FORTUNA zakład bukmacherski
3 472 1890 5 1

Opinie o FORTUNA zakład bukmacherski

Filtruj opinie po kryteriach:

M
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

Hej,mam pytanie czy orientujecie się,czy szukają pracownika na terenie Bolesławiec-Lubań-Chojnów-Legnica? Pozdrawiam

Pomocna?
TakNie
raz dwa trzy
 Opinia
@M 15.07.2019 13:55

w Chojnowie potrzebują, a po trasie to najlepiej jak wejdziesz sobie na stronę tam są wszystkie miasto wymienione

Pomocna?
TakNie
raz dwa trzy
 Opinia
@M 15.07.2019 13:55

I jak? jakbyś potrzebowała pomocy to pisz

Pomocna?
TakNie
M
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

Hej,mam czy orientujecie się,czy szukają pracownika na terenie naesławiec-Lubań-Chojnów-Legnica? Pozdrawiam

Pomocna?
TakNie
kasia
 Opinia

czy na świdnice teraz szukaja potrzebuje info w miare szybko bo szukam pracy na juz, a mialabym blisko pozdrawiam

Pomocna?
TakNie1
olipic
 Opinia
@kasia 10.07.2019 09:42

z tego co wiem to nie, najblizej wałbrzych ale to ani nie bardzo blisko i też nie wiem czy szukają

Pomocna?
TakNie
olipic
 Opinia
@olipic 11.07.2019 10:27

zawsze można przedzwonić czy coś

Pomocna?
TakNie
kasia
 Opinia
@olipic 11.07.2019 10:27

równie dobrze mogę poprosić żeby wytypowano najbardziej niezadowolonego pracownika i poprosić żeby się zwolnił bo są inni chętni na to miejsce. ALe dzięki za radę

Pomocna?
TakNie
M......
 Opinia

Firma z tragicznym podejściem do pracownika. Wysokość wynagrodzenia na żenująco niskim poziomie. Warunki pracy dramatyczne, punkty obskurne, brudne. Sprzęt przedpotopowy, system paskudny i naładowany błędami. Brak jakichkolwiek zabezpieczeń na punkcie! Zbyt długie godziny pracy wlekące się niemiłosiernie. Odpowiedzialność finansowa przy braku podstawowych środków bezpieczeństwa. Brak konwoju odbierającego gotówkę (trzeba samemu iść na pocztę). (usunięte przez administratora)Podsumowując, nie polecam nikomu pracy w tym zakładzie. Małe wynagrodzenie obarczone dużym ryzykiem i brakiem czasu dla siebie. Pozdrawiam wszystkich, którzy pracują w Fortunie na stanowisku kasjera i zarazem życzę znalezienia lepszej pracy z godziwą wypłatą za trud w nią włożony.

Pomocna?
Tak3Nie
Bee
 Opinia
@M...... 02.07.2019 22:16

moze wystarczy sprzatac po sobie?

Pomocna?
TakNie2
M......
 Opinia
@Bee 04.07.2019 12:20

A co niby ma tam pracownik sprzątać? Ściany ma odmalować? (usunięte przez administratora) Tu nie chodzi o bałagan zostawiany przez pracownika, tylko o to, że na punktach potrzebne są remonty!

Pomocna?
Tak4Nie
fortunkaa
 Opinia
@M...... 02.07.2019 22:16

Przyznaję Ci słuszną racje złożyłam wypowiedzenie bo jest coraz gorzej takie upały były co z tego że napoje są ale nie ma gdzie schłodzić a z przerwami to było tak nie które punkty miały 20 mim.Firma nie dba o dobro pracownika .Dobrze napisałaś że punkty brudne na niektórych punktach koleżanki olewają sprzątanie po co sprzątać za takie pobory.Już mi się znudziła ta praca te 3 miesiące muszę wytrzymać pójdę trochę na zwolnienie lekarskie jakoś zleci.Pozdrawiam.

Pomocna?
Tak3Nie
Kasia2201
 Opinia
@M...... 04.07.2019 18:57

To akurat prawda, w punkcie, w którym pracuje równiez warunki nie sprzyjają. Gumolit na podłodze cały zniszczony, ściany wymagają remontu, brak żadnego zyrandola tylko sama żarówka zwisa, w kącie stary piec kablowy, nawet nie ma toalety tylko trzeba chodzić do publicznej toalety. Warunki straszne...

Pomocna?
Tak1Nie1
Kasia2201
 Opinia
@M...... 02.07.2019 22:16

Z chęcią porozmawiam z kimś kto pracuje bądź pracował w tej firmie. A przede wszystkim o czasie pracy, ilość dni w tygodniu, weekendach, zwolnieniu lekarskim, urlopie itp. I przede wszystkim wynagrodzeniu za pracę.

Pomocna?
TakNie
Monika
 Opinia

sama praca jest naprawde ok

Pomocna?
Tak2Nie4
karcia
 Opinia
@Monika 01.07.2019 15:19

raz lepiej raz gorzej ale ogolnie spoko

Pomocna?
TakNie2
Miraja
 Opinia
@Monika 01.07.2019 15:19

No wiadomo, nie każdemu się spodoba, ja potrzebowałam statycznej i spokojnej roboty z powodu kontuzji, więc dla mnie jest w porządku. Przydałoby się poprawić to i owo, ale nie będę narzekać, a na pewno nie tutaj, lepiej zgłosić komu trzeba a nie jakieś goworkowe podchody

Pomocna?
TakNie
Kasia2201
 Opinia

WITAJCIE, MAM KILKA PYTAŃ CO DO PRACY W FORTUNIE. PRACUJE OD PÓŁ ROKU I MAM WRAŻENIE, ŻE TO JEDNO WIELKIE WYKORZYSTYWANIE CZŁOWIEKA. POWIEDZCIE MI ILE DNI W TYGODNIU PRACUJECIE, CO GDY WYDARZY SIĘ COŚ NIE PRZEWIDZIANEGO I NIE MOŻECIE SIĘ STAWIĆ W MIEJSCU PRACY, JAK WYGLĄDA KWESTIA URLOPU W TEJ FIRMIE I JAK WYGLĄDA WASZA PENSJA?

