Opinie o Blacharstwo i Lakiernictwo Samochodowe Pabian Jan w Dąbrowa Tarnowska

Poniżej przeczytasz opinie byłych i aktualnych pracowników o pracodawcy Blacharstwo i Lakiernictwo Samochodowe Pabian Jan. Znajdziesz poniżej też opinie kandydatów do pracy w Blacharstwo i Lakiernictwo Samochodowe Pabian Jan na temat rozmowy kwalifikacyjnej.

Branże: Mechanicy samochodowi

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Blacharstwo i Lakiernictwo Samochodowe Pabian Jan w Dąbrowa Tarnowska

baner wywiady
Jan Sebastian Nowy wpis

wykonane usługi nie należą do najwyższych, lakier różnił się od poprzedniego, kultura osobista na wyskokiem poziomie.

stab39

Słowa uznania i podziękowania za wykonaną pracę w ramach ubezpieczenia AC przy samochodzie YARIS (USA). Jestem pod wrażeniem wyposażenia zakladu, panującego porządku a nade wszystko fachową i rzeczową obsługę. Wybór miejsca naprawy okazał się trafiony, pomimo dzielonącej nas odlegości. Polecam zakład ze względu fachowości napraw blacharskich i malarskich oraz wysoką kulture osobistą i zawodową właścicieli i personelu.

Zostaw merytoryczną opinię o Blacharstwo i Lakiernictwo Samochodowe Pabian Jan - Dąbrowa Tarnowska

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

Blacharstwo i Lakiernictwo Samochodowe Pabian Jan
0/5 Na podstawie 0 ocen.
  • Zobacz wywiad
  • Szarwarska 71
    33-200 Dąbrowa Tarnowska
  • NIP: 8711002285 REGON: 850040576
gemius

Wyniki badania GEMIUS/PBI dla wybranych węzłów w lipcu 2023r.

Ranking Użytkownicy
(real users)