Stanowczo odradzam firmę Max Meble. Współpraca z tą firmą została podjęta z uwagi na polecenie przez firmę remontową Fach Styl oraz sugerując się pozytywnymi opiniami na Facebooku. Firmie zostało zlecone : wykonanie kuchni, szafki nad WC, zabudowy pod akwarium oraz szafy na przedpokój. Żadna z wymienionych robót nie została wykonana należycie. Dodam również, że szafka nad WC do dnia dzisiejszego nie została zamontowana!!! Miała dojechać tydzień po wkonaniu reszty zabudowy - już nie dojechała i brak jakiegokolwiek kontaktu w tej sprawie. Uwagi męża odnośnie wykonanych prac w ogóle nie interesowały Pana Sebastiana- po prostu tak musi być.
1. Zabudowa kuchenna: duże szpary na 2 szafkach rogowych: górnej i dolnej; uszczerbiona dolna półka szafki; 2 dolne szuflady haczą się o siebie podczas otwierania i zamykania; zamontowanie "do góry nogami" wewnętrznych dolnych drzwi od lodówki. Nadmienię również, że Panowie nie podjęli się (nie informując o tym wcześniej) zamontowania rur odpływowych pod zlewem i zmywarką - co więcej zabudowali tylną część dolnych szafek i trzeba było ponownie je rozmontowywać.
2. Szafka na WC- brak.
3. Szafa pod zabudowę akwarium- górna część źle przycięta i zamontowana.
4. Szafa na przedpokój- duże, nierówne szpary pomiędzy szufladami.
Oczywiście poprawkami zajęła się inna firma, która zwróciła również uwagę na to, że górne szafki kuchenne są za nisko zamontowane - standardowo odległość pomiędzy szafkami górnymi, a blatem roboczym powinien wynosić 60 cm. U nas było o kilka cm mniej przez co istnieje obawa, że podczas kilkutetniego korzystania z płyty indukcyjnej szafki się po prostu zniszczą.
Nadmienię również, że firma dokonująca poprawek zwróciła nam uwagę na to, że bok jednej z szaf na przedpokoju jest zbliżona kolorystycznie do koloru mebli których została wykonana zabudowa.
Przestrzegamy, aby jednak zawierać umowę z każdą firmą na wykonywane usługi- daje to bynajmniej gwarancję, że w przypadku braku jakiegokolwiek porozumienia z firma wykonującą, możliwość założenia sprawy w Sądzie. My tego nie zrobiliśmy i nie mamy podstaw do jakichkolwiek roszczeń.
Podsumowujac: firmę cechuje na pewno kompletny brak profesjonalizmu, brak fachowego podejscia, brak rzetelności, najniższy poziom usług. Oboje z mężem jesteśmy bardzo rozczarowani, a jednocześnie zdziwieni, że pomimo tak dużej konkurencji na rynku można wykonywać tak fatalne usługi.
Dodam również, że firma polecająca: Fach Styl miała również okazję zobaczyć tą "wspaniałą" pracę kolegów i jak się domyślaliśmy nic nie skomentowała- domniemamy, że po koleżeńsku będą tą firmę polecać dalej.
Zdecydowanie nie polecam!!! omijać firmę szerokim łukiem!!!