Pomocna?
TakNie
M......
 Opinia
@Kasia2201 08.07.2019 08:42

Dzień dobry ja chętnie odpowiem na Pani pytania jako były pracownik. Co do dni pracy w tygodniu było to zazwyczaj cztery lub pięć (bywały wyjątki). Gdy wydarzy się coś niespodziewanego to jest problem i jedyne zazwyczaj co można zrobić to klepnąć UŻ, chyba, że mamy dobrego współpracownika z którym się dogadamy na wymianę dni, za zgodą menadżera, któremu i tak lata kto tam siedzi byle było otwarte. Urlop jest jak najbardziej, tylko problem w tym, że wtedy zasuwa jeden za drugiego z jednodniową przerwą w tygodniu na którą kogoś podeśle menadżer a słyszałem o sytuacjach, że i nawet tego nie ogarniał. Pensja no duże słowo...najniższa krajowa plus ewentualna premia, która jest nie do zrobienia. Jeżeli, chodzi o wyzysk hmm...ja bym tego tak nie nazwał, każdy świadomie podpisał umowę z najniższą krajową, ale kłamanie przez menadżera na rozmowie kwalifikacyjnej na temat możliwości zarobku jest bardzo nie fair wobec kandydata. Jedyne co mogę zaproponować to znalezienie jak najszybciej innej pracy, bo w tej nie ma perspektyw ani godziwej zapłaty. A z taką pensją w dzisiejszych czasach pozostaje tylko wegetacja i życie od wypłaty do wypłaty.

Pomocna?
Tak2Nie
plvm3
 Opinia

Pracę w fortunie oceniam jako stabilną, bez większych zawirowań

Pomocna?
Tak1Nie2
mimi
 Opinia
@plvm3 05.06.2019 12:37

aha a powiesz coś wiecej bo sie zastawiam?

Pomocna?
Tak1Nie
poprawiacz
 Opinia
@mimi 06.06.2019 13:59

Zastawiasz? :)

Pomocna?
TakNie
...
 Opinia
@poprawiacz 07.06.2019 09:08

aleś się literówki uczepił...

Pomocna?
TakNie
owuco
 Opinia
@plvm3 05.06.2019 12:37

wlasnie to poczucie ze nikt cie nie zwolni zaraz jest dla mnie mega wazna

Pomocna?
TakNie
Kate
 Opinia

Pracowałam kiedyś w Fortunie i raczej spoko wspominam, spokojna praca, mili stali klienci, jedyne co to czas się często dłużył, ale z reguły w porządku.

Pomocna?
Tak2Nie1
morrena
 Opinia
@Kate 24.06.2019 10:16

długo pracowałaś?

Pomocna?
TakNie
Kate
 Opinia
@morrena 25.06.2019 15:24

Grubo ponad rok

Pomocna?
TakNie
Cześć
 Opinia
@Kate 24.06.2019 10:16

Jakie zarobki, jest dwójka z przodu?

Pomocna?
Tak1Nie1
Bambo
 Opinia
@Cześć 26.06.2019 14:06

Zalezy czy sa premie czy nie

Pomocna?
Tak1Nie1
Aris
 Opinia
@Cześć 26.06.2019 14:06

Nie.

Pomocna?
Tak2Nie
Pytajacy
 Opinia

Może ktoś opisać jak wygląda praca na stanowisku Menedżer Regionalny

Pomocna?
TakNie4
Bart
 Opinia
@Pytajacy 30.05.2019 16:46

Tu się raczej nie wypowiadają osoby z takich stanowisk, głównie jednak kasjerzy

Pomocna?
TakNie
Yen
 Opinia
@Bart 03.06.2019 12:09

też mi się tak wydaje

Pomocna?
TakNie
Kajek
 Opinia
@Pytajacy 30.05.2019 16:46

Nie szukają nikogo na stanowisko managera. Uważam, że nie fair jest zatrudnianie osób z zewnątrz, żółtodziobów nie mających pojęcia o specyfice naszej firmy, zamiast dawania możliwości awansu obecnym pracownikom. Ale nie od dziś wiadomo, że fortuna schodzi na psy.

Pomocna?
Tak2Nie
Xyz
 Opinia
@Kajek 08.06.2019 15:35

Tez uważam ze pwinno byc jak dawniej ze wymagali minimum 2 lat w firmie taka osoba z zewnatrz nie ma zielonego pojecia o specyfice pracy na punkcie a to dosc istotne

Pomocna?
Tak2Nie
Zgoda
 Opinia
@Xyz 09.06.2019 20:40

Taka strategia ma swoje plusy i minusy, nie bez powodu ją zmienili

Pomocna?
TakNie
defiti
 Opinia
@Zgoda 11.06.2019 09:19

pewnie masz rację

Pomocna?
TakNie
Pracownik1234567
 Opinia

Pracuję w Fortunie od kilku miesięcy. Jeżeli chodzi o samą pracę to na początku można się troszkę przestraszyć, jednak później jak się załapie system to jest zdecydowanie lepiej. Plusem jest to, że nie jest to praca fizyczna, atmosfera jest bardzo przyjemna, klienci jak to klienci. Wiadomo. Obowiązki nie są zbyt skomplikowane, a co za tym idzie wynagrodzenie też szału nie robi, niestety. Godziny pracy-tutaj zależy jak komu odpowiada, mi się podobają, choć przyznam, że idealnie nie jest. Niech nikt nie myśli, że to praca w systemie pn-pt 8-16. Nie jestem w stanie powiedzieć jak długo zostanę w tej firmie, bo jednak możliwości rozwoju nie ma, nie zapowiada się też, że będą jakieś podwyżki. Ciężko ocenić, może za krótko pracuję, żeby mieć wyrobioną bardziej konkretną opinię.

