Dziad niesamowity, AUTA DZIADOSTWA NA ZŁOM SIĘ NADAJĄ,a jak przyjdzie do zwalniania się to nagle DZIAD MATEUSZEK oskarża kierowcę o jakieś szkody w aucie , ogólnie DZIADOSTWO NIESAMOWICE, płaci jakby nie mógł, żeby w miarę zarobić to najlepiej żeby się jeździło od rana do nocy jak nie dłużej… leci w kulki z kasą, niechce płacić faktur a jak się zapytałem czy zrobi przelew to on niema haha
DZIADAuta ma w Geis Tychy , i pepco Sosnowiec ,opony łyse z dziurami, nawet bak ma dziurawy o czym wie bo mu kierowca zgłaszał i niechce wymienić bo po co haha ma skanie która wygląda jak sito😁kontener na aucie to jest wgl porażka, połatana na wszystkie możliwe sposoby ,na rozładunkach kierowcy się dosłownie śmiali co to za szrot, trochę tych ciężarówek ma l, wszystkie się nadają na szrot i strach tym jeździć, naprawia na miejscu awarii bo bardziej opłaca się dziadmateuszkowi,nieodbiera telefonów , kombinuje jak się da żeby nie stracić roboty więc wszystko robi co mu dadzą kosztem kierowcy. Ogólnie nie polecam , radzę uważać na tego cwaniaka, kombinatora, mi wisi 1500 około zł i dziad zrobi pewnie wszystko żeby nie zapłacić bo to dziad, i jak to przystało na takiego pewnie nie wypłaci, ma 2 firmy : termiti i mtp, uważać i nie pchać się w to bagno!!!!