EKOPLON Sp. z o.o. Sp.K.

2 Dodaj opinię
EKOPLON Sp. z o.o. Sp.K.
2 347 299 5 1

Opinie o EKOPLON Sp. z o.o. Sp.K.

Filtruj opinie po kryteriach:

Eldo
 Opinia

Poszukują doradców ds. nawożenia w każdym województwie. Ktoś wie o co chodzi? Skąd takie roszady i jak praca w tym dziale?

Pomocna?
Tak3Nie
Tomasz
 Opinia

Czy można spodziewać sie w tym roku jakiegoś piniku integracyjnego?

Pomocna?
Tak1Nie
Prawda
 Opinia

Czy ten portal to TUBA PROPAGANDOWA EKOPLONU czy...portal z opiniami o pracodawcach??? Proszę o jasną odpowiedź.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
DrHaus
 Opinia
@Prawda 28.01.2019 16:43

Czy na tym portalu jest MODERATOR GOWORK,czy jest on kontrolowany przez właściciela Ekoplonu?

Pomocna?
Tak3Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
cudo
 Opinia
@Prawda 28.01.2019 16:43

Jaka to cudna firma.

Pomocna?
TakNie38
f78
 Opinia

Z Ekoplonem współpracowałem ponad 4 lata. Na początku 2014 roku - dobre wynagrodzenie, co oczywiście skutkowało z mojej strony dobrą robotą - bo jak płacą, to się chce. Później zaczęły się jakieś drobne ruchy, jakieś zwolnienia, kogoś tam wywalili, ktoś coś przejął... I już okazało się, że jestem za drogi. Znalazło się wielu chętnych z niższej ligi, żeby robić to co ja, oczywiście za mniej. Pod koniec 2018 roku znów miałem przyjemność z Ekoplonem ale to już nie byłą ta sama firma. (usunięte przez administratora) W takich warunkach nic się już kreatywnego raczej nie urodzi... (usunięte przez administratora) A wszystko zawsze zaczyna się zawsze od tego samego. I to w każdej firmie; Przychodzi jakiś nowy dyrektor, jakiś nowy kierownik, jakiś nowy ktoś tam - i nie mając pomysłów jak zwiększyć sprzedaż TNIE KOSZTY. Tym sposobem automatycznie wycina najlepszych pracowników i podwykonawców, zamieniając ich na (usunięte przez administratora). To nie są puste słowa, że największym kapitałem firmy są ludzie. Ale tego się często nie rozumie - zwyczajnie się ten kapitał (usunięte przez administratora)przez niedoinwestowanie. To mówiłem ja, Wasz wieloletni współpracownik, który pewnie jeszcze podniósłby ten cały Ekoplon na nogi i to najdalej w rok, gdyby tylko właściciel zechciał o tym pogadać.

Pomocna?
Tak103Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
grgr
 Opinia
@f78 24.01.2019 13:52

Ta grengolada w czasie pasuje z kazeinowym przybyszem.

Pomocna?
Tak46Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Franek
 Opinia

Od trzech lat pracuję w tej firmie a przyszedłem od konkurencji. Jest spoko tylko trzeba zawsze współpracować z przełożonym. Moje pomysły są brane pod uwagę ale nie zawsze realizowane. Zamierzam tutaj pozostać na dłużej.

Pomocna?
TakNie7
Wolontariusz EP
 Opinia

Widać że Ekoplon to firma rodzinna wspierająca lokalne inicjatywy i działająca charytatywnie. Dlatego mam pytanie do piszących w imieniu pracodawcy czy Ekoplon wspiera (usunięte przez administratora) ? Czy tylko WOŚP ? Jest to istotna informacja przy podjęciu pracy u Was.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Odcięty palec
 Opinia

Czy to jest portal z opiniami pracowników czy fan page (usunięte przez administratora)?

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
J-23
 Opinia
@Odcięty palec 18.01.2019 19:45

Wygląda na to ,że EKOPLON KUPIŁ GOWORK...innego wyjaśnienia nie ma...

Pomocna?
Tak6Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Pracodawca

 Aktualność
Podczas 27 finału Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy organizowanego w Szydłowie udało się zebrać kwotę ponad 16 tys. złotych. Wydarzenie cieszyło się dużym zainteresowaniem wśród mieszkańców. Wielu pracowników firmy EKOPLON wzięło udział w tym wydarzeniu wspierając WOŚP swoją obecnością i zaangażowaniem. Podczas finału odbyła się licytacja, na którą Prezes Zarządu firmy EKOPLON przekazał kilka cennych przedmiotów. Ponadto firma Ekoplon wzięła czynny udział w zorganizowanej licytacji. Cieszymy się, że mogliśmy być uczestnikami tak szczytnego wydarzenia 
Pomocna?
Tak2Nie3
Ech
 Opinia

Nawet przy takiej okazji musicie się reklamować. Daliście coś to dajnie, ale raczej nie z dobrego serca. Uszanujcie przedsięwzięcie, które ma nieść pomoc a nie jest reklamą.

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
J-23
 Opinia
@Ech 16.01.2019 23:08

No to jest komedia z tą firmą...Strasznie nisko upadł ten kto nie ma wyczucia I umiaru w autoreklamie.Szczegolnie,ze to portal z opiniami PRACOWNIKOW...czyzbym sie mylił? A co na to MODERATOR???

Pomocna?
Tak11Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Pracodawca

 Aktualność
39 Biegi Sylwestrowe w Szydłowie to już tradycja, która ściąga do średniowiecznego miasteczka zarówno zawodowych biegaczy jak i amatorów. Tegoroczne biegi zgromadziły ponad 600 uczestników z Polski i zagranicy. Firma EKOPLON objęła rolę sponsora głównego wydarzenia. „Czujemy się zobowiązani by promować wydarzenia z terenu gdzie prowadzimy swoją działalność, gdzie żyjemy i pracujemy. Promocja dobrych inicjatyw, zdrowego stylu życia, tradycji, historii, postaw prospołecznych i rozwoju małej ojczyzny to zaszczyt.” – mówi Monika Wójcik – Kierownik Działu Marketingu w firmie Ekoplon. Tegoroczne Biegi Sylwestrowe były wyjątkowe jeszcze z dwóch powodów. Wszyscy uczestnicy, ci najmłodsi i najstarsi biegli dla Niepodległej by uczcić 100 rocznicę odzyskania przez Polskę niepodległości. Była to również okazja do świętowania przez miasteczko odzyskania, po 150 latach, praw miejskich. Tym bardziej jesteśmy dumni, że mogliśmy współtworzyć to wydarzenie.
Pomocna?
Tak3Nie1
uciech
 Opinia

Pracodawca zamienił się z pracownikami i nachwalić się nie może.

