Czy przypadkiem właściciel nie był powiązany z nieistniejącym obecnie sklepem meblowym MAG-MAR, mieszczącym się kiedyś przy Piłsudskiego 6 w Policach (dawny, nieistniejący barak w okolicy rondo)? Czy przypadkiem tamten sklep nie był wówczas zarejestrowany na małżonkę obecnego właściciela przedsiębiorstwa Quattro Meble Na Wymiar Mariusz Szarszewski? W tamtym, nieistniejącym już sklepie o rzetelności można było zapomnieć. Na złożone zamówienie w tamtym sklepie czekało się kilka miesięcy. Zamówione i dostarczone meble nie były w moim przypadku zgodne z zamówieniem. Na reklamacje czekało się kolejne kilka miesięcy. Na szczęście moje meble nie były do montażu. Na inne zamówienie czekałam kolejne kilka miesięcy a gdy nie doczekałam się dostawy zażądałam zwrotu pieniędzy. O kontakcie z właścicielką bądź mężem właściciela zajmującym się wówczas montażem można było zapomnieć. Nie odbierali telefonów. A zatrudniona w sklepie przy Piłsudskiego sprzedawczyni rozkładała bezradnie ręce. Czasem informowała, że właścicielka może przebywać w drugim sklepie o tej samej nazwie, mieszczącym się pod adresem, pod którym ma siedzibę obecna firma Quattro Meble Na Wymiar Mariusz Szarszewski czyli przy Wojska Polskiego w Policach. Tam też najczęściej właścicieli nie zastawałam :-(