Witamy Państwa!
W dniu wczorajszym mieliśmy wielką przyjemność wzięcia udziału w bardzo ważnej dla nas uroczystej kolacji w Restauracji KARKUT w Szczecinie. Obchodziliśmy kilka dni temu 41 rocznicę naszego ślubu. Wcześniej odwiedziliśmy Restaurację aby dokonać odpowiedniej rezerwacji stolika poprzez voucher. Rezerwacja została przyjęta. To co zastaliśmy na miejscu przeszło nasze najśmielsze oczekiwania. Zastaliśmy pełny profesjonalizm i wspaniałą atmosferę. Wiedza załogi nas zdumiała, bowiem nie jest to w Polsce zbyt częstym zjawiskiem. Nasza wizyta trwała ok. dwie i pół godziny. Naszemu pobytowi towarzyszyła piękna muzyka jazzowa w wykonaniu Pana Tytusa Łajdeckiego i jego kolegi. Przy okazji musimy koniecznie dodać, iż oboje wywodzimy się od wielu lat z branży hotelarsko - gastronomicznej, tym bardziej więc nasze zaskoczenie jest bardzo pozytywne. Musimy docenić bardzo umiejętny dobór fachowego personelu, który dzisiaj przecież graniczy z cudem. Ci młodzi panowie kelnerzy i kucharze to prawdziwi pasjonaci. Nas akurat obsługiwał Pan Jakub, który zaskakiwał nas dosłownie wszystkim. Wspaniała osobowość. To widać, że personel nie jest przypadkowy. Nasze szczere i wielkie gratulacje. Raz jeszcze serdecznie dziękujemy za pobyt. Z wyrazami szacunku. Danuta Krasowska - Polakiewicz oraz Marek Polakiewicz - przedstawiciel Klastra Hotelarskiego HoReCa przy Północnej Izbie Gospodarczej w Szczecinie.