Pomocna?
Tak23Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Prawda
 Opinia
@uciech 08.01.2019 17:05

Ha.Ha...No wzorowa firma się zrobiła.Ale to nasza zasługa .Tych wszystkich ludzi którzy już tam nie pracują Ale nie bali się pisać prawdy na tym portalu.

Pomocna?
Tak12Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Jestem zwyciezco
 Opinia
@Prawda 10.01.2019 20:52

Portal GW przestał być niezależny jeśli za pieniądze można kupić cenzurę. Niezależnie od tego Ludzie, którzy pisali tu swoje opinie zmusili właściciela EP do dużego wysiłku,aby zakneblowac usta swoim pracownikom. Prawda wygrywa zawsze i tu posiadane pieniądze nic nie znaczą. Małość znaczy małosc.

Pomocna?
Tak13Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Miko
 Opinia

Teraz to trudno powiedzieć co to za portal.Zamiast opinii pracowników powstała tuba propagandowa właściciela...Czy o to tutaj chodzi???

Pomocna?
Tak98Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Pracodawca

 Aktualność

AKADEMIA EKOPLON to program autorski firmy EKOPLON rozwijający wiedzę i kompetencje.
Ma on na celu pozyskanie i jak najlepsze wdrożenie potencjalnych pracowników do pracy w obszarze sprzedaży i nie tylko.
Program skierowany jest do studentów ostatnich lat studiów oraz absolwentów kierunków zootechnicznych, rolniczych bądź pokrewnych.
Kolejna już edycja programu była realizowana w obszarze środków żywienia zwierząt.
„Uczestnikom Programu dajemy możliwość wdrożenia pod okiem doświadczonych opiekunów, w takich obszarach jak: Sprzedaż, Marketing, HR, IT, Rozwój Produktów, Finanse oraz Operacje (produkcja, jakość, logistyka).”- mówi Monika Banaszewska, Koordynator projektu.
Pomocna?
Tak3Nie1

Pracodawca

 Aktualność
Dzisiaj EKOPLON w przebraniu Świętego Mikołaja odwiedził i obdarował bardzo grzeczne dzieci z przedszkola w Potoku. Okrzykom radości i zachwytom nie było końca.
Uśmiechnięte buzie dzieci to najlepszy prezent jaki kiedykolwiek otrzymaliśmy.
Pomocna?
Tak7Nie1
Niezależny
 Opinia

Ile wysiłku włożył właściciel,aby zatuszować prawdę o własnej firmie. Panie właścicielu prawdy nie da się ukryć. Niektórzy nic się nie uczą. Życie w swoim świecie to super sprawa. Sam sobie kierujesz rzeczywistość, możesz się (usunięte przez administratora)do woli, lub dawać się (usunięte przez administratora).Zależy co kto lubi. Destrukcji nic nie zatrzyma. Game over.

Pomocna?
Tak114Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Elżbieta
 Opinia
@Niezależny 02.12.2018 21:12

Oceniasz w sposób bardzo krytyczny działania Właściciela firmy EKOPLON, do czego masz oczywiście prawo. Jednakże dobrze byłoby, jak postarał się dostrzec jakąś - chociaż jedną - pozytywną ich stronę. Dalej tam pracujesz, czy może już postanowiłeś pożegnać się z tym pracodawcą?

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
ScoobyDoo
 Opinia
@Elżbieta 04.12.2018 15:30

TO JA DOSTRZEGAM !!! Pozytywna strona właściciela firmy EKOPLON???......... no jaka? Daje ludziom zatrudnienie - to po 1 (że za marne grosze ale... daje!!!) 2. Zapomoga na święta, paczki itd. itp (ciekawe ile tej zapomogi ???) - (którą i tak sobie odbije co te szare myszki nawet nie będą wiedziały kiedy pewnie razy 2 lub więcej) 3. To chyba tyle... POZYTYWÓW , chyba że pominąłem najważniejsze to proszę o poprawienie albo dopisanie do pkt. 3.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
John
 Opinia
@Elżbieta 04.12.2018 15:30

Właściciel ma napewno jedna dobrą stronę. Bardzo ceni sobie szczere rozmowy z pracownikami. Szkoda, że każdy kto tak sobie szczerze porozmawiał za chwile nie pracuje. Po dwóch latach sam się o tym przekonałem.

Pomocna?
Tak15Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
HAPPY NY 2019
 Opinia

Co jest nie prawdziwe??? Podwyżki o 1zł? (no tak DZIAŁ PRAWNY ma sporo WIĘCEJ)!!! Organizacja??? chyba nie!!! A wizerunek firmy psuje kto???... jakbyście szanowali ludzi i godnie ich za to nagradzali to te opnie wpływałyby tylko na plus EKOPLONU i firma miałaby uznanie a wy sami sobie dołek kopiecie... Dajcie że tym ludziom - pracownikom, którzy na Wasze wypłaty robią chociaż po 2800 (na czysto!!!!) bez ... SOBOTY i NIEDZIELI! Teraz bony Święty Mikołaj :? postaraj SIĘ... i daj motywacje na kolejny ROK!!!! (byle by to nie był SZOK....!!! ) Z SZACUNKIEM DLA (ogarniętego) BRYGADZISTY --->>>> W.S

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Dział Prawny
 Opinia

Szanowni Użytkownicy Wyrażając swoje opinie o pracodawcy, do czego macie Państwo prawo, musicie zwracać uwagę, aby ich treść nie naruszała wizerunku Firmy oraz osób w niej zatrudnionych, a jest to chronione dobro w polskim prawie. Oznacza to, iż wpisy nie mogą zawierać informacji nieprawdziwych i niepotwierdzonych, takich które zniesławiają, pomawiają pracodawcę oraz jej pracowników, świadomie wprowadzają w błąd co do sytuacji majątkowej, organizacyjnej lub personalnej pracodawcy. Administrator ma prawo usuwać treści szkalujące, obrażające i poniżające osoby a także informacje nieprawdziwe a szkodliwe dla Firmy. Opinie są o pracodawcy i nie mogą wskazywać konkretnych osób! W przeciwnym wypadku Administrator serwisu, działając samodzielnie lub na wniosek zainteresowanych osób, może w całości lub w części usunąć wpisy naruszające prawo lub regulamin serwisu.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Mietek
 Opinia

Ewidentnie ktoś postanowił zrobić porządek z tą strona, właściwie nic dziwnego skoro hodowcy już sami pytają o prawdziwość tych informacji. Tylko proszę Państwa nie tędy droga ! Zacznijcie od siebie, a opinie ulegną poprawie!

