Myśleliście H. Skrzydlewska to porządna firma. Niedawno zakończyłem pracę w tym gównie !
Oto Jeden z prawdziwych przykładów w tym (usunięte przez administratora) !!!
Gdy pracowałem w tej firmie (koniec marca 2021r.) pojechałem na przewóz faceta 61 lat z Covid bez tzw białego skafandra (w biurze nikt nie poinformował o tym) w stroju galowym. Wszedłem facet (ok 100 - 110 kg) leżał na łóżku otyły prawdopodobnie problemy z sercem i cukrzycą. Kolega z ekipy wyjął kartkę i zacząl pisać protokół podczas rozmowy z żoną ( kaszel) zmarłego i przyklepał Covid. Facet został spakowany w jeden worek niebieski i drugi niebieski i zniesiony do wozu H. Skrzydlewska i zawieziony do zakładu przy cmentarzu Kurczaki. Tam został na specjalnym podnośniku przeniesiony na miejsce w chłodni gdzie większość było Covid i tych bez Covid. A miejsca sporo. Nosze zdezynfekowane zwykłym płynem do powierzchni włożone do auta i do firmy na Dziewiarska 14.!!!
To tylko jeden przykład cyrku w tej firmie. O innych nieudanych akcjach nie będę pisał np. O sytuacji i Panem który wpuścił trumnę pionowo głową do dołu w Zgierzu a rodzina wyrozumiala.
Skrzydlewski codziennie robi obchód (w firmie śpi) sprawdzając i stawiając do pionu bez przebierania w słowach !
Sytuacja. Wychodze z szatni z kolegą z ekipy do pogrzebu.Trzasnąlem bramą Skrzydlewski zobaczył i ripota:
Gdybyście mieli tyle siły do dźwignia trumien
I tak ludzie są codziennie traktowani !!!
Stawki - 14 zł dla kierowcy auta
13 zł dla pozostałych pracowników
Umowa:
Bez umowy na czarno
Usługi
Niesienie urny - 5 zł
Niesienie trumny 10 zł (większość to urny, 1/3 pogrzebów to trumny od 90 - 130 kg czasem 150 - 170 kg)
Przewozy ciał - za darmo