Pomocna?
Tak1Nie4
Mini
 Opinia
@Pracownik1234567 11.06.2019 20:08

W sumie to mogę się podpisać po Twoimi słowami, bo z mojej perspektywy wygląda to podobnie w ogólnym rozrachunku - jest ok

Pomocna?
Tak1Nie3
Pelasia
 Opinia
@Pracownik1234567 11.06.2019 20:08

nie no, kilka miesięcy chyba wystarczy, żeby opinie wyrobić, raczej nie powinno się nic pozmieniać o 180 stopni

Pomocna?
TakNie1
nowy w świdnicy
 Opinia

Przeprowadziłem się niedawno do Świdnicy, już sprawdziłem, że jest jeden punkt sprzedaży. Mam nadzieję, że mili ludzie tu pracują bo myślę, że często będziemy się widywać :)

Pomocna?
Tak2Nie
rosi
 Opinia
@nowy w świdnicy 29.05.2019 10:55

raczej nie masz się o co martwić pod tym względem :)

Pomocna?
TakNie
marti
 Opinia

jak dla mnie spoko

Pomocna?
TakNie
Q12
 Opinia

Do @Babar (nie mogę dodać odpowiedzi pod postem) Dzięki wielkie za rozjaśnienie sytuacji :)

Pomocna?
TakNie
Babar
 Opinia
@Q12 22.05.2019 11:01

Luzik, tylko skopiowałem to, co w ogłoszeniu stało, nie ma za co dziękować

Pomocna?
TakNie
Q12
 Opinia

Moge zadać pytanie odnośnie innego punktu niż Świdnica? tu jest największy zasieg i mam największą szansę na odpowiedź

Pomocna?
TakNie2
Jarek
 Opinia
@Q12 17.05.2019 13:04

Możesz. Oczywiście. To forum dla wszystkich.

Pomocna?
Tak1Nie
Q12
 Opinia
@Jarek 18.05.2019 23:26

Gdzie znaleźć oferty do konkretnego punktu? Chodzi o Kraków. Punktów to od groma, a zależy mi na tym, żeby zaczepić się do jednego z punktów, które mam w bliskiej okolicy. Czy można jakoś zaznaczyć przy wysyłaniu cv w jakim rejonie chcę pracować? Czy po prostu wysyłam na Kraków, a gdzie mnie wydelegują to już los szczęścia? Jak to wygląda?

Pomocna?
TakNie
Babar
 Opinia
@Q12 20.05.2019 10:41

Pierwsza z opcji, którą podałaś. Przekopiuję ci tekst z ogłoszenia na pracuj.pl: "W treści wiadomości (pole dodatkowe informacje) prosimy o wskazanie jaka lokalizacja Cie interesuje."

Pomocna?
TakNie
Forti
 Opinia

Czy w Fortunie można pracować dorywczo albo awaryjnie żeby sobie dorobić?

Pomocna?
TakNie
kazi
 Opinia
@Forti 09.05.2019 10:15

nie wydaje mi się, może na na 1/2 etatu jak punkt jest w jakimś markecie ponieważ tam dziewczyny pracują 12 h więc są 3 osoby zatrudnione, więc może być potrzebny ktoś do pomocy

Pomocna?
TakNie
Abrakadabra
 Opinia
@Forti 09.05.2019 10:15

ja nie wiem jak to dokładnie wygląda, ale proponuje ci zadzwonić i zapytać, to lepsze niż gdybanie tutaj, bedziesz mieć pełny obraz sytuacji

Pomocna?
TakNie
Forti
 Opinia
@Abrakadabra 13.05.2019 10:32

Tak więc zrobię, dzięki

Pomocna?
TakNie
Cherry
 Opinia
@Forti 09.05.2019 10:15

u mnie w punkcie jestesmy dogadani i tez nie pracuje jakos super dlugo zeby byc w jakies kryzysowej sytuacji ale w sumie to bylaby dobra opcja. Chociaz nie jestem pewna w sumie ze takiej opcji nie ma bo tak jak mowiłam jeszcze nie mialam takiej sytuacji

Pomocna?
TakNie
Forti
 Opinia
@Cherry 15.05.2019 09:29

Mhm, dziękuję za odpowiedź

Pomocna?
TakNie
Belk
 Opinia

mam pytanie, może trochę niezwiazane z dyskusją, ale czy te godz otwarcia co są na google wyświetlane są prawidłowe? bo sa zaznaczone jakoś na pomarańczowo i nie mam pewnosci

Pomocna?
TakNie
paralela
 Opinia
@Belk 07.05.2019 11:22

Tak zgadzają się ogólnie na stronie fortuny są godziny otwarcia wszystkich punktów wypisane jak coś

Pomocna?
TakNie
Lolly
 Opinia

Nie traktuje tej pracy jako spełnienia marzeń ale jak za siedzenie przeważnie na spokojnie że mogę poserfować po internecie czy coś tam to uważam że jest w porządku :)

Pomocna?
Tak3Nie2
seth
 Opinia
@Lolly 25.04.2019 11:05

no przyzwoicie jest jak ktos sie spodziewa nie wiadomo czego to nie dziwi mnie, ze potem jest zawiedziony tu od razu chybia mozna przewidziec jak to wyglada i albo komus odpowiada, albo nie i wtedy nie wybiera takiej pracy

Pomocna?
Tak2Nie1
YYe
 Opinia
@seth 26.04.2019 11:47

Teoretycznie masz racje ale najwyraźniej niektórzy mają inne zdanie. Może to wynikać z problemów ze zrozumieniem słowa mówionego, zresztą pisanego też. Jest tak jak można sobie wyobrazić

