Stanowczo odradzam współpracę. Realizacja zamówienia była opóźniona o ponad miesiąc względem deklarowanego terminu. Kontakt ze sprzedawcą był utrudniony. Po dostarczeniu okazało się, że panel został wykonany niezgodnie z zamówieniem (błędny wymiar), przez co nie nadawał się do prawidłowego montażu. Ponadto najdłuższy element posiadał pęknięcie. Mimo wcześniejszych ustaleń dotyczących dostawy po godzinie 17:00 przesyłka została nadana w sposób uniemożliwiający doręczenie o tej porze, co zmusiło mnie do kontaktu z firmą kurierską i zwolnienia się z pracy w celu odbioru przesyłki.
Po zgłoszeniu reklamacji pierwszą propozycją sprzedawcy był zwrot, który nie pokrywał nawet kosztów przesyłki! Dopiero po kolejnych rozmowach zwrócono mi 30% kosztów, co nie rekompensuje wad produktu, opóźnienia oraz czasu i nerwów poświęconych na rozwiązanie sprawy. Jeżeli zależy Państwu na terminowej realizacji, zgodności wykonania z zamówieniem oraz profesjonalnym podejściu do klienta, radzę dobrze przemyśleć wybór tej firmy. Ja z pewnością więcej z jej usług nie skorzystam!