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
DrHaus
 Opinia
@Mietek 28.11.2018 21:11

Kto ma zacząc od siebie?...Pracowałem w tej firmie I moge jasno powiedziec,ze NIE MA TAM Z KIM POWAZNIE ROZMAWIAC!...A Ile sie nasłuchałem od dystrybutorow przykrych rzeczy za ktore musiałem przepraszac w imieniu firmy to juz nie wspomne.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
noooo
 Opinia

tak tak

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Kamil
 Opinia

Witam. Jestem zinteresowany pracą w waszej firmie w Baborowie na produkcji. Czego mozna sie spodziewać ? Jakie warunki pracy? jakie zarobki? jaka atmosfera?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Kamil
 Opinia
@Kamil 27.11.2018 20:02

Czyli można powiedzieć że w Baborowie jest ok ?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Zorro
 Opinia
@Kamil 28.11.2018 15:09

O Baborowie tez już było pisane. Podobnie jak w Grabkach.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Sędzia
 Opinia

Słabe się to forum robi skoro jest cenzurowania przez podmiot o którym są pisane opinie. Próbuje ukryć się fakty traktowania pracowników tak jak straszanie praconimow dyscyplinarka zmuszajac do podpisania rozwiazania umowy, zwolnienia dyscyplinarne po tym jak pracownicy sami sie zwolnili wczesniej, fakt procesow sadowych z pracownikami i wiele innych spraw poruszanych na tym portalu. Czy te opinie moga pomoc w podjęciu decyzji o wybraniu tego pracodawcy ? Ale jak widać rządzi kasa, wspomniana przez osobę która chwali się że ją ma. @ Lechu są inne portale.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
J-23
 Opinia
@Sędzia 27.11.2018 14:33

To fakt.Slyszalem,ze wystarczy zaplacic pewna sume pieniedzy a moderatorzy juz sie postaraja aby bylo jak w MISIU....ŁUBUDUBU NIECH NAM ZYJE PREZES NASZEGO KLUBU....smutne ale to prawda.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
DH
 Opinia

Uwaga. Usuwają wpisy, które są niewygodne, a przedstawiają prawdziwy obraz tej firmy. Nie polecam. Fałsz i brak honoru napiszę krótko.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Czech
 Opinia

Lech są trzy możliwości: Pracujesz krótko i nic nie wiesz Chcesz się zasłużyć i piszesz takie bzdury Kazali Ci coś miłego napisać. Ty chyba nie wiesz co to fn. Tłumaczę fn to wyssane z palca informacje. A to co czytasz to niestety sama prawda.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Lech
 Opinia
@Czech 17.11.2018 22:26

Chybiłeś w 100%!

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Czech
 Opinia

Jarosław ty to chba jestes blisko prezesa. Znasz takie fakty. Sztefan ma kreta. Ciekawe kto to?

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Dziad
 Opinia
@Czech 17.11.2018 22:26

Zastanówmy się?! kto może pisać w obronie (usunięte przez administratora)j firmy która „nie jest” na sprzedaż w sobotni, samotny wieczór, popijając gin z Argentyny ... hm ? Znam tylko jednego.

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Boczek
 Opinia

Jarosław to może wiesz czy będzie obiecany piknik? Bo troche się martwię ze już zimno a o pikniku nic się nie mówi.

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Czech
 Opinia
@Lech 18.11.2018 00:18

Czyżby.?Niesądzę.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Karol
 Opinia
@Lech 18.11.2018 00:18

Lech stał się cenzorem bo nie wytrzymał ciśnienia

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Były pracownik
 Opinia

Bardzo źle traktują również pracowników produkcji ...bardzo niskie zarobki , co kilka lat podwyżka w wysokości 1zl /h co praktycznie jest to nie zauważalne przy wypłacie.(usunięte przez administratora). Niektóre stanowiska całkowicie zapomniane przez firmę . Nikt niczym się nie interesuje co przekłada się na brak zaangarzownie i chęć pracy w tej firmie.

Pomocna?
Tak21Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Elżbieta
 Opinia
@Były pracownik 20.11.2018 11:03

Jeśli chodzi o poziom wynagrodzenia, to chyba należy mieć świadomość tego, że każdy z pracowników może mieć w tej kwestii inne wymagania. A co do warunków "higienicznych" w EKOPLON, to chyba należałoby po prostu porozmawiać o tym z Dyrektorem. Długo tam pracowałeś?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
J-23
 Opinia
@Elżbieta 20.11.2018 13:54

A ile zarabia taki fachowy moderator na GOWORK ???

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Jeszcze pracownik
 Opinia
@Elżbieta 20.11.2018 13:54

W biurze nielepiej. Podwyżka jak już jest to 100 brutto na 2 lata jak dobrze pójdzie. Atmosfera jak w rodzinny grobowcu. Strach wyjść z pokoju żeby nie natknąć się (usunięte przez administratora). Każdy się pilnuje bo nie wiadomo kto donosi wrednym ludziom - często tu wymienianych. Ja już szukam innej pracy. Właściwie dopiero !!!

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Krycha
 Opinia
@J-23 20.11.2018 15:17

I czy jeździ lexusem ? - pytanie do moderatora Elżuni

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
J-23
 Opinia
@Jeszcze pracownik 20.11.2018 20:49

Śmieszna ta firemka.Pracowałem tam przez chwilę i naprawdę byłem nastawiony na długą i fajną pracę.Tym bardziej,że za mojej kadencji dyrektorem był człowiek który kilkanaście lat przepracował w tej firmie.Ale zaraz potem przyszedł jakiś dziwny gość w okularach i z koralikami na szyji i tamtego wygryzl.I zaczęła się jazda w dół która jak tu czytam trwa po dziś dzień...dobrze ,że mnie tam już nie ma...

