Jak wygląda atmosfera i praca w firmie Transport i Logistyka Zbigniew Czajkowski w mieście Grudziądz? Wiecie co nowego się u nich dzieje? Czekamy na nowe sprawozdania odnośnie pracy!
31.03.2022 10:17
Nieuczciwy pracodawca. Zatrudnia na najniższa krajowa pwwolujac się na art 129 par 1 KP z którego wynika że norma czasu pracy to 8 h dziennie i 40 tygodniowo a tymczasem dostaje się na maila zaplanowana pracę na 12 do 14h dziennie. Nie ma żadnych nadgodzin płatnych, zgłaszając ilość godzin pracy Pan Prezes twierdzi że to trzeba być nieogarem żeby tyle pracować skoro to się da zrobić w 8 godzin a z papierów wynika jasno że 12 lub 14h i nie da się tego przeskoczyć. Sprzęt stary, brak zabezpieczeń na samochodzie i podstawowych narzędzi które pozwolą normalnie pracować i nie skończyć w szpitalu z pękniętym krzyżem. Jednym słowem jeśli komuś się nudzi w domu i lubi pracować za najniższa krajowa 14h dziennie i dźwigać 2,5 tony dziennie nie mając nawet wózka na towar to ta praca jest idealna wymarzona dla niego. Nie polecam tego pracodawcy!!! Oczywiście wszystko jest do udowodnienia w porozumieniu z inspekcja pracy.
Nie polecam
16.08.2021 14:23
Nieuczciwy pracodawca, zatrudnia na najniższą krajową a reszta pieniędzy w kopercie lub w ogóle. Na wyposażeniu firmy same stare samochody które ciągle się psują. Tu nie liczy się pracownik a jedynie aby Panu prezesowi pieniądze się zgadzały i cyferki w tonie papierologi którą każe wypełniać.
Zostaw merytoryczną opinię o Transport i Logistyka Zbigniew Czajkowski