Boss20.01.2026 23:02
Nie jestem zadowolony z usług krawieckich krawcowych z punktu krawieckiego w sklepie AUCHAN w Szczecinie,przy ul. Struga,który należy do Bożeny Dobrosielskiej z Goleniowa.Otóż jakość wykonywanych przez nich przeróbek odzieży jest słaba a czasami wręcz fatalna.Nie stosują się do zaleceń Klienta,robią częściowo po swojemu i często zachowują się nagannie w postaci pyskówek do Klientów.Kiedy Klient przychodzi po odbiór,to godzinami szukają jego garderoby.Cechuje je brak kultury osobistej i szacunku do Klienta.Ten ala namiot krawiecki w Auchanie to amatorszczyzna ukierunkowana na szybki zysk za usługi wykonane byle jak i z długim terminem wykonania.Sama właścicielka jest wielce znerwicowaną i nieodpowiedzialną osobą i kiedy zleciłem jej przyszycie szwu w slipach w pasie,to pierwsze jej pytanie było czy są wyprane i już to jej zachowanie świdczy o jej nagannym zachowaniu.Ja mogłem ją zapytać czy się dzisiej umyła,ale to nie mój poziom.Kiedy po wykonaniu 5 slip stwierdziłem przy odbiorze,że w jednych jest szew zerwany i brak Loga producenta,to podniosła się wielka wrzawa,że jak to? Jak On śmie naszą robotę reklamować? Niestety nie macie żadnego pojącia o handlu i zasadach reklamacji i innych.Dobrosielska zadzwoniła potem do mnie z pretensjami typu,że ona poświęciła czas i sprzęt w jej zakładzie w Goleniowie a tu Klient niezadowolony! Wrzeszczała przy tym do słuchawki i opowiadała różne bzdety z jej życia prywatnego.Naprawdę żenujące! Odebrałem te slipy nazajutrz i zapłaciłem tyle ile chciały czyli 40,-zł,lecz one nie usunęły zareklamowanych przeze mnie wad.Powiedziałem nigdy więcej w tym zakładzie i poszedłem w swoją stronę.