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Prosty chłop
 Opinia
@Jeszcze pracownik 20.11.2018 20:49

Ta, ciekawe z którym dyrektorem ? Żadnego nie widzieliśmy na produkcji bo tu za niskie progi dla takich. (usunięte przez administratora) I z kim gadać o tych warunkach ? Bo pieniędzy wiecznie nie ma to nie ma o czym.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Były pracownik
 Opinia
@Elżbieta 20.11.2018 13:54

Za długo Pani Elu .

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Elżbieta
 Opinia
@Były pracownik 22.11.2018 09:48

Rozumiem, ale ta odpowiedź absolutnie mi nic nie mówi. Może jednak opisałbyś Nam jeszcze parę kwestii, związanych z ogólnymi warunkami pracy w firmie EKOPLON. Czy nowi pracownicy zarabiają tam mniej więcej tyle samo, co Ci już bardziej doświadczeni?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Bizon
 Opinia

(usunięte przez administratora). Właściciel doszedł do wniosku, że nie da się tego uratować, dlatego takie dziwne ruchy.

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Jan
 Opinia
@Bizon 12.11.2018 21:23

A kto kupił?

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Jack
 Opinia
@Bizon 12.11.2018 21:23

To pasze sprzedane czy nawozy ?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Teleranek
 Opinia
@Bizon 12.11.2018 21:23

(usunięte przez administratora) powinien pakować kartonik .Od 01 stycznia nowa miotła w Ekoplonie.Ciekawe czy dostanie dyscyplinarkę czy oddaj (usunięte przez administratora) graty i jesteś wolny.Pracownicy,którzy zostali pracują tylko dlatego, że są (usunięte przez administratora) Na rynku nie ma innej takiej firmy, która w taki sposób traktuje ludzi. Jodła pakuj graty.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Teleranek
 Opinia
@Jan 13.11.2018 18:51

Krzysztof Jarzyna ze Szczecina.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Motywator
 Opinia
@Teleranek 16.11.2018 23:19

Dokładnie tak. Sztefan go jeszcze trzyma bo się boi ze z nim odejdą ludzie jak z poprzednim dyrektorem i wszystko padło. Ale żaden z nas nawet nie pomyśli o (usunięte przez administratora) na drugi dzień. Może nawet wróci chęć do pracy.(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Nick
 Opinia
@Bizon 12.11.2018 21:23

za niedługo zmiana na (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Chris von Basten
 Opinia
@Nick 21.11.2018 12:26

Het zal een ander bedrijf zijn. Leer vissen in het Nederlands.(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Rynkowy
 Opinia
@Nick 21.11.2018 12:26

(usunięte przez administratora) Nie zdziwiłbym się patrząc z jakim rozmachem działają.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Sędzia
 Opinia
@Rynkowy 23.11.2018 20:26

A skad Ty Lechu możesz wiesziec. (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Lech
 Opinia
@Sędzia 24.11.2018 22:23

Pytanie brzmi - czy w firmie Ekoplon któryś dział został sprzedany? Otóż nic na ten temat nie słyszałem to się nazywa F.N. Natomiast firma na "B" do pięt nie dorasta majątkowi Ekoplonu.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Lech
 Opinia

Chciał byś mieć taką kasę w wieku siedemdziesięciu lat.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Mamona
 Opinia

Lechu, nic nie piszesz sensownego o tej firemce. Nie tylko kasa się liczy! Sumienie , lojalność , zaufanie, własna godność i bliskie osoby na których można liczyć. To wartości dla Ciebie obce, bo nie kupisz ich za żadną kase. A kasy do grobu nie zabierzesz !

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Rynkowy
 Opinia
@Rynkowy 23.11.2018 20:26

Być może żle słyszałem, (usunięte przez administratora) Co do firmy na B to chyba Lech nie zna Grupy kapitałowej i jej majątku.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
J-23
 Opinia
@Sędzia 24.11.2018 22:23

To ciekawa sprawa z tym Lechem...wypowiada sie apodyktycznie a pod jego postami nie ma mozliwosci odpowiedzi...KTO TO JEST???

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
DH
 Opinia
@J-23 25.11.2018 21:19

To jest człowiek, któremu usuwa się grunt pod nogami i jak to mówią tonący brzytwy się chwyta.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Nowy
 Opinia

Mam rekrutację do Działu Drobiowego. Czytam opinię ale nie widzę nic o tym Dziale. Może ktoś mi napisze jak tam jest?

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Bond
 Opinia
@Nowy 23.11.2018 07:46

Dyrektor działu jest dobrym człowiekiem. Jak nie będą mu przeszkadzać to może być dobrze .

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Bond
 Opinia
@Nowy 23.11.2018 07:46

Ale to trudny front

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Mietek
 Opinia
@Bond 23.11.2018 20:07

Lepiej nie zaczynać tam pracy. Dyrektor regularnie podnosi cele sprzedażowe, a ferm nie przybywa, konkurencja się doskonali. Ludzie nie chcą tracić czasu dla przedstawicieli z tej firmy, bo ciagle w terenie słychać same złe opinie zaciągnięte z przeszłości.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
DH
 Opinia
@Mietek 24.11.2018 09:17

Też jestem tego zdania. Jak masz możliwość, gdzie indziej to się nie wahaj. Mało stabilnie tu jest i tak jak napisano wcześniej, że te produkty też nie są „must have” na rynku.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Adept
 Opinia
@Nowy 23.11.2018 07:46

Tu jest podobnie poza kompetentnym dyrektorem. Jak chcesz się dowiedzieć jak firm postrzegana jest na rynku podpytaj kilku hodowców w okolicy. Ja tak zrobiłem. Przez znajomych podpytałam dystrybutorów w okolicy o firmę Ekoplon. Nie jest dobrze. Poza złymi opiniami na temat warunków współpracy ( częste zmiany zasad itp), źle postrzegane są częste zmiany żywieniowców, a właściwie ich brak, bo zastępują ich handlowcy. Klienci narzekali ze jakość obsługi jest na bardzo niskim poziomie. W transporcie rozlatuje się towar na paletach bo z oszczędności za mało używają foli do streczowania. Kombinują na paketach. Przysyłają stare i połamane a chca odbierać nowe. (usunięte przez administratora) Mam dwóch kolegów w branży i bardzo odradzali mi prace w tej firmie choćby przez to jak traktuje i rozstaje się z pracownikami. Mimo to ze chciałem zacząć prace w paszkwce, dałem sobie spokój z praca w Ekoplonie.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Sztefan
 Opinia

