Firma totalne (usunięte przez administratora) Jestem byłym pracownikiem tej firmy, więc dlatego wiem co piszę. Pracownicy nie posiadają profesjonalnych narzędzi, a często i gęsto muszą się nimi wymieniać aby wykonać dane zadanie.
A jeżeli ktoś uważa że firm topex, topstol, neo itp. zakupione w markecie nadają się dla wykwalifikowanych fachowców to powodzenia. Nie wspominając o mufach wykonywanych na nowych kablach, ponieważ okazało się że ktoś zamówił zbyt krótki. Lub braku materiału i zastępowanie go innym według schematu jest 5x16 miedziany, ale na stanie jest 5x25 aluminium więc taki położymy, bez uzgodnienia tego z inspektorem. Przecież prąd popłynie. Następny absurd kazanie pracownikowi polutować przewody zapalniczką żarową lub palnikiem do lutowania rur. Bo lutownica jest na niej budowie. Nie wspominając o tym że są to koncentryki. I bezprawne obcinanie godzin pracy pracownikom. Takich absurdów w firmie Kamar System jest ogrom. Więc nie polecam tej firmy osobą poszukującym pracy jak i osobą czy też firmą chcącym dać zlecenie.