janusz 03.07.2018 11:39

Jak uważasz , że właściciel firmy nie powinien się spotykać ze swoimi klientami i interesować rynkiem to na zawsze zostaniesz "JANUSZEM" biznesu

Układ pisze
@normalny 06.07.2018 15:29

Zgadzam się z Tobą " Normalny :-) . Wychodzi, że pracujesz dla takiego "JANUSZA" biznesu bo póki firma nie zaczęła iść na dno, nikt z klientów pana prezesa nie widział. Nie wspomnę o wydarzeniach branżowych. Wychodzi na to, że go obrażasz, a za to można dostać rozwiązanie umowy bez wypowiedzenia, ale Ty jesteś przecież na kontrakcie.

Spółdzielca Niezrzeszony
@Koralik 09.06.2018 00:43

Ciężko tu znaleźć wartościowe wskazówki dla osoby która zastanawia się nad pracą w Ecoplonie. Oczywiście że warto, Ekoplon to jeszcze dobra marka. Musisz tylko odpowiedzieć sobie na kilka pytań, aby odnaleźć sie w obecnej sytuacji tej firmie: - czy widziałeś i potrafisz odróżnić krowę od kury czy świni - jeżeli tak, jesteś fachowcem - gdybyś wiedział jeszcze czym się je żywi znajdziesz sie w elitarnej grupie 8 fachowców, którzy to potrafią ( chyba że znowu się ktoś zwolnił - sytuacja jest dynamiczna) - czy potrafisz tworzyć marzenia w Excellu i ich CRM?- to bardziej się liczy niż wyniki - potrafisz tylko przytakiwać i nie wyróżniać się ? - masz doświadczenie w sprzedaży, najlepiej pampersów albo pasty do zębów, może być też kołder dla emerytów? Jeżeli odpowiedziałeś sobie na powyższe pytania TAK, warto jechać i negocjować wynagrodzenie. To na to dobry moment , gdyż rozpaczliwie szukają pracowników, raz w tygodniu się ktoś zwalnia, więc płacą ile sobie kto życzy. Podsumowując, jak nie masz gdzie to w ostateczności można iść na przeczekanie, aż się nie trafi coś lepszego. cdn.

Miko
@Koralik 09.06.2018 00:43

Firma dązy do samozagłady.Miejsce došwiadczonej kadry zajmują sprzedawcy kołder dla emerytów lub inni sztukmistrze nie mający pojęcia o hodowli i żywieniu...aż przykro patrzeć

Ekorobol
@Koralik 09.06.2018 00:43

Jak chcesz mieć lojalke na 10 lat to jedź. Powodzenia. Teraz tak chcą przytrzymać nas w firmie. Jeszcze trochę i w łańcuchy będą nas zakuwac

Jeszcze pracownik
@Koralik 09.06.2018 00:43

Firma jest w tym momencie na zakręcie i to będzie bardzo trudny wiraż. Z firmy odchodzą najbardziej kompetentne osoby, działy sprzedaży maja wietrzenie kadr za sprawa człowieka który oszukuje pracowników oraz zarząd. Działy administracyjne są porażone ta ślepota zarządu i sypia się jak domki z kart, odchodzą ludzie którzy byli dla tej firmy kręgosłupem - kadrowa, kontroler, dział prawny. Natomiast jeśli jesteś zdeterminowany aby chcieć coś zmienić i masz pomysł - Zarząd cię będzie nosiłam rękach aż do momentu kiedy zapomną ile dla nich zrobiłeś i znajda na ciebie haka, No chyba ze jesteś sprytny jak pewnien łysy człowiek od którego się ta "dobra zmiana " rozpoczęła

J-23
@Jeszcze pracownik 23.07.2018 18:47

To wprost niewiarygodne jak właściciel tak dużej firmy dał się omotac człowiekowi który nie ma pojęcie o branży...NIEWIARYGODNE

Pracownik
@J-23 23.07.2018 21:35

A co to za pracownik spowodował tą zagłade?? Co on jeszcze tam robi??

J-23
@Koralik 09.06.2018 00:43

Co to za pracownik?...podaję rysopis -mały,gruby,łysy,w okularach z koralikami na szyji,w skarpetkach w kwiatki...a. co robi?...ZAMĘT robi...

