Nie polecam pracy w tym miejscu! Jeżeli wyświetli wam się propozycja pracy w tej firmie, nawet nie wysyłajcie CV. W ogłoszeniu pewnie będą oferować super atmosferę w pracy i pracę zespołową, a z niczym takim się w tej firmie nie spotkałam. Szef (usunięte przez administratora)Zamknięty na jakiekolwiek propozycje i zmiany. Gdy tobie się dobrze pracuje, on musi coś zmienić i musi być tak jak on chce, mimo że nie pomaga to, a utrudniało w codziennej pracy. Gdzieś słyszałam że nawet miał mieć sprawę o (usunięte przez administratora) pewnej dziewczyny i nie raz słyszałam jak się wydzierał na pracowników. Dalej to kierownik biura, bardzo nieprzyjemna i konfliktowa osoba, która wszystko donosi szefowi i chyba tylko przez to, ciągle tam pracuje, bo jest całkowicie bezużyteczna i leniwa. Ciężko jej zejść na dół i coś sprawdzić i wysyła zawsze innych pracowników, ciągle siedzi na telefonie i przez to część jej zadań przechodziło na inne pracowniczki. Nie idzie się dogadać, a jak jej tylko zwrócisz uwagę z najmniejszą rzeczą to od razu się wkurza, rzuca rzeczami i przeklina, albo bywało że robiła na złość. Nie ma tam „pracy zespołowej”, a atmosfera po prostu toksyczna, nic tylko uciekać od (usunięte przez administratora) Bardzo nie polecam