Absolutnie odradzam. Po pierwsze stawka która jest śmieszna, 21 złotych na godzinę przy minimalnej krajowej 30.50. Brak umowy, praca na czarno, zbywanie pracownika ze umowa zostanie podpisana. Zwolnił*m się i szef zaczął zwlekać z wypłatą, kiedy po raz drugi zadzwonił*m kiedy ją dostanę powiedział że jutro, przy czym od razu zaczął wątek zepsutego sprzętu za który mamy się dogadać z innymi pracownikami i zapłacić. Kilka godzin później został ponowiony telefon w którym został*m wyśmian* i zaczął się argument ,,mam chore dzieci, nie będzie mnie w pracy żeby dać wypłatę”. Rozłączył*m się więc szefostwo się przestraszyło i następnego dnia dostał*m pieniądze. Firma prowadzona przez małżeństwo, ,,rodzinny” biznes to tak naprawdę traktowanie pracowników jak tania siła robocza i typowa ,,zapchaj dziura”. Umiej wszystko, bo jak nagle ktoś się rozchoruję to musisz robić albo za sprzedawcę lodów, albo za pomoc kuchenną, albo za zmywarkę. Masz być w pracy 10 godzin? Szef nagle stwierdza ze masz zostać kolejne 3! Miałeś być w budce z lodami ale jest brzydka pogoda? Zaraz wymyślą ci jakieś zadanie które nijak ma się do stanowiska na które się zatrudniłeś. Omijać szerokim łukiem.