Zbigniew22.08.2025 10:39
Firma godna zaufania,
W modernizowanym przeze mnie domu drewnianym, na moje zlecenie Firma MAJSTEREK wymieniła wszystkie (11szt) okien , w tym dwa balkonowe,, 3 x drzwi zewnętrzne oraz dwie bramy garażowe typu Wiśniowski.
Wszystkie prace zostały wykonane w sposób fachowy, a uwagi podczas prac montażowych, na bieżąco wyjaśniane, korygowane i usuwane.
Czułem się zaopiekowanym Klientem od samego początku, złożenia Zamówienia u Pana Mateusza. Następnie cały proces realizacji projektu wymiany, był ze mną konsultowany i uzgadniany na bieżąco.
Po miesiącu od zakończenia projektu wymiany, w jednym z niestandardowych okien samoczynnie pękła szyba, zgłosiłem ten fakt do Opiekuna mojego Zlecenia Pana Mateusza, reklamacja została przyjęta i po uzgodnieniach z Producentem nastąpiła wymiana szyby,
Jestem bardzo zadowolony z usług Firmy MAJSTEREK i z przyjemnością polecam jej usługi,
Dziękuję również Panu Mateuszowi, który wykonuje „dobrą robotę”, mimo, że jest to bardzo wymagające stanowisko pracy, ponieważ kontakt pomiędzy Klientem-Producentem-Pracodawcą-Wykonawcami, wymaga odpowiednich kompetencji, a przede wszystkim utrzymania odpowiednich relacji, to Pan Mateusz takie kompetencje posiada i życzę mu samych sukcesów,
Współpraca z Firmą, która ma takich pracowników była dla Mnie przyjemnością
Zbigniew Langner