DOMIR CATERING Adriana Andrusieczko
20.02.2022 19:38
Szanowna Pani.
Po raz kolejny uprzejmie prosimy o zaniechanie procederu, który rozpoczęła Pani 18 października 2021r., czyli w dwa dni po ustaniu stosunku pracy z naszą firmą. Od tamtej pory, czyli od 4 miesięcy nęka nas Pani nieustannie przejawiając niezgodne z prawem działania.
Z premedytacją, podszywając się pod różne osoby, dokonuje Pani systematycznie negatywnych wpisów na temat naszej firmy, aby za pomocą tych wpisów, w określonym przedziale czasowym zbudować niekorzystny wizerunek naszej firmy.
Na portalu GoWork wystąpiła już Pani jako: ZAINTERESOWANA, KTOŚ, ONA, BYŁY PRACOWNIK, a wcześniej jako KISS, EMINOS, ZULA, PRZEWOŹNIK, LOKALNY, JOZIU itp. Pani działania nie mają nic wspólnego z wyrażaniem obiektywnej opinii. Są one świadomym, zaplanowanym i niezgodnym z prawem działaniem, o którym zresztą uprzedziła Pani jednego z naszych obecnych pracowników. Podobnie, jak wcześniej poinformowała Pani inne osoby, że "nas Pani załatwi", co próbuje Pani uczynić, nie mając cywilnej odwagi, aby wystąpić z imienia i nazwiska i podjąć konstruktywny dialog. Od 4 miesięcy podejmuje Pani działania noszące znamiona stalkingu wobec mojej osoby i firmy.
W listopadzie 2021r. napisała Pani na nas donos do Powiatowej Stacji Epidemiologicznej w Koszalinie oraz Wojewódzkiej w Szczecinie. W grudniu 2021r. złożył Pani na nas donos do Państwowej Inspekcji Pracy w Koszalinie. A ponieważ nie mogła Pani zaakceptować faktu, że kontrole nie wykazały nieprawidłowości, dlatego w lutym 2022r. napisała Pani kolejny donos (jajo inna osoba) do PIP w Koszalinie.. W między czasie nieustannie dokonuje Pani negatywnych wpisów na portalu GoWork.
Pragniemy zauważyć, że w ten sposób niezbyt korzystnie prezentuje się Pani, jako potencjalny pracownik w oczach innych firm (pracodawców). Niewielu może chcieć mieć w swoich szeregach tak bezprawnie i złowrogo nastawioną osobę. Zwłaszcza, że podczas 1 roku pracy w naszej firmie, bardzo niekorzystnie wypowiadała się Pani, z wykorzystaniem niecenzuralnych słów, o swoich poprzednich pracodawcach.
Uprzejmie prosimy po raz kolejny, aby tak duże zasoby energii, jakie Pani posiada przekierowała Pani z obecnie obranej niewłaściwej drogi, na kształtowanie swojej nowej ścieżki zawodowej, która (czego serdecznie życzymy) mogłaby dostarczyć Pani dużo satysfakcji.