Opinie o Firma Ogólnobudowlana Stamar Andrzej Charuk Gdańsk
Dodaj do ulubionych
10.05.2023 22:02
Witam wszystkich piszących i czytających te komentarze. Pracuje w firmie STAMAR parę lat wiem dokładnie ilu majstrów czy kierowników przewinęło się przez tą firmę. To co jest tu pisane o firmie STAMAR to jest nieprawda i pomówienia. Tyle co tu jest negatywnych komentarzy to nie było tyle osób w nadzorze. jakby ktoś szukał pracy jako inżynier polecam naprawdę bo takiego szefa jak Pan Andrzej Charuk to naprawdę ze świecą szukać. Te komentarze na temat braku narzędzi czy środków ochrony indywidualnej to bzdura w firmie jest bardzo dobrze wyposażony magazyn z którego ludzie korzystają a z tego co mi wiadomo to inżynier dostaje komputer z wszelkimi programami potrzebnymi do pracy bo sam chodzę o rysunki i mi drukują. Jak czytam te komentarze to nóż się otwiera że ludzie nie znający firmy albo Ci którzy chcą zrobić pod górę piszą takie głupoty. Pozdrawiam pracownik firmy Stamar
21.04.2023 10:07
Atmosfera w miejscu pracy odgrywa kluczową rolę w osiąganiu wyników. Jak wygląda ten aspekt w Firma Ogólnobudowlana Stamar Andrzej Charuk?
25.04.2023 23:33
Może nie oferujemy owocowych czwartków, ale chcemy aby pracownik współtworzył firmę swoimi pomysłami. Wynagradzamy za pracę i cieszymy się gdy współpracownik identyfikuje się z firmą. Niestety, mimo najszczerszych chęci nie możemy przystawać na braki podstawowej wiedzy , o której kandydat zapewnia w cv lub podczas rozmowy kwalifikacyjnej , jak również na świadome działanie na szkodę firmy poprzez brak bieżącej kontroli ilości i właściwego sposobu użytkowania sprzętu będącego w użytkowaniu firmy. Dbamy również o bezpieczeństwo wszystkich uczestników procesu budowlanego stosując profesjonalne środki ochrony indywidualnej jak również współpracując z najlepszymi dostawcami na rynku. Nie cieszy nas jednak widok współpracownika(inżyniera) poruszającego się z rękami w kieszeniach świadomie prowokując swój upadek lub też świadomie chowającego się w zakątkach budynku licząc iż pracodawca go nie zauważy. Nie jesteśmy biurem projektowym, ale uważam że oprogramowanie typu dwg true view czy też bim vision zainstalowane na służbowym laptopie jest wystarczającym do obsługi wszelkich plików związanych z budową ( zawsze też dostępna jest pełna dokumentacja w formie papierowej). Przykro mi, iż nie mogę zaoferować nowego auta z gwiazdą lub innym koniem na masce młodemu inżynierowi ale auto służbowe do wyłącznego korzystania w wieku max 3-4 lata to chyba też nie uwłacza godności i nie psuje atmosfery w firmie. Nie tworzymy też korporacyno-tabelkowych standardów stąd może trudniej u nas zginąć w tzw. tłumie nijakości. Nie jesteśmy w stanie i pewnie nie chcemy zadowolić każdego ale nie mamy sobie nic do zarzucenia a działamy od 2006 roku posiadając wiele pomyślnie zrealizowanych inwestycji potwierdzonych satysfakcją inwestorów. Zapraszam do współpracy. Andrzej Charuk
26.04.2023 13:51
Pani Paulino opieram się wyłącznie na realnych doświadczeniach porównując je chociażby do mojego przebiegu pracy jako inżyniera . Co do wynagrodzenia odsyłam do portali na których widnieją nasze ogłoszenia wraz z oferowana kwotą .
07.11.2022 19:18
17.04.2023 20:42
Pani Heleno wypowiedź @Michal_S to stek kłamstw nie mających pokrycia z rzeczywistością.
17.04.2023 20:45
Dzień dobry
Nigdy nie oferowaliśmy pracy po 70 godzin tygodniowo.
Kontakt - Firma Ogólnobudowlana Stamar Andrzej Charuk