No i kolejna figura z szachownicy ubyła. Ciekawe czemu skoro jest tak super.Mila atmosfera,przyjazny szef, profesjonalny zarząd. No, ale zarząd w myśl PRL sam się wyżywi.Pewnie mówią (usunięte przez administratora) nic się nie przejmuj mamy plan..... B,C,D itd. Super strategia. (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
J-23
 Opinia
@Sztefan 19.11.2018 20:01

A kto ubył ,bo z tego co widzę to codziennie kadry w firmie mają co robić.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Czech
 Opinia
@J-23 19.11.2018 20:23

Zaraz tam ubył. Zbędny balast po prostu. Pewnie się okaże,że ta osoba kradła mataczyla i tak w ogóle to już nie dawała z siebie wszystkiego Ogólnie leń kłamczuch i zdrajca. Kto nie z nami ten przeciwko nam. Tak sobie myślę, że przed świętami to i ten (usunięte przez administratora) się zwolni i pójdzie w długo.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
DrHaus
 Opinia

Nie rozumiem Twojej intencji Lech? Chcesz swoimi postami zaczarować rzeczywistość? Ile lat i na jakim stanowisku pracujesz w ekoplon? Akurat (usunięte przez administratora) ma się dobrze a styl ich pracy to jedno a drugie to konsekwencja działań i pozycja gracza światowego.Ekoplon oddał w pewnym momencie swój biznes w ręce dyletantow i teraz oczekuje sukcesów? W biznesie liczy się efekt i jakość a nie ilość godzin w aucie i przepalona benzyna.Ile czasu w ekoplonie trwało uruchamianie JEDNEGO mobila???..W konkurencji jeżdżą ich setki...A tu zatrudniają dublujacych się PH którzy sami nie wiedzieli co mają robić...

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Sprawozdawca
 Opinia
@DrHaus 18.11.2018 12:43

Nawiązanie do firmy (usunięte przez administratora)? - przypadek ? Nie sądze! Różnica jest taka ze(usunięte przez administratora) wypuszczało kiedyś dobrych fachowców, poza małymi wyjątkami ???? jak drzewa iglaste. Bo te wyjątki przenoszą tylko najgorsze co wynieśli z tej firmy - brak szacunku do pracownika, brak zaufania, zbieranie haków żeby było za co zwolnić , GPS, bezgraniczna kontrola. Taki (usunięte przez administratora) !

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
DrHaus
 Opinia
@Sprawozdawca 18.11.2018 13:10

Ja pomimo kierunkowego wykształcenia i pewnej praktyki nie czuję się rasowym żywieniowcem bo mam świadomość ,że jest to dziedzina wymagająca dużej wiedzy z wielu dziedzin takich jak biochemia,fizjologia itp.Przepracowalem kilkanaście lat w firmach biotechnologicznych i musiałem od podstaw uczyć się żywienia pomimo ,że taki przedmiot miałem na studiach. Do sukcesu trzeba więc wiedzy i logiki działania w zmieniającej się rzeczywistości a nie GPS-u i wrednych kierowników .Każdy chce pracować ale pod mądrym kierownictwem a o to tutaj trudno.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Sprawozdawca
 Opinia
@Sprawozdawca 18.11.2018 13:10

Kończąc wypowiedz. W tamtej firmie to były przypadki, w Grabkowej to zrobił się standard.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Lech
 Opinia
@DrHaus 18.11.2018 12:43

Jakiej firmy szukasz?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
DrHaus
 Opinia
@Sprawozdawca 18.11.2018 13:51

Chyba każdy z nas szuka firmy z mądrym kierownictwem.Z mojej perspektywy atmosfera droższa od pieniędzy...Ale może jestem starej daty. Pozdrawiam kolegów z Ekoplonu

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Klątwa ekoplonu
 Opinia
@DrHaus 18.11.2018 12:43

Moja współpraca z firma EKOPLON została zakończona z powodu atmosfery. (usunięte przez administratora) walka o każda tonę. Brak stabilności. Zarząd oraz kierownicy uważają ze sprzedaż zależy tylko o wyłącznie od doradców, a tak nie jest. Wiekosz klientów przede wszystkim kupuje na podstawie jakości i ceny, a ani jednego ani drugiego firma nie posiada. Jedynie awanturujący i grożący klienci mieli szanse być traktowani poważnie, reszta zostawała z problemem sama.

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Niezależny
 Opinia

Pierwsz raz wszedłem na gw zaintrygowany opowieściami o firmie EKOPLON Jestem pracownikiem firmy paszowej, na spotkaniu z zarządem spółki właściciel na przykładzie EKOPLON pokazał jak nie należy postępować w stosunku do swoich pracowników. (usunięte przez administratora) Ja osobiście zastanawiam się kim jest właściciel skoro pozwala niszczyć swoją firmę i ludzi. Wypuścić na rynek tak doświadczonych ludzi czym wzmacnia się konkurenta i byc z nimi na drodze sądowej jest głupota.Przecież Ci ludzie zaoraja się aby przejąć rynek. Brawa dla strategów w EKOPLON

Pomocna?
Tak11Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Koralik
 Opinia

Ekoplon sie sprzedaje czy bankrutuje? Ludzie masawo zwalniaja sie z pracy. Wlasciciel pisze rozpaczliwe listy do zalogi. Warto jechac na rozmowe?

Pomocna?
Tak137Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Iglak
 Opinia
@Koralik 09.06.2018 00:43

Już nie warto. Wszyscy z branży uciekają z tej firmy, brak kompetentnej kadry zarządzeń, brak fachowych szkoleń, brak wsparcia sprzedaży. Ogólnie firma przestaje się liczyć na rynku. Chyba idzie ku sprzedaży.

Pomocna?
Tak42Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Lexus
 Opinia
@Koralik 09.06.2018 00:43

Wszystko prawda, sam wielki prezes już jeździ po klientach i zbiera zamówienia, bo nie ma komu. Pewnie "menadzerów" nie puszcza, bo nie bardzo w temacie.