Pomocna?
TakNie1
seth
 Opinia
@YYe 29.04.2019 13:20

no tak, ogólnie mnie nie dziwi, że niektórzy mają inne zdanie, to zrozumiałe, że co człowiek to opinia ogólnie i nie każdemu musi pasować. Ale właśnie wydaje mi się, że nie da się wyobrazić tu nie wiadomo czego, tylko w miarę wiadomo jak ta robota może wygladać i z czym to się je

Pomocna?
TakNie
Juz
 Opinia
@seth 30.04.2019 11:14

Każdy ma inne priorytety i tyle

Pomocna?
TakNie
pirek
 Opinia
@Lolly 25.04.2019 11:05

jest nawet spoko

Pomocna?
TakNie
Ulcik
 Opinia

zatrudniłam się jakiś czas temu i przyznam, że bałam się jak to będzie po tym co tu się naczytałam, ale jest naprawdę w porządku, ja tam jestem całkiem zadowolona.

Pomocna?
Tak2Nie3
Martyyyy
 Opinia
@Ulcik 16.04.2019 10:27

W sumie ja też, ale nie chciałam się wyłamywać z opinią, bo zaraz by mi ktoś wmówił, ze wcale nie...

Pomocna?
Tak1Nie2
Picado
 Opinia
@Martyyyy 17.04.2019 11:35

No to wmawianie zdarza się akurat wyjątkowo często, wydaję mi się, że niektórym ciężko jest zaakceptować perspektywę drugiej osoby Wiadomo, że praca tutaj nie przypadnie do gustu każdemu, taka specyfika, ale ja nie rozumiem takiego wieszania psów i obsmarowywania w internecie jednak trzeba mieć na uwadze, że są i osoby, którym ta praca odpowiada i nie trzeba od razu starać się zmieniać ich opinii minusując komentarze i dopisując mnóstwo negatywnych taka moja obserwacja.

Pomocna?
TakNie2
dybuk
 Opinia
@Picado 18.04.2019 09:49

nooo, w punkt, powiem ci, w punkt... ja się zgadzam z tym co piszesz w 100procentach

Pomocna?
TakNie2
kotyk
 Opinia
@dybuk 23.04.2019 11:28

Teraz ktoś usilnie minusuje te pozytywne komentarze...klasyk Dlaczego nie pozwala się mieć ludziom pozytywnej opinii? Czaję, że nie trzeba być zadolowonym z pracy i o tym mówić, okej, zrouzmiałe ale ostatnio przybbiera to taką forme, że aż w oczy kłuje niby widzialy gały co brały i w ogóle, a mimo to część nadal się kisi w pracy, która im ni odpowiada, a potem ze złości trzeba sie wyżywać w internecie

Pomocna?
TakNie2
Korek
 Opinia

Non stop ta sama śpiewka, że nieszanowanie pracowników, że mało płacą, że z klientami nidyrydy se poradzić tylko zastanawia mnie, skoro tak jest to czemu te opinie powielają cały czas te same osoby, może to nie wina pracodawcy a kiepskiego pracownika??? Najwyraźniej są osoby, którym praca się podoba więc nie ma tak źle

Pomocna?
Tak15Nie12
Pogodny.
 Opinia
@Korek 25.03.2019 12:30

Tak wybitna jest ta praca. Płacą najniżej jak można, godziny pracy pomyłka, skopane niedziele, święta itp. No a jaka możliwość rozwoju...

Pomocna?
Tak7Nie4
Korek
 Opinia
@Pogodny. 25.03.2019 19:42

No i o tym właśnie mowie, chłopie zrozum, że nawet 1000 twoich opinii to nadal tylko jedna, twoja opinia

Pomocna?
Tak12Nie3

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
E220
 Opinia
@Korek 25.03.2019 12:30

Non stop ta sama śpiewa, bo nic się nie zmienia, przychodzą nowi pracownicy i niestety pochwalić pracodawcy nie mają za co. Noo chyba że wypłata na czas, haha, bo tego się na pewno nie spodziewali. Zgodnie z przysłowiem jak Kuba Bogu

Pomocna?
Tak7Nie3

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
upsidedown
 Opinia
@E220 26.03.2019 21:39

I że niby w którą z postaci się wcielasz bo jeśli w Boga to padnę ze śmiechu...

Pomocna?
Tak8Nie3

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Lajka
 Opinia
@Korek 25.03.2019 12:30

Klienci są ok. I masz rację - to wina pracowników. A konkretnie kierowników, starszych managerów i zarządu, który patrzy tylko na swój interes. No ale nie ma co oczekiwać nie wiadomo czego od ludzi(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak3Nie
Klara
 Opinia

Gdzie można znaleźć oferty pracy tylko nie na pełny etat tylko jako "pracownik rezerwowy", jest w ogóle taka możliwość?

Pomocna?
TakNie
Fellina32
 Opinia
@Klara 04.04.2019 11:32

szczerze? nie widziałam takich ofert nigdzie, wiesz, to też zależy jaką masz dyspozycyjność, bo jak masz tylko być "na papierku", to nie wiem czy będzie to miało sens...

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ul4l4
 Opinia
@Fellina32 09.04.2019 10:13

Też mi się nie wydaję, żeby była taka możliwość, ale najwięcej się dowiesz jak zadzwonisz czy tam podejdziesz, wtedy będziesz mieć jasną sytuację

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
pzdr
 Opinia

mój Boże co tu się wypisuje LOL

Pomocna?
TakNie1
WOW
 Opinia
@pzdr 07.03.2019 14:05

Przeglądam właśnie pobieżnie profil i ciesze się że nie jestem odosobniona w opinii, że ludzi tutaj chyba porąbało...

