Patrycja Liczmańska31.01.2024 13:24
Katastrofa, straciłam 500zl przez umawianie się przez się przez szanownego Pana na montaż drzwi. Szanowny Pan daje znać w umówionym dniu montażu o godzinie 9, że montażyści nie przyjadą bo pracownik jest chory, że prawdopodobnie będzie jutro ale ze wieczorem da jeszcze znac. Oczywiście wieczorem zero odzewu. Na drugi dzień godzina po 9 taka sama sytuacja. Telefon do niego, na co Pan że myślał ze pracownik dał znać, ale dalej jest chory. Następnie kolejny umówiony dzień po okolo dwóch tygodniach. Czekamy na montaż... Godzina po 9 panów montażystów dalej nie ma... Telefonów od partnera szanowny Pan Skulimowski nie odbiera, telefon z drugiego numeru odebrany. Pan informuje ze oczywiście montażystów nie będzie. Braliśmy 3 dni wolnego, nikt oczywiście nam za nie nie zapłacił. Szanowny... Oczywiście nie spuścił z ceny. Nie wspomnę juz o tym ze na drzwi i montaż mieliśmy czekać około 6 tygodni. Umowe z Panem podpisaliśmy w październiku, drzwi zostały zamontowane po 10 stycznia. Nie polecam. Najgorsza firma jaka istnieje. Jakbym mogla dać zero gwiazdek, dałabym zero.
Ps. Dodam ze szef i montażyści drzwi mieli dwie różne wersje. Szef twierdził ze choroba, pan od montażu powiedział ze bus im nie odpalił. Następnym razem polecam dogadać wersje.