Pomocna?
Tak41Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Janusz
 Opinia
@Lexus 14.06.2018 11:21

A teraz to nawet wożą i pokazują "prezesa - dobrodzieja" po targach i rynkach, żeby ludzie ludzie widzieli że EKOPLON to jeszcze jego. Śmiało można to porównać do cyrku. Obsada: iluzjonista, klaun i pajac - czyli gala biznesu znane jako towarzystwo wzajemnej adoracji.

Pomocna?
Tak33Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
normalny
 Opinia
@Janusz 03.07.2018 11:39

Jak uważasz , że właściciel firmy nie powinien się spotykać ze swoimi klientami i interesować rynkiem to na zawsze zostaniesz "JANUSZEM" biznesu

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Układ pisze
 Opinia
@normalny 06.07.2018 15:29

Zgadzam się z Tobą " Normalny :-) . Wychodzi, że pracujesz dla takiego "JANUSZA" biznesu bo póki firma nie zaczęła iść na dno, nikt z klientów pana prezesa nie widział. Nie wspomnę o wydarzeniach branżowych. Wychodzi na to, że go obrażasz, a za to można dostać rozwiązanie umowy bez wypowiedzenia, ale Ty jesteś przecież na kontrakcie.

Pomocna?
Tak30Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Spółdzielca Niezrzeszony
 Opinia
@Koralik 09.06.2018 00:43

Ciężko tu znaleźć wartościowe wskazówki dla osoby która zastanawia się nad pracą w Ecoplonie. Oczywiście że warto, Ekoplon to jeszcze dobra marka. Musisz tylko odpowiedzieć sobie na kilka pytań, aby odnaleźć sie w obecnej sytuacji tej firmie: - czy widziałeś i potrafisz odróżnić krowę od kury czy świni - jeżeli tak, jesteś fachowcem - gdybyś wiedział jeszcze czym się je żywi znajdziesz sie w elitarnej grupie 8 fachowców, którzy to potrafią ( chyba że znowu się ktoś zwolnił - sytuacja jest dynamiczna) - czy potrafisz tworzyć marzenia w Excellu i ich CRM?- to bardziej się liczy niż wyniki - potrafisz tylko przytakiwać i nie wyróżniać się ? - masz doświadczenie w sprzedaży, najlepiej pampersów albo pasty do zębów, może być też kołder dla emerytów? Jeżeli odpowiedziałeś sobie na powyższe pytania TAK, warto jechać i negocjować wynagrodzenie. To na to dobry moment , gdyż rozpaczliwie szukają pracowników, raz w tygodniu się ktoś zwalnia, więc płacą ile sobie kto życzy. Podsumowując, jak nie masz gdzie to w ostateczności można iść na przeczekanie, aż się nie trafi coś lepszego. cdn.

Pomocna?
Tak39Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Miko
 Opinia
@Koralik 09.06.2018 00:43

Firma dązy do samozagłady.Miejsce došwiadczonej kadry zajmują sprzedawcy kołder dla emerytów lub inni sztukmistrze nie mający pojęcia o hodowli i żywieniu...aż przykro patrzeć

Pomocna?
Tak29Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ekorobol
 Opinia
@Koralik 09.06.2018 00:43

Jak chcesz mieć lojalke na 10 lat to jedź. Powodzenia. Teraz tak chcą przytrzymać nas w firmie. Jeszcze trochę i w łańcuchy będą nas zakuwac

Pomocna?
Tak28Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Jeszcze pracownik
 Opinia
@Koralik 09.06.2018 00:43

(usunięte przez administratora) działy sprzedaży maja wietrzenie kadr za sprawa człowieka który oszukuje pracowników oraz zarząd. Działy administracyjne są porażone ta ślepota zarządu i sypia się jak domki z kart, odchodzą ludzie którzy byli dla tej firmy kręgosłupem - kadrowa, kontroler, dział prawny. Natomiast jeśli jesteś zdeterminowany aby chcieć coś zmienić i masz pomysł - Zarząd cię będzie nosiłam rękach aż do momentu kiedy zapomną ile dla nich zrobiłeś i znajda na ciebie haka, No chyba ze jesteś sprytny jak pewnien łysy człowiek od którego się ta "dobra zmiana " rozpoczęła

Pomocna?
Tak24Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
J-23
 Opinia
@Jeszcze pracownik 23.07.2018 18:47

To wprost niewiarygodne jak właściciel tak dużej firmy dał się omotac człowiekowi który nie ma pojęcie o branży...NIEWIARYGODNE

Pomocna?
Tak26Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pracownik
 Opinia
@J-23 23.07.2018 21:35

A co to za pracownik spowodował tą zagłade?? Co on jeszcze tam robi??

Pomocna?
Tak27Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
J-23
 Opinia
@Koralik 09.06.2018 00:43

Co to za pracownik?...podaję rysopis -mały,gruby,łysy,w okularach z koralikami na szyji,w skarpetkach w kwiatki...a. co robi?...ZAMĘT robi...

Pomocna?
Tak26Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Maximus
 Opinia
@J-23 25.07.2018 18:12

Z wystającymi stringami ze spodni - zapomniałeś dodać

Pomocna?
Tak24Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ekoupad
 Opinia
@Maximus 27.07.2018 11:20

Jak widać nawet skarpetki w kwiatki i koraliki nie pomogły panu od "Zagłady" - firma właśnie "PODZIĘKOWAŁA" mu za współpracę. Jeszcze trochę a po Epce zostanie tylko wielka zielona plama!

Pomocna?
Tak24Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
J-23
 Opinia
@Ekoupad 30.07.2018 18:16

Ale ile ten jegomość zła poczynił to tylko właściciel Ekoplonu może wiedzieć...Ciekawe kto to teraz i jak odbuduje

Pomocna?
Tak21Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Junior
 Opinia
@Koralik 09.06.2018 00:43

Z duetu "Głupi i Głupszy" został ten drugi, czyli pan dyrektor bez jaj i charakteru. Ogólnie nic nie wiedzący, dużo obiecujący i przytakujący. Ślubował wierność i ślepe poddaństwo władcom z wypasionych fur, choćby miał matkę sprzedać. Skutecznie podkopywał swojego poprzedniego i obecnego (byłego już ) przełożonego do zarządu oraz podwładnych, czego wynikiem są powyższe wpisy. Nie wiele potrafi, ale obiecuje...... chociaż decyzyjności żadnej, wystraszony odpowiedzialnością. Taka marionetka, maskotka. A Władca opiera na nim dział, który utrzymuje cały rok firmę.