Pomocna?
TakNie
Crash
 Opinia

Plusy pracy w Fortunie: - spoko i kulturalni klienci (czasami trafi się jakiś burak, ale chamy są wszędzie, więc tego nie przeskoczysz), można się z nimi pośmiać, pożartować, ogólnie pomocni i życzliwi ludzie - czas dla siebie - oprócz tego, że tu pracuje, również się uczę, mam czas, żeby przygotować się do kolokwium, egzaminu, itp. - bardzo w porządku bezpośredni przełożony, w razie konieczności idzie na rękę, jest naprawdę ludzki i w porządku Teraz minusy: - coraz więcej obowiązków, wymagań odpowiedzialności względem kasjerów i nic w zamian, - presja jeżeli chodzi o plany sprzedaży, - wydłużanie godzin w święta - kiedyś do 14:30 i było ok. Teraz do 16:00, bo komuś się wydaje, że my nie mamy swojego życia i rodzin - życzę z całego serca każdej jednej osobie, która była za wydłużeniem godzin, żeby kiedyś w swoim życiu musiała pracować w święta, - niekompetentny starszy manager - nie ma zielonego pojęcia o naszej pracy, zero praktycznego pojęcia na temat tego co robimy, zresztą to nie tylko moja opinia, - stres związany z brakiem ochrony, cichego alarmu - brak "stażowego" dla osób, które swoje tu przepracowały, fikcyjne podwyżki tylko po to, żeby za kilka miesięcy wrócić do punktu wyjścia. Gdyby nie to, że mam naprawdę fajnych klientów, już dawno rzuciłbym tę robotę. Jak widzicie minusy stwarzają nie klienci, a przełożeni. I to jest przykre, bo to dzięki nam ta firma funkcjonuje, a oni kompletnie nie zdają sobie z tego sprawy.

Pomocna?
Tak13Nie
Gosia
 Opinia

Chciałabym wyrazić SWOJĄ opinię na temat pracy w Fortunie i bardzo proszę jej nie komentować bo jak widzę co sie dzieje niżej to nawet nie chce mi sie dyskutować pewnie i tak sie zaraz jakis pogodny jeden z drugim powołany wypowie... pracowałam tak prawie równy ROK, 2017-2018, przeszłam tam z produkcji gdzie przez 12h stałyśmy przy taśmie i naparzałyśmy rękami non stop, brygadziści stali nad nami i wiecznie sie darli, zero premii, zero urlopu, wypłaty czasami przychodziły na czas, czasem tydzien po, dwa.... Wtedy też nie narzekałam specjalnie bo pieniadze koniec koncow byly i z wypalta meza dawaliśmy rade, co prawda jak do domu przychodzilam to sie ruszac nie moglam ale generalnie zawsze mialam swiadomosc tego, ze sama sobie jestem ''winna''bo bez wykrztalcenia gdzie moge pracowac. Wierzcie lub nie, ja wiem ze teraz jest rynek pracownika i wymagania wobec pracodawcow ciagle rosna ale na mily bog jestesmy w polsce i lamanie kodeksu pracy jest niestety na porzadku dziennym. I moze nie trzeba pracodawcy calowac po rekach za to ze tylko wysyla kase w terminie ale trzeba to wziac za chociaz maly plusik. Niestety pozniej doznalam urazu kregoslupa i zwolnili mnie bo nie bylam w stanie juz stac przy tasmie i i wtedy wlasnie zatrudnilam sie w fortunie. Bez zbednych komentarzy bardzo prosze ale ta firma mi jak z nieba spadla... praca wygodna, nikt mnie nie stresował, co prawda musialam sie nauczyc kontaktu z klientem ale łatwo to przyszlo, kolezanki mialam w porządku, kierownictwo bylo w miare mile i tu sprawdza sie zasada jak kuba bogu tak pan bog kubie, wyplata troche mniejsza niz poprzednio ale komfort pracy w ogole nie porownywalny, czasami jak sie nic nie dzieje to i gazetke mozna poczytac, mozna powiedziec ze w tej pracy to sie odpoczywa... Nie jest to zajecie najwyzszych lotow, codziennie robi sie to samo i nie trzeba byc do tego geniuszem, dlatego tez nie mozna oczekiwac gruszek na wierzbie i ze pracodawca bedzie was na rekach nosil ze przychodzicie do pracy. Bardzo jest mi przykro jak czytam te wszystkie brzydkie komnetarze bo to swiadczy tylko o nas polakach... ktorym jest wiecznie zle i ktorzy nie potrafia niczego docenic. Bardzo mi przykro jak widze ze kazda dobra opinie trzeba zgnoic bo ten kto jest pozytywnie albo chociaz neutralnie nastawiony to malo ambitny polmozg. Przeciez nikt nikogo na sile nie trzyma w zadnej pracy, jak sie nie podoba w fortunie to idzcie gdziekolwiek indziej, zobaczcie jakie tragiczne moga byc warunki... doszkalajcie sie i szukajcie ambitniejszych zawodow, ale nie kopcie pod nikim doklow na mily Bóg po co to wszystko?.... Jak ktos bedzie chcial to sie zatrudni w fortunie, jak mu sie spodoba to zostanie i moze napisze ze jest mu dobrze i ma do tego prawo. A jak sie nie podoba to sie zwolni i tez napisze ale niech to bedzie jeden konkretny komentarz, kulturalny i pomocny... Ludzie szkoda zycia marnowac na spam na goworku. Pozdrawiam

Pomocna?
Tak7Nie2

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pogodny.
 Opinia
@Gosia 12.03.2019 11:43

Mimo prośby o nie odpowiadanie, zrobię to z powodu, że czuję się trochę wywołany do tablicy. Współczuję, że musiała Pani robić na jakiejś produkcji z absolutnym brakiem szacunku do człowieka, ale argumenty za rozumowaniem, że w fortunie jest dobrze, bo tam było dobrze, nadal do mnie nie trafiają! Co do wypłat - plusem nie jest i nigdy nie będzie dla mnie jej terminowość bo to jest obowiązek pracodawcy, taki jak pracownika przychodzenie do pracy. Brzydki komentarz to w Pani rozumowaniu prawda, że tam jest trochę inaczej niż na rozmowie kwalifikacyjnej? Bo ktoś napiszę prawdę? Dziwne podejście.