Maximus
@J-23 25.07.2018 18:12

Z wystającymi stringami ze spodni - zapomniałeś dodać

Ekoupad
@Maximus 27.07.2018 11:20

Jak widać nawet skarpetki w kwiatki i koraliki nie pomogły panu od "Zagłady" - firma właśnie "PODZIĘKOWAŁA" mu za współpracę. Jeszcze trochę a po Epce zostanie tylko wielka zielona plama!

J-23
@Ekoupad 30.07.2018 18:16

Ale ile ten jegomość zła poczynił to tylko właściciel Ekoplonu może wiedzieć...Ciekawe kto to teraz i jak odbuduje

Junior
@Koralik 09.06.2018 00:43

Z duetu "Głupi i Głupszy" został ten drugi, czyli pan dyrektor bez jaj i charakteru. Ogólnie nic nie wiedzący, dużo obiecujący i przytakujący. Ślubował wierność i ślepe poddaństwo władcom z wypasionych fur, choćby miał matkę sprzedać. Skutecznie podkopywał swojego poprzedniego i obecnego (byłego już ) przełożonego do zarządu oraz podwładnych, czego wynikiem są powyższe wpisy. Nie wiele potrafi, ale obiecuje...... chociaż decyzyjności żadnej, wystraszony odpowiedzialnością. Taka marionetka, maskotka. A Władca opiera na nim dział, który utrzymuje cały rok firmę.

Miko
@Junior 31.07.2018 09:00

Z tego co wiem wlasciciel Ekoplonu lubi takich cudotworcow I nie jest to pierwszy pajac na tym stanowisku.Czekamy na nastepnego.TYLKO czy firma to wytrzyma?...A może czas zacząć szanować prawdziwych fachowców Panie prezesie?

ooooooo
@Junior 31.07.2018 09:00

a to nie ten co z da-ona tu sie znalazl?

EkoFit
@Junior 31.07.2018 09:00

Czemu nikt nie wspomina o "ważniejszym" szkodniku w firmie? Taka szara eminencja zarządu - nazwijmy go "Zabiedzony Wacek". Przyszedł z firmy od jogurtów. Nie mający pojęcia o biznesie paszowym czy nawozowym. Jego metody zarządzania mają też niewiele wspólnego ze standardami. Zawsze odgrywa dobrego policjanta, żeby wzbudzić zaufanie. Do tego kłamczuch i fałszywy człowiek. Mówi jedno, a przy Królowej Lodu lub Władcy Mordoru drugie, wypierając się tego co powiedział. Zrzuca odpowiedzialność na innych. Myśli tylko o tym jak najdłużej utrzymać się na stołku. Z taką pensją to oczywiste. Wacek każdy mierzy swoją miarą !!!

luk
@EkoFit 31.07.2018 19:53

Interesuje go tylko i wyłącznie kariera i dla niej zrobi wszystko poza nawiasem moralności i etyki. Ludziom zrobił wiele świństw, a metody zachowania dokładnie takie same.

Pinokio
@luk 31.07.2018 23:15

Mowa o tym szczerym i miłym gościu, który jak z Tobą rozmawia to wzrok mu lata po ścianach i suficie? Jeszcze właściciel nie poznał się, że to ściemniacz . Patrząc na historie firmy i tak jego dni są policzone, Doda go utopi przy pierwszej okazji. Wacek ???? raczej PINOKIO

Czarny wtorek
@Koralik 09.06.2018 00:43

Kolejne zwolnione etaty w firmie. 5 osób rozstało się z firmą. W przeciągu 3 miesięcy odeszło z firmy ponad 20 osób. Od członka zarządu przez dyrektorów działów, kierowników administracji i regionów sprzedaży, doradców w sprzedaży, specjalistów z biura. Szykują się kolejne odejścia. Ktoś chce jeszcze tu podjąć pracę? Chyba tylko desperaci z "pierwszej ligi"

J-23
@Czarny wtorek 01.08.2018 09:19

No i bardzo dobrze może w końcu właściciel-milioner zrozumie ,że FIRMA TO LUDZIE...a nie klakierzy i bajkopisarze...

Na laleczkach
@Pinokio 01.08.2018 09:06

A Księgowa ze Staszowa dalej lata po holach drąc mordę na wszystkich z miską żarcia a'la fit waląc wiochę przy ludziach z zewnątrz? Jedynym jej zajęciem jest czepianie się ludzi i do tego czego "nie rozumie" lub mierzenie ciuchów i butów, których kurierzy nie nadążą przywozić do firmy. Ile to wazeliniarze muszą się nakłamać ......