Pomocna?
Tak27Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Miko
 Opinia
@Junior 31.07.2018 09:00

Z tego co wiem wlasciciel Ekoplonu lubi takich cudotworcow I nie jest to pierwszy pajac na tym stanowisku.Czekamy na nastepnego.TYLKO czy firma to wytrzyma?...A może czas zacząć szanować prawdziwych fachowców Panie prezesie?

Pomocna?
Tak30Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
ooooooo
 Opinia
@Junior 31.07.2018 09:00

a to nie ten co z da-ona tu sie znalazl?

Pomocna?
Tak19Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
luk
 Opinia

Interesuje go tylko i wyłącznie kariera i dla niej zrobi wszystko poza nawiasem moralności i etyki. Ludziom zrobił wiele świństw, a metody zachowania dokładnie takie same.

Pomocna?
Tak32Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Czarny wtorek
 Opinia
@Koralik 09.06.2018 00:43

Kolejne zwolnione etaty w firmie. 5 osób rozstało się z firmą. W przeciągu 3 miesięcy odeszło z firmy ponad 20 osób. Od członka zarządu przez dyrektorów działów, kierowników administracji i regionów sprzedaży, doradców w sprzedaży, specjalistów z biura. Szykują się kolejne odejścia. Ktoś chce jeszcze tu podjąć pracę? Chyba tylko desperaci z "pierwszej ligi"

Pomocna?
Tak25Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
J-23
 Opinia
@Czarny wtorek 01.08.2018 09:19

No i bardzo dobrze może w końcu właściciel-milioner zrozumie ,że FIRMA TO LUDZIE...a nie klakierzy i bajkopisarze...

Pomocna?
Tak20Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
byob
 Opinia

(usunięte przez administratora)robił dokładnie tak samo

Pomocna?
Tak16Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
HCWD Wacek
 Opinia
@Koralik 09.06.2018 00:43

Oczywiście, że warto. Teraz (usunięte przez administratora) z troski o nasze dobro i komfort pracy doposaża samochody służbowe. Jest to system poprawiający głównie bezpieczeństwo (usunięte przez administratora) w postaci GPS. Oczywiście wszystko w wyniku zaufania do pracownika. (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak12Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
GPS
 Opinia

A co (usunięte przez administratora)będą monitorować i obserwować? Stojące na placu przed firmą samochody ? Czy samych siebie ?

Pomocna?
Tak13Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
nikoś
 Opinia
@Koralik 09.06.2018 00:43

Z Eko podobno tak jak z przysłowiowym żartem: - Co robi 9,5zł w portfelu? - Ledwo dycha!

Pomocna?
Tak14Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Władco !
 Opinia
@Koralik 09.06.2018 00:43

Jak się czyta prawdę o swoim imperium? Może jakieś wnioski zamiast nienawiści i chęci zemsty na każdym kto pomyśli inaczej ? Może zaczniesz nas szanować, ostatnią garstkę lojalnych pracowników która waha się czy już odejść, czy jeszcze poczekać z nadzieją że coś się zmieni ? A strachem nas nie zatrzymasz.

Pomocna?
Tak11Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Kret
 Opinia
@Koralik 09.06.2018 00:43

Warto to tylko przeczytać te opinie i wystarczy. Pełen obraz firmy

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Specjalistka
 Opinia
@Koralik 09.06.2018 00:43

Mam dylemat po tych opiniach czy warto z nimi rozmawiać. To podejrzane, że są tak nachalni żeby się spotkać w sprawie pracy w tej firmie. (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Koralik
 Opinia
@Koralik 09.06.2018 00:43

Chyba po tych wpisach nie ma sensu się nawet zastanawiać. Pierwsza Polska Korporacja Rodzinna.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
DH
 Opinia

Pracowałem tam przez chwilę. Na początku do rany przyłóż. Niestety pachniało mi to zakłamaniem i się nie myliłem. (usunięte przez administratora) mają niesamowity. Zatrudniają ludzi na chybił trafił, a dopiero później myślą co z nimi robić. Aplikowałem pod kątem nawozów, a się okazało, że wylądowałem na paszach o czym nie miałem pojęcia i byłem piątym przedstawicielem na terenie, który przez brak miejsca odbijał się jak od ściany. Moja chęć przrjścia do działu nawozów skończyła się brakiem przedłużenia umowy. Gdy pojechałem się rozliczyć ze sprzętu w dniu pracy na własny koszt firma wyśmiała mnie, że upominam się o zwrot kosztu dojazdu własnym samochodem w dniu pracy. Gdyby na rozmowie mi powiedzieli, że bedę sprzedawał tylko pasze to w życiu bym nie przyjął tej oferty. Żałuję, bo miałem wtedy inne oferty pracy. Pewnie konkretniejsze. Chcą udawać wielki korpo, ale rzeczywistością bliżej do januszów biznesu. Zarządzanie i rekrutacja lata 90.

Pomocna?
Tak16Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Protan
 Opinia
@DH 11.11.2018 12:56

Nie tylko ciebie tak załatwili. Obiecują, przedstawiają swoje wizje, a potem je zmieniają. Ktoś powinien zmienić dilera.

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
lech
 Opinia
@DH 11.11.2018 12:56

Podaj nazwę firmy, która zwraca za koszty użycia swojego samochodu podczas rozliczenia się z ta firmą!

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
DH
 Opinia
@DH 11.11.2018 12:56

Lech w dalszym ciągu świadczyłem pracę i poczytaj sobie co to jest świadczenie pracy poza wyznaczonym miejscem, delegacja lub podróż służbowa i np jest coś takiego jak użyczenie własnego samochodu w celach służbowych. Każda firma zwraca pracownikowi koszty takiego dojazdu czy to własnym samochodem czy transportem publicznym (do tej wioski to niemożliwe). Jako przykład choćby firma mojej żony (tu Cię zaskoczę, bo dla Ciebie nie do pomyślenia-wracają również za taksówki) której nazwy z oczywistych względów nie wymienię. Jednak jak ktoś mało widział to nie wie.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Lech
 Opinia
@DH 17.11.2018 21:17

Zadałem proste pytanie i proszę o prostą odpowiedź. PS. Proszę pisać pod jednym Nikiem.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Protan
 Opinia
@DH 17.11.2018 21:17

DH szkoda pary, znam twoją historię i to święta prawda. Lech zablokowal możliwość odpowiedzi i narzuca prezesowski ton. To nie Grabki !

