Niestety moje doświadczenie z firmą jest fatalne... zatrudniłam się 3 marca po szkoleniu produktowym na zapleczu sklepu wyjechałam w teren. Nie otrzymałam ani jednego klienta budowałam bazę sama( zaznaczę tylko, że byłam na własnej działalności) 22 marca zmarła moja babcia. Zadzwoniłam poinformować, że potrzebuje 3 dni żeby do siebie dojść po tym wydarzeniu... na początku oczywiście zostało to zrozumiane, ale następnego dnia otrzymałam telefon i usłyszałam ,, wiesz ja rozumiem, że Ci zmarła babcia w przyszłym miesiącu oczekuje jednak wyższego wyniku ". Ciągła kontrola, szef zachowuje się jakby każdy był (usunięte przez administratora) i chciał go okraść... bardzo nieprzyjemna atmosfera pracy. Zakończenie współpracy wyglądało całkiem normalnie, ale niestety obecnie dochodzą do mnie informacje, że jestem nazywana ,, gwiazdą z instagrama " . Były pracodawca próbował oczerniać mnie przy moich klientach. Ps jak otrzymacie auto służbowe to absolutnie nie, możecie nim przejechać 1 km prywatnie, ale swoim prywatnym do pracy możecie jeździć bez problemu.