W tvp3 łódż Narutowicza 13 / oraz radio łódz Narutowicza 130
oschły do człowieka o nieprzyjemnym usposobieniu jest;
Jarosław Kosmatka czytaj „hiena” powiedział ze żadne media publiczne
nam nie pomogą, mamy się zwrócić do „wolnych mediów komercyjnych”
p. diable kosmaty wskazane jest umotywowanie DLACZEGO !!
a byłbym zapomniał p.kosmatka co tam z azymutem do sadu, coś mi tam p.kwiczał
ze poda mnie p,do sadu ,pana wybór ja p, nie będę przepraszał ,nie widzę takiej potrzeby
to p. powinien Nas z godnością „tylko jej p.brak” tak po ludzku przeprosić, p. zdanego
pisma nie wysłał, „do ZLM-u” bo go p. nie napisał, wiec jesteś p. „hieną na zakręcie XD”
jestem tym kim jestem „nigdy nie byłem niewolnikiem” walczę o dobro mojej rodziny
żeby p. nawet nas@@ we własne gacie z zawiązanymi nogawkami, nie powstrzyma p. mnie
Jestem chłopak Niepokorny,ze Szlezygu Gremabachu i z t.zw pól Wiznera nie zna pan
tych tradycji dobrych i charakternych tradycji, później Polskie Wojsko,nie ludowe co p, wie nic
był p.w d@@@ i co p. widział kukuryku (...) niech p. omija kalkę literowo urzędowa PRAWDA NIE
MOŻE BYĆ ZAKRYWANA OBRZYDŁYM KŁAMSTWEM (...)
Którym się posługują bez mózgowce „w mętnej wodzie” „nie wszyscy” pustaki z zlm-u
a i tak jest ich 26-szt,ludzia??
Czy p.p kosmatka wie o tym ze gmina lodz łacznie z zlm jadą po całości, nie zwracając uwagi
nawet na żyletki, jadą w zaparte, a ciocia łudaje od 2018r ze nie ma pełnej siedząc na miedzy
bez pełnej wiedzy, i swojego kłamstwa tak bronią aż leci im piana, a skąd to wiadomo porostu
z gębowego otworu są to rzadko spotykani Dyletanci (...)
a pan niestety karmi się ich kłamstwami, czym p. kosmatka odżywia się ,na pewno nie ścierkami (...)
Do brzegu
radio łódż –Artur Wolski naukowiec i radiowiec z krwi i kości, pisze książkę naukowa
nawet był rzecznikiem prezydentów-rezydentów miast pytam p. których miast
czy przypadkiem nie miast z tektury.
ten p.od sierpnia 2022r szukał dobrego reportera? Znalazł p. Adriana Kozioł „radio łódż
poprzednio w radio parada u p. e. kubasiewicz - ciekawy temat (...)
w miedzy czasie p.Kozła złapała t.zw sraczka stresowa, po ustąpieniu tej nie przyjemnej
dolegliwości ,owszem dotarł dopiero 6.09.2022r o godz; 10;00,wypytywał żonę mnie również
zastanowiło mnie to dlaczego nie zainteresował się dokumentacja przedmiotowej
sprawy ,był galancie wyszedł po fajrancie, mając materiał jadąc trambimba, lub bimba
do redakcji Narutowicza 130 w trakcie jazdy złapała go bezobjawowa sraczka stresowa
gdzieś zapodziały się jemu nagrania z wcześnie przeprowadzonego z nami wywiadu gadu-gadu
i wyszła z tego kwadratura koła, był bo był i nic poza tym (...)
Więc ponownie zadzwoniłem do gościa tego A.Wolskiego, rozmowa słuchawkowa gatka-szmatka
a w tej gadce tuz przy szmatce- p.Wolski p, bez troski co teraz za bajer p. mi zacznie wciskać
byleby ze szczerego p@ys@,a no wicie mam tyle roboty od niedzieli do soboty ,ale pomyśle nie
za długo nie chciałbym żeby p.z powodu naszej sprawy ,coby został myśliwym, nie zamierzam
p. szukać po lesie bo echo niesie, już w kraju republiki bananowej było zdarzenie ze pewien
p. poseł puścił bąka który się błąkał, wraz z kleksem, a tak przeraźliwie-i zaraźliwie jepe
darł ze do niego Szczelają? finał taki ze kabaryny stróżów prawa ,czytaj systemu którego
prawem nazwano, wszędzie imu dopingują na t,zw legalnych???? zgromadzeniach klakierów
na posiedzeniach sam widziałem i słyszałem „Pabianice”p. zesie p. Józek zapytowuje
p, kiedy będzie wungiel ponieważ 200 lat jeszcze nie mineło p, ober Szrejber niech p.powie
Józkowi że jak był na innejej galaktyce wówczas inaczej był liczony czas,ale jak tylko sprzedam
kota-znajdzie się idiota ,kupie trochę błota i co zostanie dokonam zakupu dla niego tego wungla
aha, niech pan powie jemu lalalala (...)
O bym zapomniał ze mam jeszcze petenta do obsmarowania, wiec p. beztroski Wolski
co z tym reporterem, chwila moment – mam , mam młodą dziewczynę łona się z p. skontaktuje
młoda energiczna nie jak ta sierota Kozioł, ona da rade ja tego nie podważę no i czekamy
od połowy listopada ,z głowy bo ta młoda nie powiedział w który poniedziałek
Dziękuje za uwagę
p.Wolski czy p.jest z polski, czy wokół polski a jałmużnę to pi@@@&^&
bo wymuszona pomoc to jest żadna pomoc...
bucy bajadera rł:->hieny dziennikarskie tyle w temacie