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Lech
 Opinia
@Protan 17.11.2018 23:35

Ten człowiek /DH/ jest okropnie mało precyzyjny - to chcę powiedzieć - jeśli uważasz inaczej pozostaje polecenie drogi sądowej!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Protan
 Opinia
@Protan 17.11.2018 23:35

Do Lecha Odblokuj możliwość odpowiedzi skoro jej oczekujesz ! Poza tym to bardzo konkretnie opisał swoją przygodę z tą firmą. (usunięte przez administratora) Może zaprzeczysz ?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Lech
 Opinia
@Protan 18.11.2018 00:02

"Mało macie spraw w sądach?" - do kogo ta mowa bardzo niedoświadczony człowieku?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
DrHaus
 Opinia
@Protan 18.11.2018 00:02

Uważam,że rozmowa z kimś takim kto blokuje możliwość odpowiedzi pod swoimi postami nie ma sensu.Widać,że to ktoś nasłany aby poprawić słabe notowania firmy.Ale nie tędy droga. Właściwa droga to poszanowanie pracownika i dobra kultura pracy. I jednego i drugiego w ekoplonie brak.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Lech
 Opinia
@DrHaus 18.11.2018 09:29

Nikt niczego nie blokuje - ewentualne uwagi proszę kierować do właściciela serwisu. A tak nawiasem mówiąc to przez lata nie przeszkadzała nikomu wiocha i PGR a któregoś ranka po obudzeniu zaczęło być inaczej - proszę wszystkich o zastanowienie, bo wszędzie dobrze gdzie nas nie ma - amen.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
DrHaus
 Opinia
@Protan 18.11.2018 00:02

A ja proszę wszystkich o analizę postów w temacie ekoplonu.CZYZBY WSZYSCY SIE MYLILI???...Ten kto tam pracował zna prawdę-Nie ma tam z kim rozmawiać na argumenty.Firma poprzez swoje działanie sama strzeliła sobie w stopę.Nie szanowała pracowników i nie doceniala coraz większej konkurencji nie mówiąc już o braku jasnej polityki wobec dilerów którzy odwrócili się od tej firmy.Zatrudnianie osób bez doświadczenia lub z innych egzotycznych branż dopelnilo katastrofy NA WŁASNE ŻYCZENIE.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Protan
 Opinia
@DrHaus 18.11.2018 10:37

(usunięte przez administratora) to nie lokalizacja, to stan umyslu i jakosc kierowania firmą. A bierze się ona wyłącznie z mentalności osób zarządzających i wlascicielskiego prawa. A tak nawiasem mówiąc to ktoś nie trzyma juz ciśnienia. Trzymaj fason Lechu! Świat się nie kończy na firmach paszowych !

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
DrHaus
 Opinia
@Protan 18.11.2018 11:29

To prawda...A swoją drogą PKS powinien otworzyć regularną linię EKOPLON-RESZTA POLSKI. Zarobek i obłożenie zagwarantują odchodzący,zwalniani i przyjmowani do spokojny...perpetum mobile????

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Protan
 Opinia
@DH 11.11.2018 12:56

DH wpadłeś ofiarą braku koncepcji i kierunku rozwoju tej firmy oraz niskiego poziomu zarządzania na najwyższych szczeblach. Jakiś czarodziej naobiecywal bajek " Januszowi " biznesu cudów i stąd takie zatrudnienia jak Twoje. Zatrudniają na chybił trafił bez konkretnego celu, aby pokazac ze ktos przyjdzie do nich pracowac. Nie biorąc pod analizę czego kolwiek. Potem się okazuje się że nie ma miejsca dla Ciebie bo na tym samym terenie pracuje 3 innych doradców. Nie rozstają się z Tobą bo nie masz umiejętności czy się nie sprawdziłeś. Po prostu zmieniła im się wizja bo pojawił się ktoś kto opowiedział piękniejsza bajke i już idą w tym kierunku. A Ty jednak jestes niepotrzebny. Nikt nie myśli o tym że zrezygnowałes z dotychczasowej pracy, że im zaufales.(usunięte przez administratora). I tak w kółko... to taka firma. Nic dodać nic ująć.

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Akademista
 Opinia

Dokładnie tak jak z Wielka Akademia Ekoplon. Brali wszystkich kto się tylko zgłosił,(usunięte przez administratora)Młodym ludziom obiecali, przedstawiano wizje rozwoju i tak ściemniali im 3 miesiące. A potem okazywało się ze nie ma dla nich miejsca bo w lokalizacjach w których mieszkają nie ma vakatów. Strata czasu!

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Lech
 Opinia

To są słowa pracownika (usunięte przez administratora) "pracownik 06.01.2016 13:17 Ciekawe, jak firma zwalnia dobrego pracownika? Chcesz pracować, pracujesz, nie odpowiada ci firma to się zwolnij i poszukaj lepszego pracodawcy. W firmie pracuje ponad 200 osób, prawie 50% ze stażem powyżej 10 lat. w Okolicy jest dużo możliwości pracy. Można pracować w oddalonym o 15 km Tarnowie Podgórnym, w Buku 18 km. Tam jest mnóstwo nowoczesnych firm, w których z pewnością jest super atmosfera i nie trzeba pracować albo tylko wtedy gdy ma się na to ochotę , można siedzieć cały dzień na facebooku. Jeżeli szukasz pracy, a nie towarzystwa, to w(usunięte przez administratora) masz to. Nie pracuje się ani dla pierników, ani dla garniturów ale dla pensji. "

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Zostaw opinię o EKOPLON Sp. z o.o. Sp.K. - Szydłów

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

×
Zero tolerancji dla mobbingu w firmie!

Byłeś świadkiem?
Dodaj opinie na www.gowork.pl/opinie
Potrzebujesz wsparcia?
Skontaktuj się z Panią Joanną Koczaj-Dyrda zgloszenie@gowork.pl

Joanna Koczaj-Dyrda
Joanna Koczaj-Dyrda Ofiara mobbingu - Radca prawny