Szara mysz
@Na laleczkach 01.08.2018 22:09

Przecież to "jej firma" i "jej Prezes"

Grabkowiak
@Na laleczkach 01.08.2018 22:09

Teraz nie lata, ale drze sie tak samo. Nie ma czasu bo w skupieniu przegląda i czyta pocztę @ pracowników. Z fałszywym "Wackiem" zbierają haki na wszystkich kto ośmieli się głośniej odezwać czy powiedzieć co myśli. Strach pomyśleć co to za towarzystwo, siebie warci. Wioskowa firma.

HCWD Wacek
@Koralik 09.06.2018 00:43

Nie warto bo firma się kończy. Właściciel stoi nad grobem. Spatkobiercy szybko to sprzedadzą zanim ostygnie. Tylko dwa sępy z zarządu się cieszą fałszywy Wacek z oczoplasem i Doda z IQ małego pieska . Ciągną kasę i ile się da.... a pracownikom zabrać. Siedzą i kombinują jak oszukac i czego nie wypłacić .

byob
@HCWD Wacek 10.08.2018 16:01

W jogurtach robił dokładnie tak samo

Twoje sumienie
@Koralik 09.06.2018 00:43

Właścicielu, Zbawicielu nasz, Ciągle wymieniasz pracowników, specjalistów, kierowników, dyrektorów....... i dalej firma stoi w miejscu, a nawet się cofa. Podobno ciągle ktoś Cię okrada.... Ale cały czas jest jedna osoba, która się nie zmienia, rośnie i "pilnuje Twoich interesów". Podpowiem, mieszka w Staszowie. Więc kim jesteś w myśl słów A. Einsteina ? "Szaleństwem jest robić wciąż to samo i oczekiwać różnych rezultatów"

HCWD Wacek
@Koralik 09.06.2018 00:43

Oczywiście, że warto. Teraz Zabiedzony Wacek i spółka z troski o nasze dobro i komfort pracy doposaża samochody służbowe. Jest to system poprawiający głównie bezpieczeństwo Wacka w postaci GPS. Oczywiście wszystko w wyniku zaufania do pracownika. Wackowi gratulujemy i życzymy również takiego urządzenia w jego wypasionej fury. Szef się przyjrzy ile Ty marnotrawisz firmowego paliwa.

Kłamczuszek
@HCWD Wacek 22.08.2018 17:07

Wacek i Doda musieli się wykazać kolejnym, cudownym sposobem na uzdrowienie sytuacji. Co następne ? Może kamery i podsłuchy w pokojach pracowników i toaletach? Będziecie mieli zajęcie skoro czytanie poczty @ pracowników Wam się znudziło :-) a Wacek zawiesi sobie monitor na suficie do obserwacji, bo tam najczęściej patrzysz w "szczerych" rozmowach!

GPS
@Kłamczuszek 22.08.2018 17:12

A co Doda i Wacek będą monitorować i obserwować? Stojące na placu przed firmą samochody ? Czy samych siebie ?

nikoś
@Koralik 09.06.2018 00:43

Z Eko podobno tak jak z przysłowiowym żartem: - Co robi 9,5zł w portfelu? - Ledwo dycha!

Władco !
@Koralik 09.06.2018 00:43

Jak się czyta prawdę o swoim imperium? Może jakieś wnioski zamiast nienawiści i chęci zemsty na każdym kto pomyśli inaczej ? Może zaczniesz nas szanować, ostatnią garstkę lojalnych pracowników która waha się czy już odejść, czy jeszcze poczekać z nadzieją że coś się zmieni ? A strachem nas nie zatrzymasz.

Kret
@Koralik 09.06.2018 00:43

Warto to tylko przeczytać te opinie i wystarczy. Pełen obraz firmy

Protan
@Koralik 09.06.2018 00:43

Jak chcesz zmienić z firmy o dobrej pozycji na rynku lub z normalnym zarządem to nie zwracaj sobie głowy. Firmie grożą ogromne kary za zmowy cenowe w UOKIK, które sprowadza kją na dno. Za chwilę dojdą kontrolę z Urzędów Skarbowych, Inspekcji Weterynaryjnej, Inspekcji Pracy, Inspekcji Handlowej, procesy przed sądami z pracownikami, Wnioski można wyciągnąć samemu. Chyba że jesteś bezrobotny akurat to można iść puki coś lepszego się nie trafi. Wymagania maja niewielkie.