Pomocna?
Tak15Nie
#$%& !!
 Opinia
@Pogodny. 12.03.2019 19:40

Słuchaj człowieku, kobieta jest po wypadku brzmiącym poważnie myślę sobie - no przekichane, babeczka ma problem- i to są problemy, jadę dalej i co? i taki frustrowany miękki ziomeczek pieprzy jak potłuczony - jak uważasz że za siedzenie na tyłku i pisanie o pracodawcy że jest taki śmiaki owaki za mało ci płacą to informuje cie ze z nfzetu też możesz udać się do psychologa! p. Gosiu dzięki za ten wpis, wiem że to źle zabrzmi- tak bardzo okrutnie ludzko- ale po przeczytaniu pani postu przypomina sobie człowiek co to znaczy problem...

Pomocna?
Tak2Nie2

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
#$%& !!
 Opinia
@Pogodny. 12.03.2019 19:40

Chociaż nie, też masz problem- smutny samotny człowieku mieć tylko siebie i prace, której nie lubisz i lecisz z tą samotnością w sieci bez happy endu

Pomocna?
Tak1Nie2

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Gosia
 Opinia
@#$%& !! 13.03.2019 12:33

To ty masz problem człowieku.

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pogodny.
 Opinia
@#$%& !! 13.03.2019 12:30

Widzisz, masz bardzo wąskie spojrzenie na świat i brak umiejętności czytania ze zrozumieniem. Po pierwsze - ja już tam nie pracuję. Po drugie - dziękuję za troskę o zdrowie. Po trzecie - myślisz, że kilka minut na gowork'u sprawia, że ktoś nie ma życia? Po czwarte - rozumie Tą Panią doskonale i współczuję wypadku. Po piąte - jesteś, jak zakładam osobą dość młodą, mieszkającą z rodzicami, której takie pieniądze wystarczają. Po szóste - "ziomeczków" to proponuję odpuścić, bo takie słowa wskazują raczej komentarz dziecka a nie dorosłej osoby. Pozdrawiam.

Pomocna?
Tak11Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
prawdziwa Gosia...
 Opinia
@Gosia 13.03.2019 17:08

Chciałam tylko podzielić się swoją opinią tymczasem ktoś podszywając się pod mój nick szuka konflików z innymi użytkownikami, a nie to było moim celem. Cóż widać, że wypowiadać się tu może tylko garstka uprzywilejowanych... Szkoda. Pozdrawiam

Pomocna?
Tak2Nie2

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Nick
 Opinia
@Gosia 12.03.2019 11:43

Masz rację, nikt na siłę nikogo tutaj nie trzyma, ale wypisywanie przez niektóre osoby o karach za ujawnienie zarobków ( jeżeli pracodawca jest taki dumny z siebie ze tyle płaci w terminie to nie musi się wstydzić) śmieszy. Sytuacje nie płacenia w terminie może się zdarzają w małych firmach, ale nie opowiadaj bajek że w zakładach na strefach nie płacą w terminie i nie ma premii. Jeżeli pracujesz ponad rok, to nie da się nie zauważyć, że dostajemy info które później nijak się ma do rzeczywistości ( np info odnośnie progów do premii motywacyjnej, pamiętasz w jaki sposób miało być wyliczane? , szybko im się wyliczanie znudziło, ale już zapomnieli przysłać infa że dokonali zmiany)

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pola
 Opinia

Ja nie rozumiem czemu ludzie ktorzy juz nie pracuja po 1 nadal tu wlaza i wylewaja zale skoro im tak teraz dobrze po 2 krytykuja ludzi ktorzy w fortunie sa zadowoleni. zyjcie swoim zyciem pozdrawiam wszystkich zycze milego dnia

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pogodny.
 Opinia
@Pola 05.03.2019 09:13

Jest pewnie kilka powodów: 1.Ciekawi ich czy coś się zmieniło. 2.Chcą ostrzec innych przed tą firmą. 3.Chcą pokazać, że można inaczej. 4.Chcą podać informację, które się komuś mogą przydać.

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Wróbelek
 Opinia
@Pogodny. 05.03.2019 10:32

Kilka rad ode mnie dla Ciebie: 1. Jesli chcesz wyrazic swoja opinie raz wystarczy 2. Jesli potrzebujesz w zyciu sie wyzyc to zapisz sie na silownie, jesli jestes smutny idz do psychologa 3. Jesli ktos mowi ze mu dobrze to nie przekonujgo na sile ze mu zle 4. Od czytania goworka lepsza jest ksiazka powinienes sprobowac

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pogodny.
 Opinia
@Wróbelek 06.03.2019 08:44

1.Nie koniecznie, bo pojawiają się nowe wątki i zapytania. 2.Nie jestem i nie mam potrzeb wyżycia, zwykła życzliwość w stosunku do innych ludzi. 3.Nie przekonuję menadżerów, którzy tu wypisują brednie, tylko normalnych ludzi. 4.Czytam, ale lubię tu zajrzeć.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Tina
 Opinia

Witam przy niedzieli niestety jesteśmy niewolnikami na własne życzenie czy to praca dla emerytów czy studentów nikt nikogo nie trzyma można sobie zmienić pracę na lepszą jest tyle możliwości zwłaszcza teraz gdzie jest pełno ofert można jeździć za granicę gdzie można tam zarobić o dużo więcej,a można tam zamieszkać i żyć dostatnie. Takich czasów doczekaliśmy szansa dla nas młodych tylko odwagi. Pozdrawiam serdecznie.

