Szkoda tylko że zdjęcie przedstawia kotłownię która była zamontowana w 2017r. Byłem ją zobaczyć kilka dni po montażu bo właściciel tej instalacji to mój dobry znajomy. Niestety nie powiedział żadnego dobrego słowa o rzeczonej tutaj firmie. Z resztą czytając poprzednie opinie , nie dziwię się...
Można w 100 proc polecić
Chodzi Panu o pracę tam? Chciałbym coś wiedzieć, jakie kwalifikacje są potrzebne, by tu dostać pracę i czy szykują się jakieś rekrutacje, dla jasności, czy to może być miejsce dla mnie? W czerwcu kończę technikum elektryczne. Zresztą mama u wcześniej pytała, ale niestety nikt jej nie odpisał.
Czy firma zatrudnia uczniów na przyuczenie? Syn po maturze chciałby podjąć taką pracę. Tu jest sporo pozytywnych opinii klientów więc myślę że sporo mógłby się nauczyć. Mógłby ktoś dać znać jakie stawki są oferowane dla takich uczniów?
Jestem bardzo zadowolona ze współpracy. Profesjonalne podejście do klienta, pomoc na każdym etapie i rzetelne wykonanie usługi. W dzisiejszych czasach , mało która firma tak wierzy w klienta, nie biorą zaliczki. Szok...istnieje Pan Wojciech Kania, gdzie po wykonaniu usługi klient płaci. Firma godna polecenia!!!
Mega zadowolony z wykonania usługi montażu pompy ciepła. Fachowe doradztwo na każdym etapie inwestycji : dobór ; przeróbka skomplikowanej, istniejącej instalacji hydraulicznej ; montaż aż po instrukcje obsługi. Zgrana ekipa montażowa, estetyka pracy na najwyższym poziomie. Zdecydowanie polecam !
Super. Ciekawa jestem w takim razie czy pracownicy pracują też po godzinach czy raczej kończyli pracę o konkretnej tej samej godzinie? Mąż się interesuje tutaj pracą ale opinie głównie od klientów, stąd moje pytanie.
szybkość realizacji zamówienia od pierwszej wizyty do montazu,atrakcyjna cenowo oferta zakupu i montazu instalacji fotowoltaicznej(U mnie panele ja solar i falownik sofar).Mam wczesniejsza instalacje na tych samych komponentach ktore sprawują sie b.dobrze.Dokładność i czystość ekipy montazowej. Na kazde pytanie staraja sie odpowiedziec,wytłumaczyc.Firma godna polecenia
Czy pracownicy Phu Eco-Constans Wojciech Kania mają możliwość uczestnictwa w jakichś formach integracji?
Firma PHU ECO-CONSTANS WOJCIECH KANIA - to był strzał w dziesiątkę. Od pierwszego spotkania z właścicielem, który w jasny i konkretny sposób przedstawił nasz ofertę na zakup i montaż pompy ciepła, aż po zakończenie pracy ekipy montażowej - cała współpraca układała się wyśmienicie i wiemy, że jeżeli będziemy potrzebowali pomocy fachowca to właśnie do PHU ECO-CONSTANS WOJCIECH KANIA możemy się zwrócić. My pozbyliśmy się pieca na eko-groszek, który nadawał się już tylko na złom, a zyskaliśmy ekologiczne źródło ciepła, więcej miejsca w kotłowni i ciepło w całym domu. Krótki i sprawny termin realizacji, ekipa montażowa na medal. Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy i z czystym sumieniem możemy polecić PHU ECO-CONSTANS WOJCIECH KANIA.
Instalacja PV wykonana starannie i dokładnie. Świetny kontakt z właścicielem i z wykwalifikowana ekipą. Polecam każdemu. Jestem bardzo zadowolony z wykonanej pracy.
Jestem bardzo zadowolony z wykonanej przez Eco-Constans instalacji PV.
Firma szybko i sprawnie wykonała instalację paneli w ciągu jednego dnia w umówionym terminie. Bardzo dobry kontakt z właścicielem firmy oraz innymi pracownikami - zawsze uzyskiwałam jasne i konkretne odpowiedzi na moje pytania. Cechuje ich profesjonalizm, oraz życzliwe i pomocne podejście do klienta. Gorąco polecam!
Mąż szuka pracy dlatego proszę o wypowiedź na temat pracodawcy. Klienci piszą, że ekipa zawsze szybko wykonuje montaż- czy w związku z tym w pracy można spodziewać się szybkiego tempa? Jak to wpływa na atmosferę? Czy często zdarzają się nadgodziny, żeby np coś dokończyć koniecznie dzisiaj?
Gorąco polecam firmę Pana Wojtka. Pełen profesjonalizm. Instalacje fotowoltaiczną wykonaliśmy w 2021 roku. Chłopaki zamontowali wszystko w jeden dzień.
Fachowa obsługa, szybki i dokładny montaż. Jestem bardzo zadowolony z obsługi przez firmę Eco-Constans i wykonanego zlecenia. Polecę firmę Pana Wojciecha z czystym sumieniem.
Firma fachowa, solidna, dotrzymująca terminów. Z chęcią polecę firmę dalej.
Miło szybko i dość sprawnie , sprytne chłopaki z montażu .polecam
Firma pełny profesjonalizm. Niskie ceny. Krótkir terminy realizacji. Polecam. Instalacja fotowoltaiczna +pompa ciepła mimo trudnych warunków pogodowych zainstalowana profesjonalnie w expresowym terminie.
Witam. Od pierwszego spotkania z właścicielem firmy Eco Constans minęło trochę czasu, ale konkretne i dokładne działanie p. WOJCIECHA sprawiło, że w bardzo szybkim czasie zamontowano nam panele na dachu oraz pompę ciepła, z czego jesteśmy bardzo zadowoleni. Mamy teraz ciepło w domu bez ciągłego przykładania węgla do pieca, a przy okazji pozbyliśmy się starego kopciucha i jest czysto w kotłowni. Muszę przyznać że firma spisała się na medal. Korzystamy z pompy już kilka miesięcy i bez żadnego problemu działa. Z czystym sercem gorąco polecam tę firmę.
Bardzo rzetelna firma. Nie mam żadnych podstaw do jakichkolwiek uwag, po roku eksploatacji. Fotowoltaika działa optymalnie, pompa ciepła grzeje skutecznie nasz dom. Zaproponowany zestaw okazał się naprawdę trafiony, a moje wątpliwości wyjaśnione przed podjęciem decyzji. Teraz cieszę się, że przyjęliśmy rekomendowane rozwiązanie.
Fotowolatika i pompa ciepła zainstalowane szybko i fachowo. Widać, ze firma zna się na rzeczy. Muszę do tego dodać, że kontakt z właścicielem firmy był zawsze miły i profesjonalny. Polecam.
Jak się pracuje w Phu Eco-Constans Wojciech Kania?
Zobacz opinie na temat firmy Phu Eco-Constans Wojciech Kania tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 4.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Phu Eco-Constans Wojciech Kania?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 4, z czego 3 to opinie pozytywne, 0 to opinie negatywne, a 1 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!