Specjalistka
@Koralik 09.06.2018 00:43

Mam dylemat po tych opiniach czy warto z nimi rozmawiać. To podejrzane, że są tak nachalni żeby się spotkać w sprawie pracy w tej firmie. Do tego grożące milionowe kary za zmowę cenową, które chce im nałożyć UOKIK daje do myślenia. Słyszałam, że ten urząd zaczyna odzywać się do byłych pracowników, potwierdzając dowody. Czy nowo zatrudnionej osobie grożą jakieś konsekwencje z tego tytułu? Nie chce się wiązać się z firmą, która zaraz może zbankrutować, a ja zostanę na lodzie.

Rambo

Zacząć szanować ludzi

Logistyk

Pojawiło się ogłoszeń ie na spec ds logistyki. Posiadam duże doświadczenie w tej dziedzinie i zamierzam wrócić w rodzinne strony. Czy na tym stanowisku można zarobić średnia krajowa? Jakie są godziny pracy? Jaka panuje atmosfera w dziale?

Kret
@Logistyk 05.10.2018 09:04

Posiadasz duże doświadczenie i oczekujesz średniej krajowej ? Ciekawe. Atmosfera bardzo przyjazna. Ostatnia osoba zrezygnowała po 2 tygodniach a znała już pracodawcę jakim jest Ekoplon. Zostały osoby oczekające emerytury. Reszta już się rozgląda. Szefowa działu nie mająca pojęcia co tam się dzieje o kto czym się zajmuje. Ogólnie wystraszona i bojąca się wstawić za pracownikiem. Kasę negocjuj z górnej Polki bo obietnice podniesienia później to tylko marzenia. Wyjdzie ze osoba robiąca to samo zarabia 2 razy więcej. Jako ze praca w biurze trzeba uważać na dwoje fałszywych ludzi. Zabiedzonego Wacka i Dode ( szybko zorientujesz się kto to ) którzy będą się do Ciebie uśmiechać po czym wręcza Ci wypowiedzenie. Elżuniu czy to jest prawidłowa opinia ? Daje obraz pracodawcy jakim jest Ekoplon ?

Elżbieta

@Kret Nie to jest przecież moim zasadniczym celem. Jestem dociekliwa, gdyż każdy pracownik może mieć zupełnie inne zdanie o tym samym pracodawcy, jakim jest EKOPLON - a warto poznać je wszystkie. Możemy zatem liczyć na merytoryczność Twoich wpisów? @Logistyk Skoro posiadasz duże doświadczenie na tym stanowisku, to chyba nie masz czego się obawiać. Już aplikowałeś, czy jeszcze z tym czekasz?

Moderator
@Elżbieta 05.10.2018 13:15

To nie jest moderator. Prosze nie wprowadzać w błąd czytelników

J-23
@Moderator 05.10.2018 23:05

Jak to mowia mezczyznie dal Bog siłę a kobiecie przebiegłošć .Elžbieto posprzątaj wiec mieszkanie albo pozmywaj gary,a prace w paszòwce pozostaw prawdziwym fachowcom I nie zachowuj sie jak prezes pewnej firmly z Grabek ktory mysli,że ludzi mozna wymieniac w nieskonczonosc.

Elżbieta

@J-23 Moim zadaniem, jako moderatora forum, jest aktywna pomoc jego użytkownikom w zebraniu jak największej ilości informacji o danym pracodawcy, w tym wypadku o EKOPLON. Może zatem skupisz się na głównym celu tego wątku i wskażesz nam zarówno dobre, jak i te gorsze strony firmy? @Kret Jak już wiesz - nie jestem w żaden sposób powiązana z wyżej wspomnianą firmą. Jeśli masz coś konkretnego do przekazania, to zachęcam. Czy Twoim zdaniem warto tam aplikować?

Kret
@Elżbieta 29.09.2018 11:13

Moderator ? Hm to chyba czytałaś już wszystkie komentarze. Będziesz pytać dalej czy warto ? Aż ktoś napisze ze warto?

Pracownik

Tym którzy jednak zdecydują się, radzę, by już na starcie wyegzekwować najlepsze zarobki ponieważ może się okazać że kolega zarabia dwa lub trzy razy więcej od Ciebie a robi to samo ... no i miejcie ograniczone zaufanie co do niektórych deklarujących szczere intencje pomocy i wiecznie uśmiechniętych.