Pomocna?
Tak4Nie
Luli
 Opinia
@Tina 03.03.2019 10:01

Wszyscy tylko narzekaja ale nikt sie nie ruszy. Ja tu zostaje, cieply stoleczek mam

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pogodny.
 Opinia
@Luli 04.03.2019 09:46

Nie wszyscy narzekają, ja się ruszyłem i nie żałuję, ale jak przechodzę koło mojego starego punktu w niedzielę i widzę ten entuzjazm u kasjerki to naprawdę się zastanawiam czy dla niektórych jedynym sposobem motywującym do poszukania pracy nie jest zwolnienie przez pracodawcę. Podziwiam za wytrwałość i brak chęci rozwoju. Ty będziesz siedzieć w fortunie a inni zarabiają i żyją!

Pomocna?
Tak5Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
sprawa
 Opinia

Buahaha 1600 na reke za rozwiazywanie krzyzowek a te jeszcze narzekaja. Docencie co macie!! Ja sie nie zwalniam chocby nie wiem co

Pomocna?
Tak2Nie2

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
ruda
 Opinia
@sprawa 28.02.2019 15:42

dokladnie, ja tez sie nie ruszam leciutka praca, kaska wpada zawsze w terminie

Pomocna?
Tak1Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Xyz
 Opinia
@ruda 01.03.2019 10:25

Opolaty za mieszkanie i media 800 zl zostaje drugie tyle. czy na te czas 800 zl na 4 tyg zycia to wystarczajaco? Nie mówiąc o przyjemnościch typu kosmetyczka, fryzjer itd i nie przyjemnościach - dentysta, lekarz , apteka...

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Jadzia
 Opinia
@ruda 01.03.2019 10:25

Jaka kaska??? Żenada i wstyd pracować dłużej za tę "kaske". Ciągły stres, odpowiedzialność materialna, praca niebezpieczna---brak jakiejkolwiek ochrony, kompletny brak rozwoju. Wypłata, która pozwala jedynie na bardzo mizerne zaspokojenie podstawowych potrzeb. Praca dla emerytów i studentów, dla reszty_ wegetacja,!!!!!

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
1234
 Opinia

Czy jest szansa na umowę o prace? Ile macie za godzinę na zleceniu?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
ruda
 Opinia
@1234 28.02.2019 14:29

no jest umowa o prace....

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Dogorynogami
 Opinia

Witam czy firma za zastępstwa wypłaca nadgodziny czy tylko dodatkowo te 30zl? Jest to dla mnie nie jasne. Jak wyglada praca w rzeczywistości? Ile mozna maksymalnie zarobić jeśli mamy jakieś zastępstwa ? Jesli pracujemy 9,5 np przez 4dni w tygodniu to nie da sie wypracować 186 godzin w miesiacu. Jak to jest? Zastanawiam sie nad podjęcia pracy w tej firmie

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Mika
 Opinia
@Dogorynogami 31.01.2019 18:07

Na temat pracy i wynagrodzenia musisz rozmawiać z kompetentnymi osobami.Jako wieloletni pracownik Fortuny nigdy nie zdradzam swojego wynagrodzenia ponieważ jest to moja prywatna sprawa.Zadzwoń do firmy i po prostu zapytaj.Nie kieruj się opiniami na forum ponieważ ile ludzi tyle opinii.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pogodny
 Opinia
@Dogorynogami 31.01.2019 18:07

Firma za zastępstwa stara się nie wypłacać nadgodzin a oddać dzień wolny. Za takie zastępstwo dostajesz dodatkową kasę w zależności czy pracujesz na swoim punkcie mniej na innym więcej. Praca polega na przyjmowaniu zakładów od klientów, drukowanie ofert, sprzątaniu, ogarnięcia zamówień na punkt, pilnowanie tego aby się w kasie zgadzało. Realnie nudy bo coraz mniej klientów na punktach stacjonarnych. Zarobek to najniższa + premia za brak absencji oraz dodatki za zastępstwa na dniach wolnych, czyli w zależności ile i gdzie się je miało.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
kali
 Opinia
@Pogodny 21.02.2019 12:50

nie brzmi jak praca w kamieniołomie jak można byłoby wnioskować po wcześniejszych wpisach

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pogodny
 Opinia
@kali 21.02.2019 15:24

Bo praca nie jest ciężka, lecz nudna. Ja rozumiem, że na początku się fajne wydaje czytania, krzyżówki, i w miarę luz, ale im dłużej tym to wszystko człowieka bardziej męczy psychicznie, bo o fizycznym narobieniu to nie ma tam mowy.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
malas
 Opinia

Lubię atmosferę w FORTUNA zakład bukmacherski za: swietna firma

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
salam
 Opinia
@malas 14.02.2019 02:13

pokrętnie to napisales ale zgadzam sie :D swietna firma, latwa praca wynagrodzenie ok

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Asia
 Opinia
@salam 18.02.2019 09:38

wolne żarty

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
tina
 Opinia
@salam 18.02.2019 09:38

Też tak twierdzę jest super pod każdym względem.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Xyz
 Opinia
@tina 19.02.2019 21:31

Uwazasz ze wynagrodzenie tez super? Za prace w weekendy - niedziele po 9 godz i swieta po 7 godz? 1600 zl to takie super wynagrodzenie?

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Tina
 Opinia
@Xyz 20.02.2019 08:04

Nie narzekam na wynagrodzenie ogólnie jest ok wcześniej pisałam że mam sponsora a tu pracując to mam na drobne wydatki. Chciałam jeszcze nadmienić że dzisiaj przy środzie znowu mamy awarie czyli plan sprzedaży w łeb.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pogodny
 Opinia
@Tina 20.02.2019 11:01

Ha ha ha wybitny ten sponsor, skoro tak bardzo cię kocha i pozwala Ci siedzieć w niedzielę i w święta w pracy po tyle godzin. Ja rozumiem, że jakoś trzeba sobie pewne braki rekompensować (np. dobrej pracy), ale są granice!

