Jazda na pełnym legalu i pieniądze wypłacane na czas. Wywiązują się z ustaleń na rozmowie. Miła współpraca. Polecam
Firma profesjonalna , dba o pracownika. Przyjazna i miła atmosfera . Dobra współpraca z biurem-spedytorami. Szef wywiązuje się ze wszystkich uzgodnionych zobowiązań pracowniczych -kasa zawsze na czas. Polecam pracę w tej firmie :)
Pracowałem kilka lat temu, nie polecam...No chyba, że ktoś lubi być poniżany przez szefa. Ten tak wyczerpujący wpis z dn.: 27.10.19 to chyba właśnie od niego. Właściciel to były trep i myśli nadal w takich kategoriach jakby tam był.
Czy jest szansa na pracę na pół etatu w biurze?
Ile tam kierowcy zarabiają?
@anonim w sensie umowa tragedia ? Napisz więcej konkretów. Dzięki.
Jeżeli ktoś z przedmówców jest zmęczony szukaniem ciągle nowego pracodawcy proponuję , aby sam założył firmę i wreszcie znalazł stałe i satysfakcjonujące Go zatrudnienie. Wtedy nie będzie musiał już nikomu robić przykrości i złośliwości a zdrowie na pewno Ci się poprawi. Czego z całego serca życzę i pozdrawiam!
Czytam te wypociny niektórych pseudo-kierowców to nie wiem czy ja pracuje w tej firmie co opisują czy może im się strony z firmami pomyliły.. Pracuję ponad 3 lata w tej firmie to jeszcze o 6-9ciu załadunkach nie słyszałem, ani nie widziałem - ponosi fantazja byłych pracowników ,którzy się nie spełnili zawodowo/życiowo zapewne i nie wiedzą co robić z braku zajęcia więc piszą takie farmazony. "..teraz to biorą kogo popadnie.." - jak widzisz już nie pracujesz w tej firmie więc ludzi z przypadku tu na pewno nie ma. (usunięte przez administratora) Następny "..ciągłe telefony.." - to pewnie Twój kolega powyżej wydzwaniał więc możesz założyć osobny post i go opisać. Nie będę się odnosił do wszystkich wypowiedzi , ponieważ nie starczy tu miejsca. Przytoczę jeszcze tylko jedno z wielu zdarzeń ,gdzie firma pomogła kierowcy: oto kierowca ZAWODOWY (pewnie ok. 6-8 lat doświadczenia) jadąc do Belgii przez Niemcy oczywiście pojechał taką drogą (dodam ,że autostradą i sam wytyczył drogę ,bo zaraz będzie komentarz ,że pracownik w biurze mu tak kazał..) ,że po paru dniach przyszedł mandat 1200€ i zakaz jazdy po Niemczech na 3mce, ale firma szanująca pracownika i jego ciężką pracę postanowiła pomóc i pomogła BARDZO (szczegółów już nie będę ujawniał ,ale kierowca zaoszczędził ponad 70% kwoty i uniknął zakazu czyli mógł pracować dalej) Konkluzja - ile by człowiek nie zarobił pieniędzy, ile by nie jeździł legalnie , ile by nie zjeżdżał na weekendy do domu (to transport zdarzy się zjazd w sobotę, ale NORMALNI ludzie o tym wiedzą, taka dygresja dla nienormalnych) -ZAWSZE BĘDZIE KROPKA NAD "i" , zawsze coś będzie nie pasowało ,kolor auta, dywaniki w aucie, kolor dywaników w aucie.. itd. Pozostawiajcie poważne komentarze jak już macie czas na takie wpisy. Pozdrawiam wszystkich były i aktualnych pracowników. Praca z takimi ludźmi zawsze przynosi doświadczenie życiowe dla mnie samego i dlatego dziękuję Wam za jeszcze jedno dodatkowe doświadczenie Panowie.
Jak się pracuje w Tom-Trans Usługi Transportowe Janusz Tomasik?
Zobacz opinie na temat firmy Tom-Trans Usługi Transportowe Janusz Tomasik tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.