Kandydat 2018
@Pracownik 14.11.2017 16:35

Jeśli można wiedzieć ile na rękę mniejsze więcej zarabia przedstawiciel ecoplonu?

J-23
@Pracownik 14.11.2017 16:35

Prawdziwy pracownik Ekoplonu pracuje dla idei i gardzi pieniędzmi. Pracuje aby zasłużyć na uścisk ręki WŁADCY MORDORU.

Protan
@Kandydat 2018 19.09.2018 21:00

Dokładne kwoty można znaleźć w necie lub za chwilę będzie można znaleźć jako orzeczenia sądów pracy w całej Polsce dzięki kilkunastom sprawom założonym przez pracowniko. I to na każdym stanowisku. Także każdy może sprawdzić jak go Ecoplon docenia lub jakie kwoty negocjować.

Elżbieta

@Maximus Widzę, że posiadasz jakąś widzę na temat pracodawcy, jakim jest EKOPLON. Bardzo w związku z tym proszę, żebyś aż tak nie odbiegał od głównego tematu tego wątku i skupił się opiniowaniu firmy. Jak na chwilę obecną oceniasz kondycję tego przedsiębiorstwa? @J-23 To chyba nie jest dobre miejsce na pytania tego typu. Jesteś aktualnie zatrudniony w tej firmie?

J-23
@Elżbieta 23.09.2018 15:42

A co Ty masz do powiedzenia o Ekoplon oprócz strofowania innych ?

Kret
@Elżbieta 23.09.2018 15:42

Elżunia jest od budowania wizerunku???? i może poszukuje kreta.

Kandydat

Biorę udział w rekrutacji do tej firmy ale jak czytam Wasze opinie to mam coraz większe obawy. Czy w całej administracji jest tak kiepsko? Proszę o informację czy jasno określane są zadania? Czy ilość zadań jest "do ogarnięcia". Jak wygląda współpraca z Zarządem?

Miko
@Kandydat 07.09.2018 11:04

Poczytaj sobie kandydacie.Wszystko już zostało tu napisane.

Garbaty Anioł
@Kandydat 07.09.2018 11:04

Pamiętaj najwięcej tych zawistnych komentarzy jest dodawanych przez największych nierobów którzy brali kase za dłubanie w nosie co dnia... Firma jak dla mnie jest spoko.

Miko
@Garbaty Anioł 11.09.2018 11:58

Widac ,że podstawiony przez biuro bo straszne bzdury pisze.

Do Nowej Pani
@Garbaty Anioł 11.09.2018 11:58

Największe dwa nieroby siedzą dalej na swoich posadach. (usunięte przez administratora)nowa Pani szybko się przekona ze jesteś ściemniaczem i klamczuszkiem. Doda wyjdzie tez szybko jak doszłaś do swojego stanowiska. Teraz nie nakrzyczysz na nią a i w innym sposób buźki nie wykorzystasz :-)

Miko

Rynek paszowy jest tak ciężki,że wymaga wyspecjalizowanych fachowców a nie przypadkowych dyletantow.Ważne są też relacje z klientami które buduje się latami a jak tu coś budować jak firma zwalnia po kilku miesiącach?Jak dla mnie ta firma nie ma już żadnych szans na rynku.

Dystrybutor

Zna się chłop na robocie. Nie ma co! Miło wiedzieć co myśli o NAS!

Papa

A jak Dyrektor FD? co to za Gość?

Papa

Ale w DS jest Ok.

Maniek

Obecnie jest ogłoszenie na PH. Czy warto składać aplikację? Jakie mniej - więcej zarobki na rękę? Jaki samochód służbowy i czy można korzystać prywatnie? Jak atmosfera wśród w zespole? Targety realne?

EP
@Maniek 19.02.2018 16:25

Zachęcamy do złożenia aplikacji. Co do zarobków, każda firma prowadzi swoją politykę finansową, a wynagrodzenie są ustalane indywidualnie z wybranym kandydatem. Atmosfera zależy od jej członków (moim zdaniem zespoły są zgrane) a targety są ustalane biorąc pod uwagę wiele czynników. Odpowiedzi na te i wszelkie dodatkowe pytania są przekazywane podczas spotkania rekrutacyjnego, na które zapraszamy osoby, które spełniają kryteria zawarte w ogłoszeniu rekrutacyjnym.