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
tina
 Opinia
@Pogodny 20.02.2019 13:52

Chwila ale wolnych dni też jest co 2 niedziela i sobota akurat mi to pasuje mam fajną koleżankę zamieniamy się jak potrzebuje wolne nie ma problemu oby tak dalej trzeba się dobrać to wtedy chce się pracować .Pozdrawiam i życzę dobrej atmosfery.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Zygmunt III Faza
 Opinia

Ile dni w tygodniu robicie? Przerwy macie? Serio taka lipa z kasą? Na ile czasu pirwsza umowa? Zlecenie czy o pracę? Najlepszego w Nowym Roczku i upragnionych podwyżek!

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Maja
 Opinia
@Zygmunt III Faza 30.12.2018 02:46

Widać, że dosyć poważnie interesujesz się podjęciem pracy w FORTUNA zakładzie bukmacherskim i poszukujesz w związku z tym konkretnych informacji o tym pracodawcy. Jakiś czas temu wypowiadał się tu użytkownik @lady, który zdaje się sporo wiedzieć o funkcjonowaniu tej firmy. Mam nadzieję, że zechce Ci wszystko wyjaśnić. Wysłałeś już do nich swoje CV, czy może już dostałeś propozycję pracy?

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ania
 Opinia
@Zygmunt III Faza 30.12.2018 02:46

W tygodniu robisz 4-5 dni po 9,5 godz. Chyba ze ktos ma chorobowe czy urlop to nieraz 9dni pod rzad jeden wolny i znow maraton :)Przerwe masz jak nie ma ludzi a w weekendy masakra jesli trafisz na punkt bez zaplecza a chcesz zjesc to szykuj sie ze nad toba stanie 3dziadkow zeby popatrzec czy dobrze przezuwasz. Umowa na 3mce potem 3lata potem na stale. Wyplata niecale 1600zl chyba ze masz zastepstwa utarg zrobiony itp to z 1800......

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Maja
 Opinia
@Ania 03.01.2019 10:49

Jestem pewna, że swoją wypowiedzią pomogłaś użytkownikowi @Zygmunt III Faza. W związku z tym należy Ci serdecznie za nią podziękować. Widać wyraźnie, iż Twoja wiedza na temat FORTUNA zakładu bukmacherskiego jest spora. Od kiedy tam pracujesz? Wspomniałaś o podstawowym wynagrodzeniu. A czy dostajecie jakieś fajne dodatki pozapłacowe?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ania
 Opinia
@Maja 09.01.2019 19:43

Pracuje 6 lat. Dodatki od planu sprzedazy- malo realne i od menagera ale daje temu kogo lubi wuec lipa jedynie zastepstwa 30zl za dzien ????

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Obserwator
 Opinia
@Ania 03.01.2019 10:49

Są biura, kancelarie, urzędy, sejm, senat..... I wiele innych prestiżowych miejsc pracy. Dlaczego tam nie pracujesz.?Może byłoby lżej, a i kasa lepsza. Można także zejść na inny biegun-rzucic robotę i zająć się żebractwem. Podobno też można z tego się utrzymać a wolności masz nieporównywalnie więcej-pracujesz ile chcesz, kiedy chcesz i jak chcesz. Rozważ to. Szukaj szczęścia w różnych miejscach. Pozdrawiam.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ania
 Opinia
@Obserwator 30.01.2019 18:17

Nie pozdrawiają i nie udzielają więcej takich rad. Poradzę sobie bez nich(Nic nie wnoszą!!!!) Udzielę Ci porady.. polemizuj sam ze sobą , a być może będziesz spełniony.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
he
 Opinia
@Ania 30.01.2019 23:33

Ania sprawdź w słowniku słowo polemika i hipokryzja

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Obserwator
 Opinia
@Ania 03.01.2019 10:49

Czemu nie idziesz jeść na zaplecze aby dziadki cię nie mogli obserwować? Z tego co mi wiadomo nie wolno jeść i pić przy biurku na stanowisku pracy. Pomijam że to nie kulturalne to jeszcze można zniszczyć mienie pracodawcy lub papierowe dokumenty. Masz przerwę to z niej korzystaj we właściwy sposób. Odejdź od okienka i zajmij się jedzeniem, a potem obsługuj ludzi z pusta buzia i czystymi rękami. A jeśli pracujesz w czasie przerwy, aby podlizac się niektórym klientom to do kogo masz pretensje? Nie jesteście zmuszani przez pracodawcę do pracy w czasie przerwy.

Pomocna?
Tak2Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Jadzia
 Opinia
@Obserwator 31.01.2019 13:40

Czy Ty masz wszystkich w domu? ..??? Myślę że Nie!!

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pogodny
 Opinia
@Obserwator 31.01.2019 13:40

No z tym się nie zgodzę, bo zaraz klienci wydzwaniają na hotline ze skargami itp. że się nie obsługuje. A potem masz opiernicz od menadżera, którego twoja przerwa nie interesuje tak naprawdę.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Relka
 Opinia
@Pogodny 20.02.2019 13:59

Pogodny prawo Marfiego dopada wszystkich (jak akurat odejdziesz od stanowiska to ktos przyjdzie,jak akurat oddalisz sie na jedna chwile od telefonu to ktos dzwoni itd) więc daleka byłabym od rozczulania się nad babeczką której największym problemem jest to że ktoś sie patrzy jak przeżuwa. Ja bym chciała mieć takie problemy

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Zostaw opinię o FORTUNA zakład bukmacherski - Świdnica

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej