Gerard Hubert18.12.2025 23:06
Z tej strony Gerard K. I Hubert S. Jesteśmy synami Wioletty S.( Właścicielki basenu i przedszkola). Niestety jesteśmy zmuszeni do napisania prawdy o tym biznesie i osobie ktora to prowadzi liczac na zrozumienie i reakcje społeczeństwa. Jest to osoba bardzo zła ktora mobinguje, manipuluje pracowników i najblizszych. Nigdy nikt odwagi nie mial zeby sie postawic lub zawalczyc o siebie. Pieniadze na ten biznes pochodza z oszustwa na Konradzie W. Ktory byl dla nas jak Ojciec a Ta kobieta go zdradziła i oszukiwala na pieniadze przez lata oklamujac w rozliczeniach. Przez 10 lat wszystkie pieniadze ktore zostaly wplacone gotowka nigdy nie zostaly zadeklarowane. Przedszkole nie jest w pelni oddane do uzytku a Pani Wioletta nie posiada odpowienich pozwoleń do przyjmowania tak duzych ilosci dzieci w budynku. Na basenie pracuja osoba na czarno. Sprzataczki pracuja jako instruktorzy.
Ph i Bakterie w basenie to rowniez powazna sprawa poniewaz jest to zle monitorowane a komputer czesto zle dozuje preparaty