Ja Tam Bylem
@Maniek 19.02.2018 16:25

Nie!!!!

Natanael
@Maniek 19.02.2018 16:25

Jak chcesz mieć czystą głowę po powrocie z pracy to radzę sobie odpuścić. Znaczy zależy jeszcze do jakiego działu, czy TBD czy Drób? Jeżeli chodzi o drób, atmosfera słabiutka. A poza tym, oba działy w rozpadzie, zwalnia się jedna osoba za drugą.

anonymous
@Natanael 17.07.2018 07:30

Prosze nie obrazac FD tu jest OK.

To już koniec
@anonymous 10.08.2018 07:50

Dlatego zwolnił się kierownik :) dobre. Podobnie jak w HR, kontrolingu, marketingu, działach sprzedaży. Tylko księgowość włażąca w (usunięte przez administratora) e Królowej Życia ze Staszowa mocno się trzyma. Tylko co wy będziecie księgować niedługo ??? Chyba tylko największy koszt jakim ona sama i Wacek.

Miko
@To już koniec 12.08.2018 12:44

Miałeś chamie złoty róg został ci się ino sznur....To przysłowie idealnie pasuje do właściciela .Amen

Zainteresowany

Witam wszystkich. Interesuje mnie sytuacja w firmie. Warto się starać tam o pracę?. Zapewniają ludziom komfort psychiczny odnośnie płacy i pracy?.

Dr
@Zainteresowany 08.08.2018 11:21

A przeczytałeś wszystko poniżej ?? Masz tam odpowiedz.

Tarzan
@Zainteresowany 08.08.2018 11:21

Oczywiście ze warto. Fantastyczna atmosfera. Wspaniali ludzie. Właściciel i zarząd do rany przyłóż. Szczerzy i pomocni w każdej sytuacji. Identyfikujacy się z załoga. Zawsze możesz liczyć na ( kopa od) nich. Komfort jest bo klima działa w niektórych pomieszczeniach. Ale są tacy pracownicy co nie maja łazienki w budynku. XXI wiek w Ekoplonie. W samochodach tez jest klima. Zreszta tylko klima. Chińskie najtańsze opony dużego komfortu nie dają. Na plus auto do oporu bo nikt nie sprawdza i nie panuje nad tym. Wiele przywilejów np można sobie wybrać kolor auta. Wypłata pięciocyfrowa na czas ale premia już zależy od humoru właściciela. Poza tym 2 imprezy roczne jak jest kasa. Teraz nie ma kasy to nie będzie imprezy. Podsumowując dla chorych psychicznie pełen komfort w Grabkach ewentualnie czym dalej tym możesz być normalniejszy.

Miko

Prawda jest taka że właściciel firmy ma słabość do wszelkiej maści uzdrawiaczy i innych obiecywaczy złotych gór zamiast szanować fachowców.Ale jak to mówią:KTO BOGATEMU ZABRONI)...do czasu.Pozdrawiam kolegów z ekoplonu

Pitek99

A skąd jest ta firma która wozi wyroby dla ekoplonu

Jasiek

Jeśli jest tak źle do przecież zawsze można zmienić firmę!!

Pokój (po niemiecku)
@Jasiek 24.06.2018 15:13

Niby można, tylko każdy się boi represji i gniewu właściciela i jego podpowiadaczy.

Kolega
@Jasiek 24.06.2018 15:13

Wszyscy zmieniają przecież ! Nie zauważyłeś?

Staszowik

Panie Prezesie gdzie ta cykliczna impreza ?? Nie ma pieniędzy ??

Księgowa
@Staszowik 29.06.2018 09:59

Zwracaj się do pani Dody z zarządu ona decyduje o dostosowuje do swojego kolendarza.

Pitek99

A skąd jest ta firma transportowa która współpracuje z ekoplonem gdzie sprzedajecie swoje produkty

Nikiel

Niki masz rację pracowałem i wiem jak jest dopóki będzie jasny nic się nie zmieni

Pitek99
@Nikiel 16.06.2018 18:45

Nikiel a jak tam traktóją ty ch kierowców tirów i jak tami ch traktóją

Basic
@Pitek99 17.06.2018 13:58

Ekoplon nie zatrudnia kierowców tirów. To firma zewnętrzna która dla nich wozi towar

anonymous
@Basic 26.06.2018 07:38

Basic a skąd ta firma jest

Pitek99

Czy odpowie mi ktoś jak traktóją tam kierowców w ekoplonie w grabkach dużych i czy oni jeżdżą za granicę

Zmianowy

Niki zgadzam się z Tobą. Nie ma chętnych do pracy, bo płacą grosze. Teraz to niech sobie uchodźców zatrudniają. Jak widać z lektury mogą płacić więcej: http://orzeczenia.sandomierz.sr.gov.pl/content/$N/152005300002015_IV_P_000173_2015_Uz_2016-12-15_001 Nam grosze, a tym co dojeżdżają 11 tys?

Modrzew
@Zmianowy 17.06.2018 22:50

Niewolników nie warto traktować jak bydło, chociażby dlatego, że są od bydła inteligentniejsi. Poprzez swoje rozmyślne działania - szkodząc pracodawcy mogą narobić więcej szkód niż są warci.

Niki

Eko plon się kończy bo prezes i kierownictwo nie szanuje pracownika chyba nie wiedzą że pracy jest od licha I za lepsze pieniądze jak firma eko okna potrzebuje 1000 pracowników i 2 500 na start czy ci ludzie chcą być dalej białymi murzynki na dwóch etatach lub wiecej

Filip

Konkurencja mocno inspiruje do pisania??

Czerwone Spodenki
@Filip 13.06.2018 11:24

Konkurencja nie musi

były pracownik

Ekoplon - przyzwoite produkty, nawozy nawet bardziej niż przyzwoite - i to jest moc firmy, która jest marnowana.Powód - Prezes wierzy ludziom "z zewnątrz", a nie tym, których zatrudnia. Poza tym jest wszechwiedzący i niestety lubi "wazeliniarzy" (cokolwiek to znaczy), czyli lubi tych, którzy mówią, co akurat chce On usłyszeć. Ale generalnie miły człowiek. Wspominana Pani z księgowości - atrakcyjna kobieta i niestety nic poza tym. Ot, ładna Pani. Gdyby firma upadła byłoby mi szkoda, ponieważ pracuje tam sporo fajnych ludzi, którzy są, niestety, niedoceniani. Czy poleciłbym pracę w tej firmie - gdy akurat nie ma nic lepszego na rynku, to tak.

Zimcio
@były pracownik 09.11.2011 21:50

Przez 8 lat nic sie nie zmienilo oprocz podpowiadaczy

ph

Pracuję w Ekoplonie od wielu lat. Atmosfera jest przyjazna, wynagrodzenie bardzo zadowalające. Trzeba zasuwać - to fakt, ale w pracy się pracuje, nie leży. Kto szuka wyzwań, przyzwoitych pieniędzy i stabilności - warto.

Pitek 99
@ph 04.01.2016 19:48

Ph a jak tam traktóją kierowców i czy oni jeżdżą za granicę

Protan
@ph 04.01.2016 19:48

Dalej tak myslisz?

Mira

EKOPLON to firma z opinią bardzo dobrego pracodawcy!

anonymous
@Mira 25.05.2018 19:12

Mira a jak tam traktóją kierowców tirów w ekoplonie i czy oni jeżdżą zagranicę

Stefan
@Mira 25.05.2018 19:12

Bardzo dobre opinie? Bo sami je sobie posza

Pitek99

Jak tam traktóją kierowców i gdzie te swoje wyroby sprzedawają

Administrator

Czy warto zainteresować się firmą EKOPLON jako pracodawcą?

niko

A jak tam biali murzyni z Baborowa?? Dalej tak szaleja za tak małe stawki?

Ciapaty
@niko 01.08.2014 17:53

Pewnie, zbieramy teraz bawełnę na plantacji, jest super ????

Ciapaty
@niko 01.08.2014 17:53

Pewnie, zbieramy teraz bawełnę na plantacji, jest super ????

Twój Kolega z Ekoplonu
@Ciapaty 10.04.2018 07:22

Jak masz jakiś problem ze sobą to idź do dyrektora i porozmawiaj a nie rób z siebie anonimowego idioty w internecie, ale znając życie jesteś (usunięte przez administratora) i dalej będziesz pisał te głupoty. Ewentualnie BRANICE nie daleko!!!! Nie Pozdrawiam!!!

Irek

Atmosferę w firmie tworzą pracownicy a jak czytam wasze wpisy to strach myśleć.

Zostaw opinię o EKOPLON - Grabki Duże

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EKOPLON